Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Col·labora amb l'edició del llibre "u n i v e r s o s"

Un projecte de DavidOliver

Articles

Dissabte, 23 de maig

universos' Staff: La màgia d'imaginar

universos' Staff: La màgia d'imaginar


La màgia d’imaginar és Neus, una il·lustradora que fa no-res ha donat el pas a la visibilització del seu treball i realitza làmines per encàrrec. Unes il·lustracions xulíssimes que podeu veure al seu IG i a qui li podeu demanar també una làmina personalitzada.

El seu treball és ple d’optimisme perquè el seu públic és optimista: #PeraMiEsPreciós #SempreUnitsIALaventura #JuntsArribaremMésLluny #PrompteEnsAbraçarem #LligPerSerLliure i d’altres que corresponen a treballs ja realitzats.

Per a “u n i v e r s o s” ha preparar cinc il·lustracions; algunes suggerides i d’altres són el resultat de la inspiració fruit de la lectura del text que prompte veurà la llum. He de dir que m’ha encantat el treball que ha realitzat.

I no vull acabar sense recordar-vos que una de les recompenses del projecte TotSuma és una de les seues làmines que podeu triar entre les cinc que ha realitzat per al meu llibre o li podeu encomanar una personalitzada a ella. Amb missatge, imatge, suggeriment... el que desitgeu. Estic segur que us agradarà el treball final.
 Divendres, 22 de maig

El territori

El territori

Al fragment “La clau” del capítol 2 hi ha una tímida presentació d’un dels personatges secundaris i, tanmateix omnipresent, de la història: l’hort d’Irene/Àngela/Jaume; perquè en certa manera, l’hort és de tots tres. I Ingrid, qui no té cap dret sobre ell, és qui fa de marmessora passant-lo d’uns a altres. Aquest vol ser un dels elements essencials del meu relat: el territori.

Al fragment “Sanar” del mateix capítol dos dels personatges, ara a l’edat adolescent, ens ajuden a tindre una visió més global d’aquest entorn on es desenvolupa l’acció i que tant ha condicionat l’edat adulta d’Àngela.

Al llarg del capítol 3 la presència de l’hort es fa més manifesta, establint-se definitivament com la base d’operacions del nostre protagonista Jaume, la decoració del qual, que sembla sempre inacabada, arriba a ser un motiu de disputa amb la Ingrid i de definició, o no, del nostre home.

Finalment el darrer capítol del llibre el fragment “Córrer” vol descriure la ciutat dels protagonistes com l’híbrid entre civilització i fôret sauvage que enamora a Àngela . La força tel·lúrica que alimenta les sensacions de la nostra runner  en cada carrera és com la bateria que sempre la posa a punt.

La fotografia inspiradora d’aquest darrer fragment és de Manhattan - New York – USA realitzada per Kathleen Dolmatch i va rebre la menció d’honor en la categoria “ciutats” dels premis fotogràfics de National Geographic travel Photographer de 2016
 Dimarts, 19 de maig

La música a Universos

La música a  Universos

Us presente les cançons que hi ha a la història:
1-"Tu boca" de @ch_rosenvinge sona en el fil musical de l'empresa que visita Jaume, un comercial bancari, desencadenant tota la trama.
2-"Every breath you take" va ser la cançó triada en una enquesta en xarxes socials, sona en vinil a la casa d'una veina d'una escala en el replà de la qual l'Àngela adolescent aconsegueix atraure cap a ella al Jaume.
3- "Come away with me", de @norahjones és escoltada en un mal moment. Jaume sopa amb la Íngrid però a qui té al cap és a una altra persona.
4-"Wonderful life" permet a Àngela seduir de nou, més de 25 anys després, al Jaume.
5-"Brother Louie", de Modern Talking. Va ser la cançó que va perdre contra The Police en l'enquesta que us comentava. Però no em podia negar a incloure-la i, malgrat no ser la favorita, té un lloc a la història: sonarà quan els protagonistes, de joves, entren a la Fucsia; la discoteca de moda.
6-"No puedo vivir sin ti" de Los Ronaldos, una tema que no podia faltar. Com diu un dels personatges en aquella època una cançó que fins i tot en la cala "La solsida" d'Altea s'escoltava sovint.
7-I @annibsweetofficial amb el seu "Buen viaje" respón a la cançó anterior que ella mateixa va ajudar a popularitzar. Amb aquesta cançó Ingrid i Irene s'enteren del nou rumb que pren la vida amorosa de la seua cambrera.
8-"Heroes" de David Bowie sona dos vegades en el llibre. Una d'elles en l'adolescència d'Àngela i Jaume és quan el ajuda a forjar la determinació que els acompanyarà al llarg de la seua vida.
9-"Universos Paral·lels", de @gemvlc és la cançó  que li va donar títol al llibre i que serveix de guió en els diaris d'una de les protagonistes que llig impúdicament la inspectora Àngela.
10-"Hoy la bestia cena en casa" de Zahara descriu un sopar gens agradable entre Ingrid i Rafael.
11- "La ferida" de @lafumiga sona quan el protagonista sap quin va a ser el seu destí amoròs, ull que la lletra enganya.
12-"La gran eufòria"
enganya també a la nostra inspectora, la vida li dona una lliçó menys optimista que la cançó de @joandausa
.
He encertat en alguna de les teues cançons preferides?Dissabte, 16 de maig

