Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda’ns a equipar l’escola-orfenat New Life-Abba House d’Uganda

Un projecte de WeLoveUganda



  • Insereix-lo en una pàgina web

Som We Love Uganda, una associació sense ànim de lucre que va néixer el 2019 amb l’objectiu de lluitar contra les desigualtats i treballar per a l’educació dels infants a Uganda. Des de llavors, centrem el nostre suport en l’escola-orfenat New Life-Abba House de la ciutat ugandesa d’Entebbe i el cor musical del centre, el Safari African Children’s Choir.

L’escola-orfenat New Life-Abba House té uns 350 escolars i una cinquantena d’ells són nens orfes. La majoria dels escolars es queden a dormir al centre perquè resideixen en llocs molt allunyats. Al mateix temps, assistir a l’escola és una manera que tinguin els àpats del dia assegurats.

Les instal·lacions on els escolars dormen estan molt malmeses. Actualment, descansen amuntegats en el mateix llit més d’un infant o bé a terra amb matalassos. Tampoc disposen de massa roba de llit en condicions.


PER QUÈ NECESSITEM LES VOSTRES APORTACIONS


Volem recaptar fons per equipar les instal·lacions de l’escola-orfenat New Life-Abba House amb lliteres, matalassos i roba de llit.

El pròxim mes de juny, membres de l’associació ens desplaçarem a Uganda per tal de dur a terme el projecte. Els materials s’adquiriran directament a Uganda. Supervisarem i ajudarem en la compra i instal·lació de l’equipament durant la nostra estada. Diverses persones des d’Uganda col·laboren amb nosaltres per avaluar i verificar totes les característiques d’aquest projecte.


UGANDA: EL MOTIU


We Love Uganda va néixer lligada al cor musical Safari African Children’s Choir i l’escola-orfenat New Life-Abba House d’Entebbe. Vam conèixer de les mancances en alimentació, medicaments i escolarització dels infants ugandesos i, concretament, les que afectaven aquest centre. Des de llavors, hem treballat per ajudar a cobrir aquestes mancances. Hem dut a terme accions i activitats culturals per recollir fons i destinar-los íntegrament a necessitats alimentàries, sanitàries i educatives. Alhora, seguim treballant en nous projectes i idees de suport cap al país africà.


LES RECOMPENSES, AL DETALL


- Bossa solidària de We Love Uganda · 10 euros
Rebràs una bossa solidària amb el logotip de We Love Uganda. Amb l’aportació, les despeses d’enviament de la bossa estan cobertes.


- Taller "Fes el teu retrat" a càrrec de la il·lustradora Ana Novella · 10 euros
Aquest taller va dirigit a nens de 4 a 12 anys. Els infants rebran una formació d'una hora a càrrec de la il·lustradora Ana Novella. Aprendran a realitzar d'una forma creativa el seu propi retrat. El taller es farà a Sant Pere Pescador.



· Mira l'obra de l'artista Ana Novella


- Fotografia solidària · 15 euros
Rebràs una fotografia impresa del nostre projecte solidari en què van participar una vintena de fotògrafs. Amb l'aportació, les despeses d'enviament de la fotografia estan cobertes.



· Mira les fotografies del projecte solidari


- Experiència al Qualia Centre Wellness Figueres · 20 euros
Podràs triar entre rebre una invitació per a dues persones a l'espai de relax (inclou sauna seca, sauna humida, dutxes de contrastos, pediluvi, zona de relax amb infusions i projeccions audiovisuals relaxants durant 60 minuts) o un massatge per a una persona (20 minuts) a les seves instal·lacions de Figueres.




· Més informació sobre les instal·lacions del Qualia Centre Wellness



- Aportació altruista #1 · 25 euros
Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.


- Lot de bossa i fotografia · 25 euros
Rebràs una bossa solidària amb el logotip de  We Love Uganda i una fotografia impresa del nostre projecte solidari. Amb l'aportació, les despeses d’enviament del lot estan cobertes.


- Aportació altruista #2 · 50 euros
Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.


