Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Projectes #educacio Veure etiquetes

Social Cultura Social
Ajuda’ns a equipar l’escola-orfenat New Life-Abba House d’Uganda Tallers i extraescolars de Circ CENTRE DE NATURA BOSKAN PENEDÈS

Ajuda’ns a equipar l’escola-orfenat New Life-Abba House d’Uganda

WeLoveUganda

Les instal·lacions de l’escola-orfenat New Life-Abba House estan molt malmeses. Volem recaptar fons per equipar el centre amb lliteres, matalassos i roba de llit i, així, contribuir a la millora de les condicions de vida i d'educació dels infants.

Tallers i extraescolars de Circ

Artllunatic

A través de l'oportunitat de gaudir del circ, oferim una visió més propera de diverses disciplines, donant la possibilitat d'experimentar-les i ser-ne part. Així, pretenem que la mainada explori la seva capacitat per fer diferents activitats del circ.

CENTRE DE NATURA BOSKAN PENEDÈS

Elisa Bonich

Obertura d'un centre de natura on crear llocs de treball per persones amb TEA, DIVERSITAT FUNCIONAL o en RISC D'EXCLUSIÓ. També volem oferir teràpies i acompanyament pedagògic de forma gratuïta a qui acrediti necessitar-ho.
Objectiu
4000 €
Assolit
23%
Recaptat
945€
Queden
finalitzat
Objectiu
800 €
Assolit
100%
Recaptat
800€
Queden
finalitzat
Objectiu
2500 €
Assolit
100%
Recaptat
2524€
Queden
finalitzat
Cultura Campanyes Drets Civils
SmartLearn Si mitja taronja no pot omplir un got, com pot omplir una vida? Ajudem els docents de Balears: denúncia contra un diputat del PP per amenaces

SmartLearn

asfaltics

Es tracta d'una plataforma de professors on-line a on els alumnes baix rendiment escolars reben una capacitació de Tècniques d'Estudi. Després fan entrevistes setmanals per acompanyar-los en el procés d'adaptació i formació d'hàbits d'estudi apropiats.

Si mitja taronja no pot omplir un got, com pot omplir una vida?

taronges liles

Els i les alumnes de l'àmbit de gènere de l'escola Thau Sant Cugat volem tirar endavant una campanya de prevenció de les violències de gènere entre el jovent de la ciutat a través de trencar amb alguns dels mites tòxics de l'amor romàntic.

Ajudem els docents de Balears: denúncia contra un diputat del PP per amenaces

docentsmenorca

Docents les Illes Balears denuncien el diputat del PP Antoni Camps per un presumpte delicte contra l'exercici del dret de vaga, coaccions i amenaces. Necessitem 3500€ per fer front a les despeses judicials i de defensa.
Objectiu
2000 €
Assolit
2%
Recaptat
40€
Queden
finalitzat
Objectiu
1000 €
Assolit
38%
Recaptat
380€
Queden
finalitzat
Objectiu
3500 €
Assolit
117%
Recaptat
4110€
Queden
finalitzat

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!