Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Independence One, el vaixell estelat.

Un projecte de eipeus

Articles

Dissabte, 6 de setembre

Abocats a complir amb la planificació!!!

Gràcies a tots altre cop per haver-ho fet possible.

Tothom col·labora al màxim per arribar a temps per la Diada.

El vaixell és a la Torre (Torredembarra) fora de l'aigua i amb el casc ja llest. Miro d'adjuntar una foto per fer-vos-ho visible. Hi ha hagut moltes dificultats. Acostar-nos a l'esbós ha representat refer coses que havien quedat massa petites. Calia respectar la matrícula del vaixell al casc. Per fer-ho, ens n'hem separat massa, però al final ha quedat prou bé. Igualment, a la vela major, no hem pogut passar del primer ris, i la superfície ocupada per l'estelada no és tan gran com havíem previst. Però també fa patxoca, ocupant la part més alta de la vela, encara que el triangle blau de l'estelada no s'adiu gens amb el triangle invers que fa la vela.
Malgrat tot, esperem que el resultat satisfagui prou a tothom!

Dilluns ja tornarà el vaixell a l'aigua i es muntaran les veles, i dimarts a quarts de 3, estrenarem el vaixell navegant cap a Cambrils. Esperem poder dur a bord algun personatge de la Torre, que encara no ens ha pogut confirmar la seva participació. El director del Port, l'Oriol Milà, està molt orgullós que el vaixell faci la sortida inaugural des del seu port i a més del personal del port i els seus industrials,( l'Albert, contramestre, el Josep que fa anar el travel-lift (quin disgust tindrà el Coco per haver estat de vacances aquests dies), el Jordi Fargas, que està fent el manteniment, ...), hom diria que fins i tot la Guàrdia Civil del Mar, que té la seva base aquí a la Torre, es mira amb respecte la feina feta.
Dimarts a quarts de 8 del vespre, farà entrada l'Independence One al port de Cambrils, amb representants a bord de les diverses organitzacions ciutadanes de Cambrils que han redactat el manifest unitari : "A Cambrils és l'hora! Rumb cap a la Independència", on no només es dona total suport a la V de la Diada i a la votació del 9N, sinó que ja s'assenyala que la Independència és l'ocasió que hem d'aprofitar per canviar tot allò que molts i molts estem d'acord que cal canviar, per fer el País que volem.

I el dia 10 a les 10h. partirem de Cambrils cap a Barcelona. Farem nit a prop, per poder entra a port el dia 11, a partir de les 10h i fer-nos veure tant com sigui possible, traspassant el Pont d'Europa a les 11h., acompanyats dels vaixells que ens hagin pogut venir a rebre. Atracarem al Moll de la Fusta, per seguir fent-nos ben visibles, però prou allunyats de l'abast de qualsevol vàndal al que no acabi d'agradar els nostres símbols de llibertat.

I naturalment anirem a formar part de la V que tornarà a fer història, com a manifestació de la Voluntat d'un poble que Votarà i Vencerà!


(Passada la Diada, podrem parlar del sorteig i les recompenses associades a tots vosaltres. Us agraïria a aquells que no conec personalment, que em féssiu arribar a aps0@tinet.cat, com vau conèixer el projecte, perquè vau decidir col·laborar-hi, i fins a quin punt la recompensa va ser important per fer-ho. Gràcies anticipades. Espero poder dirigir-vos correus personalitzats a cadascun dels sumadors per establir una bona relació d'amistat, a més que d'una o altra manera pogueu venir a navegar amb el que heu contribuit a crear!)



106
sumadors
4160 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 31/08/2014
Assolit 104%

Aporta-hi 10 €

56 sumadors
Una participació a sorteig de 8 places per navegar en el vaixell durant 3h en data a determinar.

Aporta-hi 25 €

24 sumadors
Una participació doble a sorteig de 8 places per navegar en el vaixell durant 3h, en data a determinar i un descompte d'un 10% sobre la tarifa de totes les activitats que s'organitzen al pantalà Cambrils Porta del Mar (motos aquàtiques, fly-board, cursos titulacions nàutiques, pràctiques navegació a vela i motor, ... ) durant tot aquest any.

Aporta-hi 50 €

12 sumadors
Una plaça per navegar en el vaixell durant 3h en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 100 €

10 sumadors
Plaça per navegar en el vaixell durant tot un dia o dues places per navegar en el vaixell durant 3h., en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 300 €

3 sumadors
Navegar en el vaixell, durant 3h., fins a un màxim de 8 persones, en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Navegar en el vaixell, tot el dia, fins a un màxim de 8 persones, en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Dues places per fer el viatge des de Cambrils a Barcelona, amb parada a diversos ports, per arribar-hi el dia 11 de setembre de 2014, realitzant actes propagandístics a favor de la Independència i de poder votar el 9 de novembre. En el cas de no realitzar-se aquest viatge, es podria navegar en el vaixell durant dos dies, a convenir, fins un màxim de 8 persones, entre la Diada d'enguany i la de 2015.


Blog del projecte

Abocats a complir amb la planificació!!!
Gràcies a tots altre cop per haver-ho fet possible. Tothom col·labora al màxim per arribar a temps per la Diada. El vaixell és a la Torre (Torredembarra) fora de l'aigua ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!