- Acció sorpresa des de l’escola-orfenat New Life-Abba House · 50 euros
Rebràs una invitació per gaudir d’una acció sorpresa exclusiva via “streaming” que es realitzarà durant la nostra estada al mes de juny a Uganda. L'acció sorpresa tindrà relació amb els infants de l’escola-orfenat New Life-Abba House i el Safari African Children’s Choir.


- Classes de cant a l’Escola Mónica Lucena · 50 euros
Rebràs classes de cant a l’escola de cant i ball Mónica Lucena.



· Més informació sobre l'Escola Mónica Lucena


- Classes de ball a l’Escola Mónica Lucena · 50 euros
Rebràs classes de ball a l’escola de cant i ball Mónica Lucena.



· Més informació sobre l'Escola Mónica Lucena


- Taller creatiu amb l’artista Pilar Farrés · 50 euros
Realitzaràs un taller creatiu de dues hores a l’estudi de l’artista empordanesa Pilar Farrés. El taller inclou la visita a l’estudi, la formació creativa a càrrec de la mateixa artista i l’esmorzar.



· Mira l'obra de l'artista Pilar Farrés


- Àpat al Restaurant Tartana Can Massanet de Vilafant · 60 euros
Gaudiràs d'un dinar o un sopar valorat en 60 euros per a dues persones al Restaurant Can Massanet de Vilafant. El restaurant està ubicat en una zona rural que respira història empordanesa per tots cantons. A l'interior del local, destaca el molí de pedra que, antigament, s'utilitzava per a l'extracció d'oli. La seva terrassa-jardí tampoc es queda curta, ja que es tracta d'un espai idíl·lic envoltat de natura. I, evidentment, la seva gastronomia és excel·lent i combina el bo i millor de la nostra cuina amb un toc de creativitat.



· Més informació del Restaurant Tartana Can Massanet



- Sessió fotogràfica a càrrec d’Andrea Bolcato · 60 euros
Rebràs una sessió fotogràfica a càrrec del fotògraf professional Andrea Bolcato i les corresponents fotografies impreses. Amb l'aportació, les despeses d’enviament de les fotografies estan cobertes.



· Mira l'obra del fotògraf Andrea Bolcato


- Visita guiada al taller de l’artista Paula Bonet · 65 euros
Rebràs una invitació exclusiva per visitar el taller "La Madriguera", un espai multidisciplinari dirigit per l’artista Paula Bonet. Al taller s'hi treballen tècniques com el gravat, la pintura o l'escriptura. La visita estarà guiada per la mateixa artista.



· Més informació sobre l'artista Paula Bonet



- Aportació altruista #3 · 100 euros
Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.


- Tatuatge a càrrec del tatuador Kim Gasparin · 100 euros 
Rebràs un tatuatge valorat en 100 euros a càrrec del tatuador professional Kim Gasparin.



· Mira l'obra del tatuador Kim Gasparin


- Lot d’una estada i visita guiada a Entebbe (Uganda) · 600 euros
Rebràs una estada d’una setmana en un hotel de la ciutat d’Entebbe. Visitaràs i tindràs contacte amb els infants de l’escola-orfenat New Life-Abba House i podràs conèixer la vida social i l’entorn d’Entebbe gràcies a un guia local que t’acompanyarà durant l’estada.


- Aportació altruista #4 · 3.000 euros
Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.


VOLS AJUDAR-NOS OFERINT UNA RECOMPENSA?


Mentre la campanya de micromecenatge estigui activa, podem afegir noves recompenses i, d'aquesta manera, recaptar més fons per aconseguir a dur a terme el nostre objectiu. Vols ajudar-nos i oferir una recompensa? Contacta amb nosaltres.


CONTACTE


Si tens qualsevol dubte respecte a la campanya, t'ajudarem a resoldre'l. Contacta amb nosaltres pels següents canals:

Trucada telefònica o WhatsApp · 679 33 93 04
Correu electrònic · weloveuganda01@gmail.com


XARXES SOCIALS


Si vols estar al cas de tot el que fem, segueix-nos a les nostres xarxes socials:

Instagram ·  We Love Uganda
Facebook · We Love Uganda


 

Ajuda’ns a equipar l’escola-orfenat New Life-Abba House d’Uganda

Facebook    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

WeLoveUganda
WeLoveUganda
Figueres
L’associació We Love Uganda té com a objectiu lluitar contra les desigualtats i treballar per garantir l’educació dels infants a Uganda com a eina per a decidir el seu futur.
29
sumadors
945 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 13/05/2021
Assolit 23%

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
(Queden 49 de 50 recompenses)
BOSSA SOLIDÀRIA DE WE LOVE UGANDA · Rebràs una bossa amb el logotip de la nostra associació.

