Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Independence One, el vaixell estelat.

Un projecte de eipeus

Independence One, el vaixell estelat.
 • Insereix-lo en una pàgina web

L'Independence One és un veler de lloguer que va ser denunciat per la Guàrdia Civil per tenir una estelada hissada, quan estava atracat al pantalà Cambrils Porta del Mar, el dia 21 de juliol. Obligats a retirar les banderes, els propietaris del vaixell han decidit convertir tot el vaixell en una gran estelada, i esdevenir així un símbol de l'afany de llibertat del nostre poble, encara que no se li permeti dur cap bandera estelada.

El projecte total es dividirà en dos projectes parcials, independents, a totSuma.

El primer projecte, el que ara engegarem, consistirà en convertir els dos laterals del casc del vaixell en estelades d'uns 12m. mitjançant  vinil, i convertir també les dues superfícies de la vela major, d'uns 50m2. per banda, en immenses estelades, mitjançant Dacron, un material molt car per enganxar a la vela.

A una segona fase, es convertiria també la vela gènova en dues grans estelades, una per banda, i s'afegiria també una estelada amb roba, damunt del tendal, anomenat "bimini", que proporciona ombra als qui s'hi refugien, i que seria ben visible, des de dalt. Però això serà un projecte posterior de TotSuma.

Una de les raons per plantejar-ho en dues etapes és intentar aconseguir tenir la primera part feta abans de la Diada d'enguany, amb l'objectiu d'arribar a Barcelona el dia 11 de setembre des de Cambrils, sortint el dia 10, fent-se el màxim possible de visible, navegant prop de la costa i aturant-se a diversos ports, tant en el viatge d'anada com en el de tornada.

Sempre que el vaixell navegui, i fins i tot estant a port, sempre serà el vaixell estelat i reivindicarà la Independència de Catalunya.

El projecte als mitjans de comunicació

La Guàrdia Civil denuncia un veler de Cambrils per lluir l'estelada al pal major de l'embarcació
La Guàrdia Civil visita l’Independence One
La Guàrdia Civil multa amb 3.000€ un veler de Cambrils per portar l'estelada
La Guardia Civil multa a un patró al port de Cambrils per portar l'estelada al iot
 

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

eipeus
eipeus
Cambrils
De naixement, políticament incorrecte i socialment conflictiu. Hipercrític amb la incoherència i l'estupidesa i una realitat social molt poc satisfactòria per la immensa majoria de la gent. Sempre lluitant per canviar-la, amb uns resultats més aviat pobres, com es pot comprovar fàcilment. Però seguirem intentant-ho ... cosa de gens, segurament.
106
sumadors
4160 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 31/08/2014
Assolit 104%

Aporta-hi 10 €

56 sumadors
Una participació a sorteig de 8 places per navegar en el vaixell durant 3h en data a determinar.

Aporta-hi 25 €

24 sumadors
Una participació doble a sorteig de 8 places per navegar en el vaixell durant 3h, en data a determinar i un descompte d'un 10% sobre la tarifa de totes les activitats que s'organitzen al pantalà Cambrils Porta del Mar (motos aquàtiques, fly-board, cursos titulacions nàutiques, pràctiques navegació a vela i motor, ... ) durant tot aquest any.

Aporta-hi 50 €

12 sumadors
Una plaça per navegar en el vaixell durant 3h en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 100 €

10 sumadors
Plaça per navegar en el vaixell durant tot un dia o dues places per navegar en el vaixell durant 3h., en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 300 €

3 sumadors
Navegar en el vaixell, durant 3h., fins a un màxim de 8 persones, en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Navegar en el vaixell, tot el dia, fins a un màxim de 8 persones, en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Dues places per fer el viatge des de Cambrils a Barcelona, amb parada a diversos ports, per arribar-hi el dia 11 de setembre de 2014, realitzant actes propagandístics a favor de la Independència i de poder votar el 9 de novembre. En el cas de no realitzar-se aquest viatge, es podria navegar en el vaixell durant dos dies, a convenir, fins un màxim de 8 persones, entre la Diada d'enguany i la de 2015.


Blog del projecte

Abocats a complir amb la planificació!!!
Gràcies a tots altre cop per haver-ho fet possible. Tothom col·labora al màxim per arribar a temps per la Diada. El vaixell és a la Torre (Torredembarra) fora de l'aigua ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!