Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Independence One, el vaixell estelat.

Un projecte de eipeus

Articles

Dissabte, 6 de setembre

Abocats a complir amb la planificació!!!

Gràcies a tots altre cop per haver-ho fet possible.

Tothom col·labora al màxim per arribar a temps per la Diada.

El vaixell és a la Torre (Torredembarra) fora de l'aigua i amb el casc ja llest. Miro d'adjuntar una foto per fer-vos-ho visible. Hi ha hagut moltes dificultats. Acostar-nos a l'esbós ha representat refer coses que havien quedat massa petites. Calia respectar la matrícula del vaixell al casc. Per fer-ho, ens n'hem separat massa, però al final ha quedat prou bé. Igualment, a la vela major, no hem pogut passar del primer ris, i la superfície ocupada per l'estelada no és tan gran com havíem previst. Però també fa patxoca, ocupant la part més alta de la vela, encara que el triangle blau de l'estelada no s'adiu gens amb el triangle invers que fa la vela.
Malgrat tot, esperem que el resultat satisfagui prou a tothom!

Dilluns ja tornarà el vaixell a l'aigua i es muntaran les veles, i dimarts a quarts de 3, estrenarem el vaixell navegant cap a Cambrils. Esperem poder dur a bord algun personatge de la Torre, que encara no ens ha pogut confirmar la seva participació. El director del Port, l'Oriol Milà, està molt orgullós que el vaixell faci la sortida inaugural des del seu port i a més del personal del port i els seus industrials,( l'Albert, contramestre, el Josep que fa anar el travel-lift (quin disgust tindrà el Coco per haver estat de vacances aquests dies), el Jordi Fargas, que està fent el manteniment, ...), hom diria que fins i tot la Guàrdia Civil del Mar, que té la seva base aquí a la Torre, es mira amb respecte la feina feta.
Dimarts a quarts de 8 del vespre, farà entrada l'Independence One al port de Cambrils, amb representants a bord de les diverses organitzacions ciutadanes de Cambrils que han redactat el manifest unitari : "A Cambrils és l'hora! Rumb cap a la Independència", on no només es dona total suport a la V de la Diada i a la votació del 9N, sinó que ja s'assenyala que la Independència és l'ocasió que hem d'aprofitar per canviar tot allò que molts i molts estem d'acord que cal canviar, per fer el País que volem.

I el dia 10 a les 10h. partirem de Cambrils cap a Barcelona. Farem nit a prop, per poder entra a port el dia 11, a partir de les 10h i fer-nos veure tant com sigui possible, traspassant el Pont d'Europa a les 11h., acompanyats dels vaixells que ens hagin pogut venir a rebre. Atracarem al Moll de la Fusta, per seguir fent-nos ben visibles, però prou allunyats de l'abast de qualsevol vàndal al que no acabi d'agradar els nostres símbols de llibertat.

I naturalment anirem a formar part de la V que tornarà a fer història, com a manifestació de la Voluntat d'un poble que Votarà i Vencerà!


(Passada la Diada, podrem parlar del sorteig i les recompenses associades a tots vosaltres. Us agraïria a aquells que no conec personalment, que em féssiu arribar a aps0@tinet.cat, com vau conèixer el projecte, perquè vau decidir col·laborar-hi, i fins a quin punt la recompensa va ser important per fer-ho. Gràcies anticipades. Espero poder dirigir-vos correus personalitzats a cadascun dels sumadors per establir una bona relació d'amistat, a més que d'una o altra manera pogueu venir a navegar amb el que heu contribuit a crear!)



Dimarts, 26 d'agost

Ja hem arribat a l'objectiu inicial, gràcies a tots vosaltres!!!

Ja hem arribat a l'objectiu inicial, gràcies a tots vosaltres!!!

Ho celebrarem esforçant-nos el màxim amb sumar més si encara podem i en intentar complir amb els terminis que ens proposem. Aquesta setmana projecte digitalitzat. Dilluns dia 1, cap a Torredembarra amb el vaixell. Quan vinils i Dakron tallats, les veles ja han de ser a naus on poder netejar-les i tenir-les esteses i s'iniciarà l'enganxat dels trossos. També s'enganxaran al casc del vaixell, dijous o divendres. Dilluns dia 8 s'haurien de muntar de nou les veles i la mateixa tarda o l'endemà dia 9 salpar cap a Cambrils. El dia 10 sortida cap a Barcelona, mirant de fer-se veure tant com sigui possible per tota la costa i diversos ports. Per la Diada entrada a mig matí al port de Barcelona.

