Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda’ns a equipar l’escola-orfenat New Life-Abba House d’Uganda

Un projecte de WeLoveUganda



 • Insereix-lo en una pàgina web

Som We Love Uganda, una associació sense ànim de lucre que va néixer el 2019 amb l’objectiu de lluitar contra les desigualtats i treballar per a l’educació dels infants a Uganda. Des de llavors, centrem el nostre suport en l’escola-orfenat New Life-Abba House de la ciutat ugandesa d’Entebbe i el cor musical del centre, el Safari African Children’s Choir.

L’escola-orfenat New Life-Abba House té uns 350 escolars i una cinquantena d’ells són nens orfes. La majoria dels escolars es queden a dormir al centre perquè resideixen en llocs molt allunyats. Al mateix temps, assistir a l’escola és una manera que tinguin els àpats del dia assegurats.

Les instal·lacions on els escolars dormen estan molt malmeses. Actualment, descansen amuntegats en el mateix llit més d’un infant o bé a terra amb matalassos. Tampoc disposen de massa roba de llit en condicions.


PER QUÈ NECESSITEM LES VOSTRES APORTACIONS


Volem recaptar fons per equipar les instal·lacions de l’escola-orfenat New Life-Abba House amb lliteres, matalassos i roba de llit.

El pròxim mes de juny, membres de l’associació ens desplaçarem a Uganda per tal de dur a terme el projecte. Els materials s’adquiriran directament a Uganda. Supervisarem i ajudarem en la compra i instal·lació de l’equipament durant la nostra estada. Diverses persones des d’Uganda col·laboren amb nosaltres per avaluar i verificar totes les característiques d’aquest projecte.


UGANDA: EL MOTIU


We Love Uganda va néixer lligada al cor musical Safari African Children’s Choir i l’escola-orfenat New Life-Abba House d’Entebbe. Vam conèixer de les mancances en alimentació, medicaments i escolarització dels infants ugandesos i, concretament, les que afectaven aquest centre. Des de llavors, hem treballat per ajudar a cobrir aquestes mancances. Hem dut a terme accions i activitats culturals per recollir fons i destinar-los íntegrament a necessitats alimentàries, sanitàries i educatives. Alhora, seguim treballant en nous projectes i idees de suport cap al país africà.


LES RECOMPENSES, AL DETALL


- Bossa solidària de We Love Uganda · 10 euros
Rebràs una bossa solidària amb el logotip de We Love Uganda. Amb l’aportació, les despeses d’enviament de la bossa estan cobertes.


- Taller "Fes el teu retrat" a càrrec de la il·lustradora Ana Novella · 10 euros
Aquest taller va dirigit a nens de 4 a 12 anys. Els infants rebran una formació d'una hora a càrrec de la il·lustradora Ana Novella. Aprendran a realitzar d'una forma creativa el seu propi retrat. El taller es farà a Sant Pere Pescador.



· Mira l'obra de l'artista Ana Novella


- Fotografia solidària · 15 euros
Rebràs una fotografia impresa del nostre projecte solidari en què van participar una vintena de fotògrafs. Amb l'aportació, les despeses d'enviament de la fotografia estan cobertes.



· Mira les fotografies del projecte solidari


- Experiència al Qualia Centre Wellness Figueres · 20 euros
Podràs triar entre rebre una invitació per a dues persones a l'espai de relax (inclou sauna seca, sauna humida, dutxes de contrastos, pediluvi, zona de relax amb infusions i projeccions audiovisuals relaxants durant 60 minuts) o un massatge per a una persona (20 minuts) a les seves instal·lacions de Figueres.




· Més informació sobre les instal·lacions del Qualia Centre Wellness



- Aportació altruista #1 · 25 euros
Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.


- Lot de bossa i fotografia · 25 euros
Rebràs una bossa solidària amb el logotip de  We Love Uganda i una fotografia impresa del nostre projecte solidari. Amb l'aportació, les despeses d’enviament del lot estan cobertes.


- Aportació altruista #2 · 50 euros
Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.


