Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

ÀLVAR VALLS. MILITÀNCIA, PRESÓ I EXILI

Un projecte de Alvar Valls

Articles

Divendres, 7 de març

UNA ABRAÇADA FRATERNAL


Quan resten només dos dies per acabar la vigència d’aquest projecte, voldria acomiadar-me de tothom i escriure una vegada més la paraula que més he utilitzat durant aquests darrers quaranta dies: gràcies.
 
Gràcies als sumadors, alguns amics d’anys i molts altres totalment desconegts, que amb el seu interès i la seva confiança han fet possible l’edició del llibre. Gràcies als amics de TotSuma, que m’han donat totes les facilitats i han atès amb paciència tots els meus dubtes i peticions. I gràcies als amics que de diverses maneres han col·laborat en el procés, ja sigui divulgant el projecte entre les seves amistats i en les xarxes socials, ja sigui implicant-s’hi més directament, com és el cas de Pau Juvillà, que ha portat el compte de Facebook, de Pau Llop, que ha creat el poema visual, i de Jordi Borràs, autor de la serigrafia. I també gràcies als companys d’Edicions del 1979, especialment Joan Rocamora, que a més d’acollir el llibre de memòries en una de les seves col·leccions han tingut la gentilesa de reeditar en facsíml el meu llibre de poemes Crit.
 
Si l’escriptura del llibre va ser per a mi, a més de l’acompliment d’un deure social, un exercici de catarsi personal, el procés que ha portat a la seva edició ha estat una experiència inoblidable, plena d’anècdotes i detalls relacionats amb l’amistat, la solidaritat, la coincidència d’idees i sobretot la sintonia en allò que és fonamental: l’interès en la preservació de la memòria històrica.
 
Per als primers dies d’abril, hi ha previstes tres presentacions públiques del llibre:
 
- A les Borges Blanques el dijous dia 3 a les 8 del vespre a la cafeteria Slàvia.
- A Barcelona el diumenge dia 6 a les 12 del migdia al Fossar de les Moreres.
- A Andorra el dilluns dia 7 a les 8 del vespre al restaurant Borda Major d’Encamp.
 
Tots els sumadors hi seran convidats especialment, i els qui ho desitgin hi podran recollir el seu exemplar o exemplars del llibre i les altres recompenses que els puguin correspondre, amb el benentès que els qui no hi assisteixin ho rebran al seu domicili durant la segona setmana d’abril.
 
Poso, doncs, punt final a aquest projecte amb una abraçada fraternal a tothom.



137
sumadors
4850 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 09/03/2014
Assolit 161%

Aporta-hi 20 €

80 sumadors
1 exemplar del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria autògrafa de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 35 €

11 sumadors
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 45 €

4 sumadors
3 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 45 €

3 sumadors
(Queden 18 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Poema visual de Pau Llop a partir d’uns versos d’Àlvar Valls, edició numerada.

Aporta-hi 50 €

17 sumadors
(Queden 4 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Serigrafia de Jordi Borràs amb el poema “Clam” d’Àlvar Valls, edició numerada.

Aporta-hi 60 €

3 sumadors
(Queden 17 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + 1 exemplar del llibre Crit d’Àlvar Valls en edició facsímil numerada i dedicada per l’autor.

Aporta-hi 80 €

19 sumadors
(Queden 1 de 20 recompenses)
3 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Poema visual de Pau Llop a partir d’uns versos d’Àlvar Valls, edició numerada + Serigrafia de Jordi Borràs amb el poema “Clam” d’Àlvar Valls, edició numerada + 1 exemplar del llibre Crit d’Àlvar Valls en edició facsímil numerada i dedicada per l’autor.


Blog del projecte

UNA ABRAÇADA FRATERNAL
Quan resten només dos dies per acabar la vigència d’aquest projecte, voldria acomiadar-me de tothom i escriure una vegada més la paraula que més he utilitzat durant ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!