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
(Queden 17 de 20 recompenses)
TALLER “FES EL TEU RETRAT” AMB ANA NOVELLA · Realitzaràs un taller (per a nens de 4 a 12 anys) a càrrec de l'artista Ana Novella on aprendràs a realitzar el teu propi retrat.

Aporta-hi 15 €

2 sumadors
(Queden 49 de 50 recompenses)
FOTOGRAFIA SOLIDÀRIA · Rebràs una fotografia impresa del nostre projecte solidari en què van participar una vintena de fotògrafs.

Aporta-hi 20 €

3 sumadors
(Queden 0 de 3 recompenses)
- EXPERIÈNCIA AL QUALIA CENTRE WELLNESS · Podràs triar entre una invitació per a dues persones a l'espai de relax (60 minuts) o un massatge per a una persona (20 minuts) a les seves instal·lacions de Figueres.

Aporta-hi 25 €

9 sumadors
(Queden 16 de 25 recompenses)
LOT DE BOSSA I FOTOGRAFIA · Rebràs una bossa amb el logotip de la nostra associació i una fotografia impresa del nostre projecte solidari.

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
APORTACIÓ ALTRUISTA #1 · Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
(Queden 2 de 5 recompenses)
ACCIÓ SORPRESA DES DE L’ESCOLA-ORFENAT · Rebràs una invitació per gaudir d’una acció sorpresa exclusiva via “streaming” que es realitzarà durant la nostra estada a Uganda.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
(Queden 2 de 3 recompenses)
CLASSES DE CANT A L’ESCOLA MÓNICA LUCENA · Rebràs classes de cant a l’escola de cant i ball Mónica Lucena.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
CLASSES DE BALL A L’ESCOLA MÓNICA LUCENA · Rebràs classes de ball a l’escola de cant i ball Mónica Lucena.

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
TALLER CREATIU AMB PILAR FARRÉS · Realitzaràs un taller creatiu a càrrec de l’artista Pilar Farrés. Inclou visita a l’estudi de l'artista, la formació i l’esmorzar.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
APORTACIÓ ALTRUISTA #2 · Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

Aporta-hi 60 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
SESSIÓ FOTOGRÀFICA AMB ANDREA BOLCATO · Rebràs una sessió fotogràfica a càrrec del fotògraf professional Andrea Bolcato i les corresponents fotografies impreses.

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
ÀPAT AL RESTAURANT TARTANA CAN MASSANET · Rebràs un dinar o un sopar valorat en 60 euros per a dues persones al Restaurant Tartana Can Massanet de Vilafant.

Aporta-hi 65 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
VISITA GUIADA AL TALLER DE PAULA BONET · Rebràs una invitació exclusiva per visitar el taller "La Madriguera" de l’artista Paula Bonet amb el guiatge de la mateixa artista.

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
TATUATGE AMB KIM GASPARIN · Et faràs un tatuatge a càrrec del tatuador professional Kim Gasparin.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
APORTACIÓ ALTRUISTA #3 · Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

Aporta-hi 600 €

0 sumadors
(Queden 3 de 3 recompenses)
ESTADA I VISITA GUIADA A ENTEBBE · Rebràs una estada d’una setmana en un hotel de la ciutat d’Entebbe. Visitaràs i tindràs contacte amb els infants de l’escola-orfenat, a més de conèixer la vida social i l’entorn d’Entebbe gràcies a un guia local que t’acompanyarà durant l’estada.

Aporta-hi 3000 €

0 sumadors
APORTACIÓ ALTRUISTA #4 · Rebràs tot el nostre agraïment i el dels infants d'Uganda, ja que aquesta aportació és totalment altruista.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!