- Acció sorpresa des de l’escola-orfenat New Life-Abba House · 50 euros
Rebràs una invitació per gaudir d’una acció sorpresa exclusiva via “streaming” que es realitzarà durant la nostra estada al mes de juny a Uganda. L'acció sorpresa tindrà relació amb els infants de l’escola-orfenat New Life-Abba House i el Safari African Children’s Choir.


- Classes de cant a l’Escola Mónica Lucena · 50 euros
Rebràs classes de cant a l’escola de cant i ball Mónica Lucena.



· Més informació sobre l'Escola Mónica Lucena


- Classes de ball a l’Escola Mónica Lucena · 50 euros
Rebràs classes de ball a l’escola de cant i ball Mónica Lucena.



· Més informació sobre l'Escola Mónica Lucena


- Taller creatiu amb l’artista Pilar Farrés · 50 euros
Realitzaràs un taller creatiu de dues hores a l’estudi de l’artista empordanesa Pilar Farrés. El taller inclou la visita a l’estudi, la formació creativa a càrrec de la mateixa artista i l’esmorzar.



· Mira l'obra de l'artista Pilar Farrés


- Àpat al Restaurant Tartana Can Massanet de Vilafant · 60 euros
Gaudiràs d'un dinar o un sopar valorat en 60 euros per a dues persones al Restaurant Can Massanet de Vilafant. El restaurant està ubicat en una zona rural que respira història empordanesa per tots cantons. A l'interior del local, destaca el molí de pedra que, antigament, s'utilitzava per a l'extracció d'oli. La seva terrassa-jardí tampoc es queda curta, ja que es tracta d'un espai idíl·lic envoltat de natura. I, evidentment, la seva gastronomia és excel·lent i combina el bo i millor de la nostra cuina amb un toc de creativitat.



· Més informació del Restaurant Tartana Can Massanet



- Sessió fotogràfica a càrrec d’Andrea Bolcato · 60 euros
Rebràs una sessió fotogràfica a càrrec del fotògraf professional Andrea Bolcato i les corresponents fotografies impreses. Amb l'aportació, les despeses d’enviament de les fotografies estan cobertes.



· Mira l'obra del fotògraf Andrea Bolcato


- Visita guiada al taller de l’artista Paula Bonet · 65 euros
Rebràs una invitació exclusiva per visitar el taller "La Madriguera", un espai multidisciplinari dirigit per l’artista Paula Bonet. Al taller s'hi treballen tècniques com el gravat, la pintura o l'escriptura. La visita estarà guiada per la mateixa artista.



· Més informació sobre l'artista Paula Bonet



- Aportació altruista #3 · 100 euros
Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.


- Tatuatge a càrrec del tatuador Kim Gasparin · 100 euros 
Rebràs un tatuatge valorat en 100 euros a càrrec del tatuador professional Kim Gasparin.



· Mira l'obra del tatuador Kim Gasparin


- Lot d’una estada i visita guiada a Entebbe (Uganda) · 600 euros
Rebràs una estada d’una setmana en un hotel de la ciutat d’Entebbe. Visitaràs i tindràs contacte amb els infants de l’escola-orfenat New Life-Abba House i podràs conèixer la vida social i l’entorn d’Entebbe gràcies a un guia local que t’acompanyarà durant l’estada.


VOLS AJUDAR-NOS OFERINT UNA RECOMPENSA?


Mentre la campanya de micromecenatge estigui activa, podem afegir noves recompenses i, d'aquesta manera, recaptar més fons per aconseguir a dur a terme el nostre objectiu. Vols ajudar-nos i oferir una recompensa? Contacta amb nosaltres.


CONTACTE


Si tens qualsevol dubte respecte a la campanya, t'ajudarem a resoldre'l. Contacta amb nosaltres pels següents canals:

Trucada telefònica o WhatsApp · 679 33 93 04
Correu electrònic · weloveuganda01@gmail.com


XARXES SOCIALS


Si vols estar al cas de tot el que fem, segueix-nos a les nostres xarxes socials:

Instagram ·  We Love Uganda
Facebook · We Love Uganda


 

Ajuda’ns a equipar l’escola-orfenat New Life-Abba House d’Uganda

Facebook    

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

WeLoveUganda
WeLoveUganda
Figueres
L’associació We Love Uganda té com a objectiu lluitar contra les desigualtats i treballar per a l’educació dels infants a Uganda. Actualment, centrem el nostre suport en l’escola-orfenat New Life-Abba House a la ciutat ugandesa d’Entebbe.
27
sumadors
845 €
dels 4000 necessaris
3
dies per acabar
Assolit 21%

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
(Queden 49 de 50 recompenses)
BOSSA SOLIDÀRIA DE WE LOVE UGANDA · Rebràs una bossa amb el logotip de la nostra associació.

