Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

ÀLVAR VALLS. MILITÀNCIA, PRESÓ I EXILI

Un projecte de Alvar Valls

Articles

Dilluns, 27 de gener

Un enrenou

Avui comença per a mi una experiència singular. Després d’haver publicat, entre l’any 1969 i avui, una modesta però efectiva quinzena de llibres, no m’havia trobat mai en la situació d’haver de postular-me, no davant dels editors, sinó davant dels mateixos lectors, per tal que siguin ells els qui facin possible l’edició.
L’operació de micromecenatge que ara s’engega se m’apareix com un enrenou a la meva provecta edat de seixanta-sis anys, però no puc amagar que em motiva. Em motiva per la incertesa sobre l’èxit o el fracàs del projecte i pel fet que aquest dependrà de la suficient o no suficient acceptació de la proposta per part dels seus destinataris in pectorein pectore meo, s’entén–. Tot un exercici de democràcia editora propiciat pels nous hàbits socials derivats de les modernes tecnologies.
Aquí em teniu, doncs, parlant impúdicament de mi des d’un blog. Ho faré la majoria dels dies durant el període de vigència del projecte de TotSuma. El micromecenatge és positiu i democratitzador, però té també els seus costos, el principal dels quals és el d’haver d’afanar sense pietat la cartera d’amics, coneguts i saludats, que a partir d’ara potser em veuran com l’espavilat que els ha volgut vendre un pis sobre plànols, o, el que és el mateix, un llibre que encara no és nat. Però m’hauran de reconèixer que el negoci que els proposo és més espiritual que no pas especulatiu i, a més, que no està subjecte a cap mena de bombolla (per ara).



137
sumadors
4850 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 09/03/2014
Assolit 161%

Aporta-hi 20 €

80 sumadors
1 exemplar del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria autògrafa de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 35 €

11 sumadors
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 45 €

4 sumadors
3 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges.

Aporta-hi 45 €

3 sumadors
(Queden 18 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Poema visual de Pau Llop a partir d’uns versos d’Àlvar Valls, edició numerada.

Aporta-hi 50 €

17 sumadors
(Queden 4 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Serigrafia de Jordi Borràs amb el poema “Clam” d’Àlvar Valls, edició numerada.

Aporta-hi 60 €

3 sumadors
(Queden 17 de 20 recompenses)
2 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + 1 exemplar del llibre Crit d’Àlvar Valls en edició facsímil numerada i dedicada per l’autor.

Aporta-hi 80 €

19 sumadors
(Queden 1 de 20 recompenses)
3 exemplars del llibre + El teu nom als agraïments del llibre si ho desitges + Dedicatòria o dedicatòries autògrafes de l’autor si ho desitges + Poema visual de Pau Llop a partir d’uns versos d’Àlvar Valls, edició numerada + Serigrafia de Jordi Borràs amb el poema “Clam” d’Àlvar Valls, edició numerada + 1 exemplar del llibre Crit d’Àlvar Valls en edició facsímil numerada i dedicada per l’autor.


Blog del projecte

UNA ABRAÇADA FRATERNAL
Quan resten només dos dies per acabar la vigència d’aquest projecte, voldria acomiadar-me de tothom i escriure una vegada més la paraula que més he utilitzat durant ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!