Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Col·labora amb l'edició del llibre "u n i v e r s o s"

Un projecte de DavidOliver

Articles

Dimarts, 19 de maig

La música a Universos

La música a  Universos

Us presente les cançons que hi ha a la història:
1-"Tu boca" de @ch_rosenvinge sona en el fil musical de l'empresa que visita Jaume, un comercial bancari, desencadenant tota la trama.
2-"Every breath you take" va ser la cançó triada en una enquesta en xarxes socials, sona en vinil a la casa d'una veina d'una escala en el replà de la qual l'Àngela adolescent aconsegueix atraure cap a ella al Jaume.
3- "Come away with me", de @norahjones és escoltada en un mal moment. Jaume sopa amb la Íngrid però a qui té al cap és a una altra persona.
4-"Wonderful life" permet a Àngela seduir de nou, més de 25 anys després, al Jaume.
5-"Brother Louie", de Modern Talking. Va ser la cançó que va perdre contra The Police en l'enquesta que us comentava. Però no em podia negar a incloure-la i, malgrat no ser la favorita, té un lloc a la història: sonarà quan els protagonistes, de joves, entren a la Fucsia; la discoteca de moda.
6-"No puedo vivir sin ti" de Los Ronaldos, una tema que no podia faltar. Com diu un dels personatges en aquella època una cançó que fins i tot en la cala "La solsida" d'Altea s'escoltava sovint.
7-I @annibsweetofficial amb el seu "Buen viaje" respón a la cançó anterior que ella mateixa va ajudar a popularitzar. Amb aquesta cançó Ingrid i Irene s'enteren del nou rumb que pren la vida amorosa de la seua cambrera.
8-"Heroes" de David Bowie sona dos vegades en el llibre. Una d'elles en l'adolescència d'Àngela i Jaume és quan el ajuda a forjar la determinació que els acompanyarà al llarg de la seua vida.
9-"Universos Paral·lels", de @gemvlc és la cançó  que li va donar títol al llibre i que serveix de guió en els diaris d'una de les protagonistes que llig impúdicament la inspectora Àngela.
10-"Hoy la bestia cena en casa" de Zahara descriu un sopar gens agradable entre Ingrid i Rafael.
11- "La ferida" de @lafumiga sona quan el protagonista sap quin va a ser el seu destí amoròs, ull que la lletra enganya.
12-"La gran eufòria"
enganya també a la nostra inspectora, la vida li dona una lliçó menys optimista que la cançó de @joandausa
.
He encertat en alguna de les teues cançons preferides?10
sumadors
123 €
dels 600 necessaris
30
dies per acabar
Assolit 20%

Aporta-hi 3 €

1 sumadors
Un "exemplar" digital d' "u n i v e r s o s" una història sobre com el passat de quatre adolescents influeix en el seu camí cercant l'amor, l'exit, la companyia...

Aporta-hi 7 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
CD "Dent de lleó" de Gem on hi ha, entre d'altres cançons, "Universos paral·lels" la cançò inspiradora de gran part d'aquesta història.

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu primer llibre "Maduresa"

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu llibre "Cremallera"

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
(Queden 10 de 11 recompenses)
Un exemplar de "Firenze" en meu darrer llibre; una història que reuneix tots els condiments necessaris per bastir una bona menjada: enveja, venjança, música i sexe. Desenvolupada en escenaris que ens resulten familiars. "Firenze" ens transporta a un món en què el sexe i les rivalitats capitalistes es reparteixen el protagonisme.

Aporta-hi 15 €

5 sumadors
1 exemplar en paper d'u n i v e r s o s

Aporta-hi 30 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Una làmina original a triar entre les que il·lustren el llibre, realitzada per "La magia d'imaginar"

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
"Manuscrit" de l'autor. Document en word sobre el que he fet anotacions, correccións, guia de personatges, recopilació de cançons i d'altres que finalment cristalitzà en el llibre acabat.

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Concert privat, màxim 20 persones o allò que la nova realitat post COVID19 permeta en termes d'aforament, de GEM: l'artista que va inspirar la cançò que serveix de guió per al diari d'una de les protagonistes d' u n i v e r s o s


Blog del projecte

universos' Staff: La màgia d'imaginar

La màgia d’imaginar és Neus, una il·lustradora que fa no-res ha donat el pas a la visibilització del seu treball i realitza làmines per encàrrec. Unes ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!