Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

ÀLVAR VALLS. MILITÀNCIA, PRESÓ I EXILI

Un projecte de Alvar Valls

Articles

Dilluns, 3 de febrer

ELS PROLOGUISTES

Els amics Miquel Sellarès i Carles Sastre m’han fet l’honor d’encapçalar el llibre amb dos textos introductoris escrits a petició meva. Quan els ho vaig demanar, no van dubtar a dir-me que sí. En Sellarès, antic company meu de la lluita unitària antifranquista; en Sastre, antic company del Front Nacional de Catalunya i també company d’armes. Estic convençut que si ho hagués demanat a altres vells companys o companyes també m’haurien complagut, però al capdavall s’ha de triar.
I per què dos?, es pot preguntar algú. Ben senzill: tots dos són i han estat sempre d'ençà que els conec –fa més de quaranta anys– independentistes de pedra picada, però han fet recorreguts polítics diferents, diria que radicalment diferents. L’important per a mi, en ajuntar aquests dos noms, és que entre tots dos cobreixen un arc molt ampli de l’independentisme, i que d’aquesta manera la seva funció de presentadors del llibre té un sentit més inclusiu. Les seves mirades sobre el context de tot allò que s’explica en el llibre, inevitablement sota el prisma de l’actualitat política,  són complementàries i se sumen l’una a l’altra, fins al punt que en aquest moment jo ja no concebria el meu llibre sense aquests pròlegs.
Ajuntar dos noms com els d’en Miquel Sellarès i en Carles Sastre comporta també un missatge subliminal: el derivat de la meva dèria, que ja ve dels anys setanta, de sumar i escombrar cap a casa, d’ajuntar i no fragmentar. Un missatge que adquireix un ple sentit en l’etapa apassionant que vivim avui, en què, al marge de les posicions polítiques de cadascú, la reivindicació independentista és cada vegada més transversal.



137
sumadors
4850 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 09/03/2014
Assolit 161%

Aporta-hi 20 €

80 sumadors
1 exemplar del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria autògrafa de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 35 €

11 sumadors
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 45 €

4 sumadors
3 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 45 €

3 sumadors
(Queden 18 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Poema visual de Pau Llop a partir d’uns versos d’Àlvar Valls, edició numerada.

Aporta-hi 50 €

17 sumadors
(Queden 4 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Serigrafia de Jordi Borràs amb el poema “Clam” d’Àlvar Valls, edició numerada.

Aporta-hi 60 €

3 sumadors
(Queden 17 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + 1 exemplar del llibre Crit d’Àlvar Valls en edició facsímil numerada i dedicada per l’autor.

Aporta-hi 80 €

19 sumadors
(Queden 1 de 20 recompenses)
3 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Poema visual de Pau Llop a partir d’uns versos d’Àlvar Valls, edició numerada + Serigrafia de Jordi Borràs amb el poema “Clam” d’Àlvar Valls, edició numerada + 1 exemplar del llibre Crit d’Àlvar Valls en edició facsímil numerada i dedicada per l’autor.


Blog del projecte

UNA ABRAÇADA FRATERNAL
Quan resten només dos dies per acabar la vigència d’aquest projecte, voldria acomiadar-me de tothom i escriure una vegada més la paraula que més he utilitzat durant ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!