universos' Staff: Gema

universos' Staff: Gema

Vull començar una sèrie de posts sobre l'equip que ha fet possible "u n i v e r s o s" parlant-vos de Gema, una artista de Carcaixent amb un fort compromís feminista.
Gema és professora i durant la quarantena ha publicat uns interessants vídeos sobre equacions, triangles i matemàtiques vàries a IG i Youtube, però no us vull parlar de la professional que sap adaptar-se a la nova situació, domina les TIC i les adapta al seu alumnat.
Vull contar-vos que Gema té una web i que ven merchandising del seu art: la rogeta que és protagonista dels seus dibuixos: “El dibujo como arma - La mujer como bandera” no deixeu de visitar-la hi ha samarretes, dessuadores, tasses, il·lustracions,... tot amb missatges ben interessants i xulíssims!
Si teniu "Alícia", un dels meus anteriors llibres ja sabreu de què us parle, les il·lustracions les va fer ella.
En aquesta ocasió li he demanat que em dibuixara per a la contraportada del meu llibre. Aquella foto típica que il·lustra un breu currículum de l’autor en aquesta ocasió, em voleu veure acabat d’eixir de les mans de Gema?
 
IG: https://www.instagram.com/gemasantamariailustracion/
Facebook: https://www.facebook.com/artist.gemasantamaria/
 Divendres, 15 de maig

u n i v e r s o s - Un projecte col·laboratiu

u n i v e r s o s - Un projecte col·laboratiu

Hola Món!
M'havera agradat començar aquesta invitació a col·laborar en el meu nou projecte amb una ocurrència tipus "Ara que hem acabat la quarantena del corona-virus encetem 40 dies d'un desconfinament amb un viatge literari" Però la realitat ens ha superat: el dia 11/5 tinguerem els primers 15 dies de pròrroga i a dia de hui s'espera una nova pròrroga de 30 dies més...
Bé, no cal frustrar-se, canvia el context però el projecte no es va a parar, estem en marxa, us conte:
Us demane la col·laboració adquirint alguna de les recompenses per a fer realitat (digital) el meu proper llibre. Però al marge de les recompenses indicades us faig una proposició: Voleu ser part de grup 0?  Podreu conèixer d'avantmà el contingut i opinar-ne, fer suggeriments, propostes de canvi... aprofitem que tinc el meu editor revissant l'experiment i encara queda marge per a una mutació.

Si voleu implicar-se i no sols col·laborar (*sabeu la història de l'esmorzar aquell de truita amb pernil on la gallina es comprometia però el porc s'implicava?) compreu l'edició en digital del llibre i aviseu-me que voleu  llegir el primer capitol en primicia, jo us el faré arribar.

Fins prompte!

 10
sumadors
123 €
dels 600 necessaris
30
dies per acabar
Assolit 20%

Aporta-hi 3 €

1 sumadors
Un "exemplar" digital d' "u n i v e r s o s" una història sobre com el passat de quatre adolescents influeix en el seu camí cercant l'amor, l'exit, la companyia...

Aporta-hi 7 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
CD "Dent de lleó" de Gem on hi ha, entre d'altres cançons, "Universos paral·lels" la cançò inspiradora de gran part d'aquesta història.

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu primer llibre "Maduresa"

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu llibre "Cremallera"

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
(Queden 10 de 11 recompenses)
Un exemplar de "Firenze" en meu darrer llibre; una història que reuneix tots els condiments necessaris per bastir una bona menjada: enveja, venjança, música i sexe. Desenvolupada en escenaris que ens resulten familiars. "Firenze" ens transporta a un món en què el sexe i les rivalitats capitalistes es reparteixen el protagonisme.

Aporta-hi 15 €

5 sumadors
1 exemplar en paper d'u n i v e r s o s

Aporta-hi 30 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Una làmina original a triar entre les que il·lustren el llibre, realitzada per "La magia d'imaginar"

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
"Manuscrit" de l'autor. Document en word sobre el que he fet anotacions, correccións, guia de personatges, recopilació de cançons i d'altres que finalment cristalitzà en el llibre acabat.

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Concert privat, màxim 20 persones o allò que la nova realitat post COVID19 permeta en termes d'aforament, de GEM: l'artista que va inspirar la cançò que serveix de guió per al diari d'una de les protagonistes d' u n i v e r s o s


Blog del projecte

universos' Staff: La màgia d'imaginar

La màgia d’imaginar és Neus, una il·lustradora que fa no-res ha donat el pas a la visibilització del seu treball i realitza làmines per encàrrec. Unes ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!