Dieu als que creieu que encara poden sumar :

Quan el vegis navegant voldràs poder dir : "Jo hi vaig col·laborar !!!", no?




Dilluns, 25 d'agost

Ja tenim planning!

Ja som al 93% !!! Ens ha arribat una bona aportació de Suïssa! Mirarem de saber la raó, però sense dubtar de la voluntat de solidaritzar-se amb la causa, també pot influir que les recompenses ofereixen millor resultat que el lloguer directe!!! Potser ho hauríem d'haver fet notar més això!!!
Al final, haurem de reservar el Dakron per les lletres de la vela gènova. A la major també hi enganxarem vinil. Qüestió de costos i terminis! Les dissenyadores han tingut clar que la impressió sobre vinil i Dakron, no faria l'efecte desitjat i tot serà a base de peces tallades de diferents colors!
Dijous s'inicia vectorització digital dels dibuixos pintats. Dilluns el vaixell ja serà al varador de Torredembarra, on es faran, amb pressupost separat, feines de manteniment i ja es treuran les veles per dur-les als grans locals on estendre-les i preparar-les. També dilluns s'iniciarà la confecció de les peces tallades de vinil i Dakron. Es preveu que el dilluns 8 pugui salpar de Torredembarra el que ja anomenem vaixell insígnia de l'Armada Catalana, parodiant les portades de la Razón que confon els trabucaires amb afuselladors ...
Gràcies a tots els sumadors! Seguiu ajudant-nos a reclutar-ne més perquè em sembla que podem fer curt malgrat aconseguir l'objectiu previst inicialment. Ja anirem informant de totes les despeses quan es vagin produint. Fins aviat!



Dissabte, 23 d'agost

Aviat desplegarem les veles del vaixell "secessionista"!

Aviat desplegarem les veles del vaixell

En lloc de replegar les veles com exigeix l'Anson al Mas, en sentit figurat, nosaltres desplegarem les veles en sentit literal!
Hem d'aconseguir, aquesta setmana que queda, tots els diners necessaris, que poden ser fins i tot més del que havíem previst, ja que cada cop més busquem materials resistents a totes les inclemències de sol, vent, aigua, sal i frecs que patiran casc i veles. I millor material voldrà dir més diners. Però segur que d'una o altra manera ens en sortirem!
Les dissenyadores han decidit per raons estètiques, i sense possible discusió, que la vela gènova, durà el nom del vaixell, tal com es pot veure a l'esbós inicial, ja en aquesta fase del projecte. I això voldrà dir també més Dakron a comprar. I el comprarem!
Ànims a tothom! Som a la recta final! Ajudeu-nos a incorporar nous sumadors! Cada 10€ és un gra de sorra més. I el resultat serà tan espectacular que tots els qui hi hagin participat se'n sentiran orgullosos!



Divendres, 22 d'agost

Anem ja per feina!

Anem ja per feina!

De fet ja fa dies que vam començar la feina, donant per suposat que aconseguiríem prou finançament. Avui hem començat a fer públic que hem iniciat les tasques de conversió de l'Independence One en el vaixell estelat. Hem demanat  a algunes revistes que difonguessin fotografies on es veu la vela major desplegada a terra per prendre mides exactes per les estelades que hi aniran a banda i banda. A alguna foto es pot veure a la Nuri Mariné i la Noemí Susin treballant-hi. Aquest cap de setmana farem proves de materials en el vaixell per mirar d'aconseguir la màxima qualitat i durabilitat.
És casualitat que avui mateix l'Anson a "El Mundo" amenacés al Mas exigint-li que replegués les veles del vaixell secessionista! Hem de fer córrer que nosaltres aviat les desplegarem. Hem d'acabar d'aconseguir els diners del projecte en aquesta última setmana i afanyar-nos a fer la feina per tenir-ho llest tan aviat com sigui possible!
Destaquem que Cambrils per la Independència, territorial de l'ANC a Cambrils també ha sumat al nostre projecte. Tant de bo altres organitzacions s'hi afegeixin. I gent que comprengui que les recompenses associades a les aportacions són tan bones, que moltes donen dret a disfrutar del vaixell en millors condicions que si s'anés a llogar directament!
L'ANC ha anunciat la intenció de dur gent amb vaixells a Barcelona. Si arribem a temps, potser serem el vaixell insígnia de la flota que arribi per la Diada  a Barcelona.



Divendres, 22 d'agost

Foto dissenyadores treballant!

Foto dissenyadores treballant!

Nuri Mariné i Noemí Susin, les nostres grans artistes!
(Noemí dreta, Nuri escrivint i la Laia també a terra ajudant)



Dimecres, 13 d'agost

ENGEGUEM!!!

