Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Independence One, el vaixell estelat.

Un projecte de eipeus

Articles

Dissabte, 9 d'agost

Gràcies a tots els que ja heu "sumat"!!!

Sembla que això que estic escrivint, arribarà al vostre correu. Me n'aprofito per agrair-vos molt sincerament que hagueu col·laborat en aquest projecte, cosa que vol dir que l'heu entès com un acte de suport a la Independència del nostre País i no pas com el caprici d'un eixelabrat que vol que altres li paguin el seu caprici. Moltes, moltíssimes gràcies! Desitjo que tots vingueu, un dia o altre a navegar en el vaixell, que serà una mica obra vostra!
Per altra banda he de demanar-vos que en parleu a la gent que conegueu, perquè el web ha rebut més de cinc mil visites, però els sumadors no arriben a la quarentena i si seguim així no arribarem al nostre objectiu. Gràcies altre cop, perquè estic segur que fareu que hi hagi nous sumadors!



106
sumadors
4160 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 31/08/2014
Assolit 104%

Aporta-hi 10 €

56 sumadors
Una participació a sorteig de 8 places per navegar en el vaixell durant 3h en data a determinar.

Aporta-hi 25 €

24 sumadors
Una participació doble a sorteig de 8 places per navegar en el vaixell durant 3h, en data a determinar i un descompte d'un 10% sobre la tarifa de totes les activitats que s'organitzen al pantalà Cambrils Porta del Mar (motos aquàtiques, fly-board, cursos titulacions nàutiques, pràctiques navegació a vela i motor, ... ) durant tot aquest any.

Aporta-hi 50 €

12 sumadors
Una plaça per navegar en el vaixell durant 3h en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 100 €

10 sumadors
Plaça per navegar en el vaixell durant tot un dia o dues places per navegar en el vaixell durant 3h., en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 300 €

3 sumadors
Navegar en el vaixell, durant 3h., fins a un màxim de 8 persones, en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Navegar en el vaixell, tot el dia, fins a un màxim de 8 persones, en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Dues places per fer el viatge des de Cambrils a Barcelona, amb parada a diversos ports, per arribar-hi el dia 11 de setembre de 2014, realitzant actes propagandístics a favor de la Independència i de poder votar el 9 de novembre. En el cas de no realitzar-se aquest viatge, es podria navegar en el vaixell durant dos dies, a convenir, fins un màxim de 8 persones, entre la Diada d'enguany i la de 2015.


Blog del projecte

Abocats a complir amb la planificació!!!
Gràcies a tots altre cop per haver-ho fet possible. Tothom col·labora al màxim per arribar a temps per la Diada. El vaixell és a la Torre (Torredembarra) fora de l'aigua ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!