Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

CENTRE DE NATURA BOSKAN PENEDÈS

Un projecte de Elisa Bonich

CENTRE DE NATURA BOSKAN PENEDÈS
  • Insereix-lo en una pàgina web

Hola Sumadors!

A l'Associació Boskan Teràpies Integratives som professionals especialitzades en millorar la qualitat de vida de persones amb TRASTORN DE L'ESPECTRE AUTISTA, DIVERSITAT FUNCIONAL, ALZHEIMER, FIBROMIÀLGIA, EN RISC D'EXCLUSIÓ SOCIAL i en general tots aquells infants, joves i adults amb alguna condició que els fa més VULNERABLES

Ho fem a través de la Intervenció Assistida amb Gossos i altres animals. També realitzem Musicoteràpia i Sonoteràpia. Aquestes teràpies aporten un extraordinari benefici a les persones receptores (particulars i persones en residències geriàtriques, infants, joves i adults amb diversitat funcional o en risc d'exclusió social, persones maltractades, persones amb malalties, etc.). 

Atès el nostre compromís  amb les persones, volem fer un pas més i obrir un Centre de Natura Terapèutica on joves i adults amb TEA (Transtorn de l'Espectre Autista) i amb discapacitat intel·lectual puguin accedir a  un LLOC DE TREBALL REMUNERAT i adaptat a les seves necessitats. D'aquesta forma poden desenvolupar les seves habilitats personals, col·laborar en l'economia familiar, millorar la seva autonomia i no dependre d'un sistema de prestacions o d'altres ajudes.

Al centre també hi volem realitzar EDUCACIÓ MEDIAMBIENTAL en estreta col·laboració amb les escoles, així com oferir TERÀPIES I ACOMPANYAMENT PSICOLÒGIC I PEDAGÒGIC de forma gratuïta a qui acrediti necessitar-ho.
Les famílies ens podran visitar els caps de setmana i els dies de vacances escolars per realitzar divertides activitats amb els animals que residiran al centre: ruquets, conills, conills d'Índies, gallines, tortugues, cabretes... així com gaudir de concerts i altres activitats familiars, zona de picnic, zona de jocs infantils, excursions, tallers d'educació mediambiental i visites concertades a les caves properes.
Les escoles ens podran visitar durant l'any escolar. 

Comencem per Santa Fe del Penedès (Alt Penedès) on ens cedeixen un terreny per iniciar aquest projecte, però voldríem ampliar la iniciativa a altres comarques més endavant. 
En CRISTIAN GÓMEZ MONTENEGRO, guitarrista del LAX'N'BUSTO i mestre de filosofia, apadrina el nostre projecte. Ell diu que "el bé que fas a la societat, en realitat te'l fas també a tu mateix", a nosaltres també ens agrada pensar que això és cert i treballem per fer-ho possible. 

RECOMPENSES

Com que nosaltres no volem fabricar ni produir res, algunes persones properes ens han volgut  fer regals per a que els oferim com a recompensa. 

Els LAX'N'BUSTO ens han cedit una sèrie de material per a que el poguem oferir com a recompensa, i l'entregarem signat de forma totalment personalitzada amb el text que ens demaneu. 

Una gran amiga de Boskan, mestra i directora d'una escola rural, ens ha regalat uns preciosos collarets artesans portats per ella mateixa des de Burkina Faso (lloc on hi col·labora de forma voluntària freqüentment) amb la mateixa finalitat. 

Una altra gran amiga, aporta tres cistellets de Sabons i Cremes naturals i artesans, fets per ella mateixa. 

Per últim, podreu trobar, lògicament, entrades al Centre per a dues persones i la possibilitat de fer-vos socis/es en aquesta etapa gaudint d'increïbles avantatges. 

GARANTIES DE SOLVÈNCIA

Actualment ja tenim gairebé 4.000€ dels 20.000€ que necessitem per poder obrir, aquests diners els hem recaptat amb diverses accions solidàries dutes a terme entre maig i agost. En tenim d'altres en marxa que seguiran aportant diners en els propers mesos. 

Amb la vostra col·laboració a través de TOT SUMA volem comprar un mòdul diàfan prefabricat que ens serveixi per fer els tallers i les teràpies. 

Al nostre web, trobareu més informació sobre la nostra associació, així com informació sobre el projecte que us presentem. Per veure'n quines són les necessitats econòmiques de forma detallada podeu descarregar-vos un pdf a l'apartat "PROJECTE". 

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Elisa Bonich
45
sumadors
2524 €
dels 2500 necessaris
finalitzat
el 13/10/2019
Assolit 100%

Aporta-hi 5 €

3 sumadors
Un bonic agraïment a triar entre format digital o en paper.

Aporta-hi 10 €

4 sumadors
Un bonic agraïment a triar entre format digital o en paper.

Aporta-hi 12 €

2 sumadors
Una entrada per a dues persones al Centre de Natura Boskan Penedès.

Aporta-hi 15 €

3 sumadors
(Queden 0 de 3 recompenses)
Cistellet amb crema -cara, cos-mans-, barreta de cacau i sabó natural artesà + Una entrada per a dues persones al Centre de Natura Boskan Penedès.

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
LLibre "LAX'N'BUSTO - De watt a watt - Biografia i cançons per Marc Pérez - signat amb el text que tu ens demanis + Una entrada per a dues persones al Centre de Natura Boskan Penedès.

Aporta-hi 20 €

5 sumadors
(Queden 8 de 10 recompenses)
CD "Tot és més senzill" de LAX'N'BUSTO signat amb el text que tu ens demanis + Una entrada per a dues persones al Centre de Natura Boskan Penedès.

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
DVD "En directe RAZZ 2016" de LAX'N'BUSTO signat amb el text que tu ens demanis + Una entrada per a dues persones al Centre de Natura Boskan Penedès.

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
2 CD I LLIBRE " Essencials & rareses" de LAX'N'BUSTO signat amb el text que tu ens demanis + Una entrada per a dues persones al Centre de Natura Boskan Penedès.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
2 CD + DVD "Grans èxits" de LAX'N'BUSTO signat amb el text que tu ens demanis + Una entrada per a dues persones al Centre de Natura Boskan Penedès.

Aporta-hi 30 €

5 sumadors
(Queden 14 de 19 recompenses)
Preciós i acolorit collaret artesà de Burkina Faso (el podràs triar per Whatsapp entre les unitats que restin abans de l'enviament) + Una entrada per a dues persones al Centre de Natura Boskan Penedès.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
Samarreta "TÉ +S" + CD "Tot és més senzill" de LAX'N'BUSTO signat amb el text que tu ens demanis + Una entrada per a dues persones al Centre de Natura Boskan Penedès.

Aporta-hi 30 €

3 sumadors
SOCI 2 Carnet de soci per tu i un acompanyant vàlid durant un any. Consulta'n els avantatges al nostre web.

Aporta-hi 60 €

5 sumadors
SOCI 5 Carnet de soci per tu i quatre acompanyants vàlid durant un any. Consulta'n els avantatges al nostre web.

Aporta-hi 300 €

5 sumadors
Un bonic agraïment a triar entre format digital o en paper.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!