Moltes gràcies a tots els que heu anat sumant per fer possible el projecte. Amb un últim esforç de propaganda i de boca-orella hi arribarem. I encara que no és al sac i ben lligat avui engeguem feina directa pel projecte: Aquest migdia extendrem la vela major a terra, al costat del pantalà, cap a les 16h., per prendre mides exactes per fer el disseny a mida natural de les dues estelades, a banda i banda. L'objectiu, si tot s'ajusta a l'esperat, serà imprimir el disseny exacte que farà la Nuri Mariné, al Dakron. Seran diferents peces a encaixar damunt la vela, que hem de pensar que fa prop de 50m2. Demanarem ja pressupostos més detallats als possibles proveïdors amb els que ja hem parlat, i buscant-ne de nous, per aconseguir la millor qualitat però també el millor preu. Anirem passant comptes amb la màxima transparència possible. I mirant de complir escrupulosament amb tota la legislació vigent, perquè sembla que ja hi ha qui ens està mirant amb lupa per intentar aturar-ho tot.
Seguirem informant i demanant més contribucions! Els comentaris que corren per les xarxes dels nostres contraris, semblen indicar que anem bé, perquè semblen molt indignats, arribant a dir veritables animalades, fins i tot amb qualificacions injustes i injustificables de mi mateix, refugiant-se a l'anonimat. No n'hem de fer cas més que per pensar allò de "si borden vol dir que cavalquem" (el "ladran, luego cabalgamos" no surt enlloc del Quijote! Sembla ser que és d'un poema del Goethe)
Salut i República Catalana Independent!



Dissabte, 9 d'agost

Les meves aportacions no són meves!

Hi ha gent que això d'haver d'enregistrar-se per poder aportar, li sembla massa complicat i coneixent-me, em donen els diners directament! No sé si faig bé, però els incorporo al projecte perquè comptin.



Dissabte, 9 d'agost

Gràcies a tots els que ja heu "sumat"!!!

Sembla que això que estic escrivint, arribarà al vostre correu. Me n'aprofito per agrair-vos molt sincerament que hagueu col·laborat en aquest projecte, cosa que vol dir que l'heu entès com un acte de suport a la Independència del nostre País i no pas com el caprici d'un eixelabrat que vol que altres li paguin el seu caprici. Moltes, moltíssimes gràcies! Desitjo que tots vingueu, un dia o altre a navegar en el vaixell, que serà una mica obra vostra!
Per altra banda he de demanar-vos que en parleu a la gent que conegueu, perquè el web ha rebut més de cinc mil visites, però els sumadors no arriben a la quarentena i si seguim així no arribarem al nostre objectiu. Gràcies altre cop, perquè estic segur que fareu que hi hagi nous sumadors!



106
sumadors
4160 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 31/08/2014
Assolit 104%

Aporta-hi 10 €

56 sumadors
Una participació a sorteig de 8 places per navegar en el vaixell durant 3h en data a determinar.

Aporta-hi 25 €

24 sumadors
Una participació doble a sorteig de 8 places per navegar en el vaixell durant 3h, en data a determinar i un descompte d'un 10% sobre la tarifa de totes les activitats que s'organitzen al pantalà Cambrils Porta del Mar (motos aquàtiques, fly-board, cursos titulacions nàutiques, pràctiques navegació a vela i motor, ... ) durant tot aquest any.

Aporta-hi 50 €

12 sumadors
Una plaça per navegar en el vaixell durant 3h en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 100 €

10 sumadors
Plaça per navegar en el vaixell durant tot un dia o dues places per navegar en el vaixell durant 3h., en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 300 €

3 sumadors
Navegar en el vaixell, durant 3h., fins a un màxim de 8 persones, en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Navegar en el vaixell, tot el dia, fins a un màxim de 8 persones, en data a convenir, entre la Diada d'enguany i la de 2015.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Dues places per fer el viatge des de Cambrils a Barcelona, amb parada a diversos ports, per arribar-hi el dia 11 de setembre de 2014, realitzant actes propagandístics a favor de la Independència i de poder votar el 9 de novembre. En el cas de no realitzar-se aquest viatge, es podria navegar en el vaixell durant dos dies, a convenir, fins un màxim de 8 persones, entre la Diada d'enguany i la de 2015.


Blog del projecte

Abocats a complir amb la planificació!!!
Gràcies a tots altre cop per haver-ho fet possible. Tothom col·labora al màxim per arribar a temps per la Diada. El vaixell és a la Torre (Torredembarra) fora de l'aigua ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!