Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Guia de l'Havana Xica (Vilanova i la Geltrú i entorns)

Un projecte de bienvemoya

Articles

Dissabte, 12 de març

 Benvolguts subscriptors de la Guia L'Havana Xica

 Benvolguts subscriptors de la Guia L'Havana Xica

 Benvolguts subscriptors,
doncs la qüestió és que ja tenim corregit i molt endavant el text final del llibre que volem publicar, al qual vosaltres vau fer confiança. Així que en pocs dies entrarà a impremta, i en sortirà relligat i mudat amb un format ben amanós per ser llegit.
La pretensió és de fer-ne la presentació entre finals de març i la primera setmana d’abril, abans de Setmana santa.
La presentació la farem junt amb una exposició de dibuixos a la tinta xinesa sobre racons de la ciutat, que està treballant Carles Arola, artista sitgetà que ha fet la portada ─la mateixa que acompanya aquesta nota.
Quan tot estigui amanit sereu els primers a assabentar-vos-en i en ser convidats a l’acte a través d’aquest mitjà.
Gràcies per la vostra confiança, ha estat un plaer poder mantenir aquestes impressions de l’autor amb els futurs lectors. I per si teniu alguna cosa a dir-me us adjunto l’e-mail. Estaré encantat en contestar les vostres notes.
També adjunto el text introductori de l’obra
Per abans de la lectura
Després de la feina feta dels vint-i-tants articles sobre la guia de l’Havana xica, va acudir-se’m que potser valdria la pena reunir-los en un sol volum, per si a algú li anava bé repassar-ne un o altre que li hagués fet gràcia, o senzillament per refrescar la memòria sobre distints assumptes o negocis que s’hi tracten. Alhora també vaig considerar que aquest meu acudit no significava que automàticament, per pròpia iniciativa, algun editor se sentís motivat a editar-ho, i que, en tot cas, jo mateix, abans, m’hauria de basquejar per engrescar-lo. I, ui, quin aqueferament!
 Perquè, la veritat és que la pretensió d’aquesta ‘guia' té un abast relativament limitat: entenc que pot interessar a aquells qui sent del terrós ─o hi hagin fet niu─, vulguin, i tinguin temps, per recrear-se en les curiositats de la memòria històrica i social de la ciutat i altres poblacions que li fan companyia. Però més enllà d’aquest que s’ha expressat, no crec que l’interès que pot despertar el recull pagui l’esforç d’embolicar a ningú més que a mi mateix, i als lectors que s’han compromès de ser-ho abans de l’aparició del volum.
Perquè, així com altres treballs que hagi fet els he pensat per a un públic universal (no us heu de prendre ‘universal’ en sentit extensiu (quina pretensió fora!), sinó en sentit comprensiu: tots hi som a l’univers, des de l’humil manobre fins al més eminent i genial premi Nobel, doncs aquesta vegada m’abellia de fer alguna cosa de dimensió més d’estar per casa. Així que aquesta ‘Guia de l’Havana Xica’, no ha estat concebuda amb el mateix esperit dels altres treballs, aquesta ‘guia’ l’he fet per a ‘nosaltres’; no calia doncs anar a encaboriar ningú altre, m’ho podia muntar tot solet amb el concurs d’amics i coneguts. I així va tirar avant el projecte, i el palangre. Aquí el teniu, guarnidet amb unes fotografies que va seleccionar la Maria Engràcia pels articles, i el personal de l’Arxiu Comarcal del Garraf va proporcionar-me.
Ara que heu començat a llegir heu de tenir en compte que com que el llibre és una recopilació d’articles, és ben possible que al llarg de la lectura trobeu que algun passatge ja l’haureu ‘vist’ abans. És lògic i es deu precisament a la singularitat de ser ‘una recopilació d’articles’ que van aparèixer amb una temporalitats de quinze dies.  
Espero que l’assaboriu
 



71
sumadors
1580 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 06/01/2022
Assolit 105%

Aporta-hi 10 €

47 sumadors
Amb l'aportació de 10€ rebràs al teu domicili un exemplar del llibre editat.

Aporta-hi 20 €

11 sumadors
Amb l'aportació de 20€ rebràs al teu domicili 2 exemplars del llibre editat.

Aporta-hi 30 €

3 sumadors
Amb l'aportació de 30€ rebràs al teu domicili 3 exemplars del llibre editat.

Aporta-hi 50 €

4 sumadors
Amb l'aportació de 50€ rebràs al teu domicili 5 exemplars del llibre editat.

Aporta-hi 100 €

6 sumadors
Amb l'aportació de 100€ rebràs al teu domicili 10 exemplars del llibre editat i una menció en el llibre com a col·laborador del projecte.


Blog del projecte

 Benvolguts subscriptors de la Guia L'Havana Xica

 Benvolguts subscriptors, doncs la qüestió és que ja tenim corregit i molt endavant el text final del llibre que volem publicar, al qual vosaltres vau fer confiança. Així ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!