Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Col·labora amb l'edició del llibre "u n i v e r s o s"

Un projecte de DavidOliver

Articles

Divendres, 22 de maig

El territori

El territori

Al fragment “La clau” del capítol 2 hi ha una tímida presentació d’un dels personatges secundaris i, tanmateix omnipresent, de la història: l’hort d’Irene/Àngela/Jaume; perquè en certa manera, l’hort és de tots tres. I Ingrid, qui no té cap dret sobre ell, és qui fa de marmessora passant-lo d’uns a altres. Aquest vol ser un dels elements essencials del meu relat: el territori.

Al fragment “Sanar” del mateix capítol dos dels personatges, ara a l’edat adolescent, ens ajuden a tindre una visió més global d’aquest entorn on es desenvolupa l’acció i que tant ha condicionat l’edat adulta d’Àngela.

Al llarg del capítol 3 la presència de l’hort es fa més manifesta, establint-se definitivament com la base d’operacions del nostre protagonista Jaume, la decoració del qual, que sembla sempre inacabada, arriba a ser un motiu de disputa amb la Ingrid i de definició, o no, del nostre home.

Finalment el darrer capítol del llibre el fragment “Córrer” vol descriure la ciutat dels protagonistes com l’híbrid entre civilització i fôret sauvage que enamora a Àngela . La força tel·lúrica que alimenta les sensacions de la nostra runner  en cada carrera és com la bateria que sempre la posa a punt.

La fotografia inspiradora d’aquest darrer fragment és de Manhattan - New York – USA realitzada per Kathleen Dolmatch i va rebre la menció d’honor en la categoria “ciutats” dels premis fotogràfics de National Geographic travel Photographer de 2016
 10
sumadors
123 €
dels 600 necessaris
30
dies per acabar
Assolit 20%

Aporta-hi 3 €

1 sumadors
Un "exemplar" digital d' "u n i v e r s o s" una història sobre com el passat de quatre adolescents influeix en el seu camí cercant l'amor, l'exit, la companyia...

Aporta-hi 7 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
CD "Dent de lleó" de Gem on hi ha, entre d'altres cançons, "Universos paral·lels" la cançò inspiradora de gran part d'aquesta història.

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu primer llibre "Maduresa"

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu llibre "Cremallera"

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
(Queden 10 de 11 recompenses)
Un exemplar de "Firenze" en meu darrer llibre; una història que reuneix tots els condiments necessaris per bastir una bona menjada: enveja, venjança, música i sexe. Desenvolupada en escenaris que ens resulten familiars. "Firenze" ens transporta a un món en què el sexe i les rivalitats capitalistes es reparteixen el protagonisme.

Aporta-hi 15 €

5 sumadors
1 exemplar en paper d'u n i v e r s o s

Aporta-hi 30 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Una làmina original a triar entre les que il·lustren el llibre, realitzada per "La magia d'imaginar"

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
"Manuscrit" de l'autor. Document en word sobre el que he fet anotacions, correccións, guia de personatges, recopilació de cançons i d'altres que finalment cristalitzà en el llibre acabat.

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Concert privat, màxim 20 persones o allò que la nova realitat post COVID19 permeta en termes d'aforament, de GEM: l'artista que va inspirar la cançò que serveix de guió per al diari d'una de les protagonistes d' u n i v e r s o s


Blog del projecte

universos' Staff: La màgia d'imaginar

La màgia d’imaginar és Neus, una il·lustradora que fa no-res ha donat el pas a la visibilització del seu treball i realitza làmines per encàrrec. Unes ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!