Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Restauració del Drac del Nona

Un projecte de DracVilanova

Comentaris

Bon dia! Estem molt contents per l'èxit del projecte! Un altre cop gràcies a totes i tots per la vostra col.laboracio i per sumar-hi!

Algunes informacions pel que fa a les recompenses i terminis:
- El projecte acabarà el 4 de setembre. A partir d'aquesta data començaran a repartir-se les recompenses.
- Als que tingueu una recompensa que inclou una samarreta se us contactarà via correu electònic per escollir una talla. Als que no donin resposta se'ls assignarà una talla M o L.
- Als que... Llegir més


5 -10 -20 -tots
1



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
117
sumadors
6025 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 04/09/2021
Assolit 200%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
ESPURNA > Xapa amb imperdible "Drac del Nona" + Punt de llibre figures del Drac de Vilanova i la Geltrú + Menció a la web i a les xarxes.

Aporta-hi 15 €

13 sumadors
TOTEBAG + Xapa amb imperdible "Drac del Nona" + Punt de llibre figures del Drac de Vilanova i la Geltrú + Menció a la web i a les xarxes.

Aporta-hi 20 €

23 sumadors
SAMARRETA EXCLUSIVA DRAC 2021 + Xapa metàl·lica "Drac del Nona" + Punt de llibre figures del Drac de Vilanova + Menció a la web i a les xarxes.

Aporta-hi 25 €

16 sumadors
PEÇA D'ARTESANIA (ARRECADES o PENJOLL o CLAUER) DRAC ANTIC-DRAC NOU + Xapa metàl·lica "Drac del Nona" + Punt de llibre figures del Drac de Vilanova + Menció a la web i a les xarxes.

Aporta-hi 30 €

8 sumadors
LOT CORREFOC: Samarreta exclusiva Drac 2021 + Totebag + Xapa metàl·lica "Drac del Nona" + Punt de llibre figures del Drac de Vilanova + Menció a la web i a les xarxes.

Aporta-hi 50 €

8 sumadors
LOT FESTA MAJOR: Samarreta exclusiva Drac 2021 + Totebag + Conjunt d'arrecades (o penjoll o clauer) Drac Antic-Drac nou + Xapa metàl·lica "Drac del Nona" + Punt de llibre figures del Drac de Vilanova + Menció a la web i a les xarxes.

Aporta-hi 60 €

32 sumadors
MECENES > Gravat del vostre nom a l’interior del Drac + Samarreta exclusiva Drac 2021 + Totebag + Penjoll o clauer Drac Antic-DracNou + Xapa metàl·lica "Drac del Nona" + Punt de llibre amb totes les figures del Drac de Vilanova + Menció a la web i a les xarxes.

Aporta-hi 100 €

12 sumadors
MECENES NONA > Gravat del vostre nom a l'interior del Drac + Obsequi commemoratiu + Menció a la web i a les xarxes.

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
MECENES ENTITAT > Gravat del nom d’una entitat a l'interior del drac + Obsequi conmemoratiu pel local social + Menció a la web i a les xarxes.

Aporta-hi 500 €

2 sumadors
MECENES D’HONOR > Gravat del nom a l'interior del drac + Obsequi conmemoratiu + Ballada del Drac a domicili + lot del merxandatge del projecte.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
PADRÍ HONORÍFIC > Gravat del nom a una placa interior del drac + Obsequi conmemoratiu + Ballada d’Honor en l’estrena del Drac + Ballada del Drac a domicili + lot del merxandatge del projecte.


Blog del projecte

Finalitzat el projecte del Drac del Nona
Ho hem fet realitat! Entre tots els més de 100 sumadors que heu donat suport al projecte hem aconseguit no només assolir l'objectiu sinò doblar-lo! Així que només ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!