Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Independence One, el vaixell estelat.

Un projecte de eipeus

Comentaris

Emilio Ortin / Zaragoza
30 d'agost 13.20h

Enhorabona!!!, desde Zaragoza, por lograr el objetivo. Ahora a surcar el "Independence One", brindaremos el 11 de septiembre por vuestro éxito. Salud.


avallverdu / Cambrils
29 d'agost 11.46h

Bon dia,

Lamento haver-me adonat de la recollida de fons quan ja teniu la quanitat desitjada. Tanmateix he volgut fer igualment la meva (modesta) aportació amb la confiança que aquests cèntims puguin servir per a eventuals imprevistos o el que sigui.

Una abraçada


Enhorabona!

Quina alegria, arribar a casa, fer-hi una ullada i veure que ja heu superat el mínim! Ara, a dormir amb un somriure als llavis.

Endavant!


Enhorabona! Ho heu aconseguit!

L'11S tindrem Independence One, el vaixell estelat, navegant en la costa de Barcelona com a símbol de la nostra llibertat com a poble.

Entre tots, TOT, ho farem possible!


eipeus,

Com que veig que hem aconseguit un altre nou impuls, i com que ja només falten 255€, em reservo el tornar a publicar-ho fins quan faltin només 2 o 3 dies. Amb una mica de sort potser ja no caldrà.

Aquestes són les coses que m'ajuden a creu que ho aconseguirem, i que la V i el 9N serà un èxit espatarrant.

Salut i independència!


A tu eipeus, pel magnífic projecte que heu engegat.

L'acabo de penjar al DGS;

http://diarigran.cat/?p=33531

A veure si ho acabem de rematar, i si no, demà també ho penjaré al Bloc 10MIL.CAT.

Sort, salut i una abraçada a tots.


eipeus / Cambrils
22 d'agost 17.01h

Gràcies torredeflot,jorca i leo pel vostre suport. Ja som a tocar, ens en sortirem i haurà v
algut la pena


escenavegant,

No has entès res. TotSuma no tria els projectes. Són els projectes els que trien TotSuma o no, com plataforma on finançar el projecte que algú vol portar a terme.

Està molt bé que la Pepeta de Palamós porti l'estelada. Però si vol convertir-se en un símbol de llibertat, s'haurà de passejar per davant de la Guàrdia Civil a veure si la multen. ;-)


Carall!, això des de fa 5 dies s'ha frenat molt. Jo l'he passat per diferents grups del Facebook i pel Twitter tres o quatre vegades. Però aquesta darrera vegada veig que la meva línia de difusió és esgotada. No dóna per a més. Ho sento.

Hauríeu de mirar de tornar a sortir en premsa ni que sigui "on line", però amb una mica de cara i ulls dins del món de l'independentisme, com "Vilaweb" o el "Nació Digital" per exemple. Posant les recompenses o premis.

Si no torna a engegar, dijous... Llegir més


M'ha agradat el projecte des del primer moment. A més de l'aportació, acabo de publicar un article al meu blog per fer-ne publicitat (http://wp.me/p1dYEv-ZR); no és que tingui molts lectors, però tota pedra fa paret.

Endavant!


5 -10 -20 -tots
1
-
2 >



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
106
sumadors
4160 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 31/08/2014
Assolit 104%

Aporta-hi 10 €

56 sumadors
Una participació a sorteig de 8 places per navegar en el vaixell durant 3h en data a determinar.

Aporta-hi 25 €

24 sumadors
Una participació doble a sorteig de 8 places per navegar en el vaixell durant 3h, en data a determinar i un descompte d'un 10% sobre la tarifa de totes les activitats que s'organitzen al pantalà Cambrils Porta del Mar (motos aquàtiques, fly-board, cursos titulacions nàutiques, pràctiques navegació a vela i motor, ... ) durant tot aquest any.

Aporta-hi 50 €

12 sumadors
Una plaça per navegar en el vaixell durant 3h en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 100 €

10 sumadors
Plaça per navegar en el vaixell durant tot un dia o dues places per navegar en el vaixell durant 3h., en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 300 €

3 sumadors
Navegar en el vaixell, durant 3h., fins a un màxim de 8 persones, en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Navegar en el vaixell, tot el dia, fins a un màxim de 8 persones, en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Dues places per fer el viatge des de Cambrils a Barcelona, amb parada a diversos ports, per arribar-hi el dia 11 de setembre de 2014, realitzant actes propagandístics a favor de la Independència i de poder votar el 9 de novembre. En el cas de no realitzar-se aquest viatge, es podria navegar en el vaixell durant dos dies, a convenir, fins un màxim de 8 persones, entre la Diada d'enguany i la de 2015.


Blog del projecte

Abocats a complir amb la planificació!!!
Gràcies a tots altre cop per haver-ho fet possible. Tothom col·labora al màxim per arribar a temps per la Diada. El vaixell és a la Torre (Torredembarra) fora de l'aigua ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!