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
(Queden 17 de 20 recompenses)
TALLER “FES EL TEU RETRAT” AMB ANA NOVELLA · Realitzaràs un taller (per a nens de 4 a 12 anys) a càrrec de l'artista Ana Novella on aprendràs a realitzar el teu propi retrat.

Aporta-hi 15 €

2 sumadors
(Queden 49 de 50 recompenses)
FOTOGRAFIA SOLIDÀRIA · Rebràs una fotografia impresa del nostre projecte solidari en què van participar una vintena de fotògrafs.

Aporta-hi 20 €

S'ha arribat al límit d'aportacions.
3 sumadors
(Queden 0 de 3 recompenses)
- EXPERIÈNCIA AL QUALIA CENTRE WELLNESS · Podràs triar entre una invitació per a dues persones a l'espai de relax (60 minuts) o un massatge per a una persona (20 minuts) a les seves instal·lacions de Figueres.

Aporta-hi 25 €

9 sumadors
(Queden 16 de 25 recompenses)
LOT DE BOSSA I FOTOGRAFIA · Rebràs una bossa amb el logotip de la nostra associació i una fotografia impresa del nostre projecte solidari.

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
APORTACIÓ ALTRUISTA #1 · Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
(Queden 2 de 5 recompenses)
ACCIÓ SORPRESA DES DE L’ESCOLA-ORFENAT · Rebràs una invitació per gaudir d’una acció sorpresa exclusiva via “streaming” que es realitzarà durant la nostra estada a Uganda.

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
(Queden 3 de 3 recompenses)
CLASSES DE CANT A L’ESCOLA MÓNICA LUCENA · Rebràs classes de cant a l’escola de cant i ball Mónica Lucena.

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
CLASSES DE BALL A L’ESCOLA MÓNICA LUCENA · Rebràs classes de ball a l’escola de cant i ball Mónica Lucena.

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
TALLER CREATIU AMB PILAR FARRÉS · Realitzaràs un taller creatiu a càrrec de l’artista Pilar Farrés. Inclou visita a l’estudi de l'artista, la formació i l’esmorzar.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
APORTACIÓ ALTRUISTA #2 · Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

Aporta-hi 60 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
SESSIÓ FOTOGRÀFICA AMB ANDREA BOLCATO · Rebràs una sessió fotogràfica a càrrec del fotògraf professional Andrea Bolcato i les corresponents fotografies impreses.

Aporta-hi 60 €

S'ha arribat al límit d'aportacions.
1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
ÀPAT AL RESTAURANT TARTANA CAN MASSANET · Rebràs un dinar o un sopar valorat en 60 euros per a dues persones al Restaurant Tartana Can Massanet de Vilafant.

Aporta-hi 65 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
VISITA GUIADA AL TALLER DE PAULA BONET · Rebràs una invitació exclusiva per visitar el taller "La Madriguera" de l’artista Paula Bonet amb el guiatge de la mateixa artista.

Aporta-hi 100 €

S'ha arribat al límit d'aportacions.
1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
TATUATGE AMB KIM GASPARIN · Et faràs un tatuatge a càrrec del tatuador professional Kim Gasparin.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
APORTACIÓ ALTRUISTA #3 · Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

Aporta-hi 600 €

0 sumadors
(Queden 3 de 3 recompenses)
ESTADA I VISITA GUIADA A ENTEBBE · Rebràs una estada d’una setmana en un hotel de la ciutat d’Entebbe. Visitaràs i tindràs contacte amb els infants de l’escola-orfenat, a més de conèixer la vida social i l’entorn d’Entebbe gràcies a un guia local que t’acompanyarà durant l’estada.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!