Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Col·labora amb l'edició del llibre "u n i v e r s o s"

Un projecte de DavidOliver

Articles

Dimarts, 19 de maig

La música a u n i v e r s o s

La música a  u n i v e r s o s

Us presente les cançons que hi ha a la història:
1-"Tu boca" de @ch_rosenvinge sona en el fil musical de l'empresa que visita Jaume, un comercial bancari, desencadenant tota la trama.
2-"Every breath you take" va ser la cançó triada en una enquesta en xarxes socials, sona en vinil a la casa d'una veina d'una escala en el replà de la qual l'Àngela adolescent aconsegueix atraure cap a ella al Jaume.
3- "Come away with me", de @norahjones és escoltada en un mal moment. Jaume sopa amb la Íngrid però a qui té al cap és a una altra persona.
4-"Wonderful life" permet a Àngela seduir de nou, més de 25 anys després, al Jaume.
5-"Brother Louie", de Modern Talking. Va ser la cançó que va perdre contra The Police en l'enquesta que us comentava. Però no em podia negar a incloure-la i, malgrat no ser la favorita, té un lloc a la història: sonarà quan els protagonistes, de joves, entren a la Fucsia; la discoteca de moda.
6-"No puedo vivir sin ti" de Los Ronaldos, una tema que no podia faltar. Com diu un dels personatges en aquella època una cançó que fins i tot en la cala "La solsida" d'Altea s'escoltava sovint.
7-I @annibsweetofficial amb el seu "Buen viaje" respón a la cançó anterior que ella mateixa va ajudar a popularitzar. Amb aquesta cançó Ingrid i Irene s'enteren del nou rumb que pren la vida amorosa de la seua cambrera.
8-"Heroes" de David Bowie sona dos vegades en el llibre. Una d'elles en l'adolescència d'Àngela i Jaume és quan el ajuda a forjar la determinació que els acompanyarà al llarg de la seua vida.
9-"Universos Paral·lels", de @gemvlc és la cançó  que li va donar títol al llibre i que serveix de guió en els diaris d'una de les protagonistes que llig impúdicament la inspectora Àngela.
10-"Hoy la bestia cena en casa" de Zahara descriu un sopar gens agradable entre Ingrid i Rafael.
11- "La ferida" de @lafumiga sona quan el protagonista sap quin va a ser el seu destí amoròs, ull que la lletra enganya.
12-"La gran eufòria"
enganya també a la nostra inspectora, la vida li dona una lliçó menys optimista que la cançó de @joandausa
.
He encertat en alguna de les teues cançons preferides?55
sumadors
740 €
dels 600 necessaris
finalitzat
el 24/06/2020
Assolit 123%

Aporta-hi 3 €

1 sumadors
Un vinet amb l'autor. Dis-me despistat però no havia pensat com fer per donar-te la teua recompensa en cas de no acudir a la preceptiva festa de presentació que farem. Així que he pensat que si no poderes vindre a eixa festa ens podem fer un vinet (o alhambra, o café o té) junts i et done la teua recompensa. Si tries aquesta opció em dius on i quan i jo allà estaré. PS: Si vens a la festa, un altre dia, ens podem fer el vinet en privat igualment...

Aporta-hi 3 €

5 sumadors
Un "exemplar" digital d' "u n i v e r s o s" una història sobre com el passat de quatre adolescents influeix en el seu camí cercant l'amor, l'exit, la companyia...

Aporta-hi 7 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
CD "Dent de lleó" de Gem on hi ha, entre d'altres cançons, "Universos paral·lels" la cançò inspiradora de gran part d'aquesta història.

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
(Queden 2 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu primer llibre "Maduresa"

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu llibre "Cremallera"

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
(Queden 10 de 11 recompenses)
Un exemplar de "Firenze" en meu darrer llibre; una història que reuneix tots els condiments necessaris per bastir una bona menjada: enveja, venjança, música i sexe. Desenvolupada en escenaris que ens resulten familiars. "Firenze" ens transporta a un món en què el sexe i les rivalitats capitalistes es reparteixen el protagonisme.

Aporta-hi 15 €

42 sumadors
1 exemplar en paper d'u n i v e r s o s

Aporta-hi 30 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Una làmina original a triar entre les que il·lustren el llibre, realitzada per "La magia d'imaginar"

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
"Manuscrit" de l'autor. Document en word sobre el que he fet anotacions, correccións, guia de personatges, recopilació de cançons i d'altres que finalment cristalitzà en el llibre acabat.

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Concert privat, màxim 20 persones o allò que la nova realitat post COVID19 permeta en termes d'aforament, de GEM: l'artista que va inspirar la cançò que serveix de guió per al diari d'una de les protagonistes d' u n i v e r s o s


Blog del projecte

festa presentació d' Universos

Tinc el gust d’anunciar-vos que ja tenim data, lloc i espectacle per a la presentació d’ u ni v e r s o s, on podreu replegar les vostres recompenses, bàsicament el llibre ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!