Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

ÀLVAR VALLS. MILITÀNCIA, PRESÓ I EXILI

Un projecte de Alvar Valls

Articles

Dissabte, 1 de febrer

GRÀCIES A TOTHOM. HI HAURÀ LLIBRE

El divendres dia 31 de gener, a les 21:27 del vespre, s’ha sumat la quantitat necessària per editar el llibre. L’objectiu s’ha assolit en només cinc dies, un temps rècord que jo no havia considerat ni en somnis.
Al cap dels anys, doncs, es publicarà dins del termini previst. Gràcies. Gràcies a tothom. En primer lloc, als qui han fet possible l’edició amb les seves aportacions, amics coneguts i desconeguts que han dit “sí” a la proposta amb el seu suport econòmic. També, a aquells qui, sense fer cap aportació, han divulgat el projecte. I, naturalment, als qui m’han ajudat a posar en marxa i mantenir una aventura que jo sol no hauria estat capaç de governar. L’edició del llibre s’ha convertit, sense cap dubte, en una empresa col·lectiva.
El projecte continuarà obert fins al final del període previst, és a dir, fins al 9 de març. Els qui s’hi vulguin sumar ho podran fer encara durant tot aquest temps. Els diners que s’apleguin per damunt de l’objectiu ja acomplert seran destinats a ampliar el tiratge del llibre, a fi que tingui la màxima presència en el mercat, i a contribuir a l’edició d’altres llibres de memòria històrica de la lluita per l’alliberament nacional, una bona causa que mereix tot el nostre suport.
Per part meva, seré present amb noves entrades en aquest blog la majoria dels dies. Hi he trobat el bo, tot i que espero que no es converteixi en una addicció més enllà del compromís temporal adquirit: no voldria atabalar més del compte el personal, que al final ja em veuria com un lloro, aquell animal llondro i sorollós que xerra molt i no diu res.



137
sumadors
4850 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 09/03/2014
Assolit 161%

Aporta-hi 20 €

80 sumadors
1 exemplar del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria autògrafa de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 35 €

11 sumadors
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 45 €

4 sumadors
3 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 45 €

3 sumadors
(Queden 18 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Poema visual de Pau Llop a partir d’uns versos d’Àlvar Valls, edició numerada.

Aporta-hi 50 €

17 sumadors
(Queden 4 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Serigrafia de Jordi Borràs amb el poema “Clam” d’Àlvar Valls, edició numerada.

Aporta-hi 60 €

3 sumadors
(Queden 17 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + 1 exemplar del llibre Crit d’Àlvar Valls en edició facsímil numerada i dedicada per l’autor.

Aporta-hi 80 €

19 sumadors
(Queden 1 de 20 recompenses)
3 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Poema visual de Pau Llop a partir d’uns versos d’Àlvar Valls, edició numerada + Serigrafia de Jordi Borràs amb el poema “Clam” d’Àlvar Valls, edició numerada + 1 exemplar del llibre Crit d’Àlvar Valls en edició facsímil numerada i dedicada per l’autor.


Blog del projecte

UNA ABRAÇADA FRATERNAL
Quan resten només dos dies per acabar la vigència d’aquest projecte, voldria acomiadar-me de tothom i escriure una vegada més la paraula que més he utilitzat durant ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!