Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Catalunya 2030, Espanya no t'estima

Un projecte de oscarx

Articles

Dijous, 13 de març

POTSER NO ANEM TANT BE.....

Realment potser no anem tan bé. Falten 14 dies per que es doni per finalitzat el projecte i nomes tenim fetes aportacions per un 12%....
Sabia que no seria fácil, i també sabia que no tenia massa experiencia en això de les xarxes socials, tampoc volia fer volar coloms ni posar noticies falses sensacionalistes per tal de vendre'm millor....No és el meu estil. L'unic una mica sensacionalista son les samarretes que hem fet per l'ocasió (Catalunya Republik), i que em sembla que mai serán lluides i aniran al matex calaix on descansarà el llibre.
Jo només sóc escriptor, res mes....
Però també estic un xic desabut perque en un any tant important com aquest, els catalans no mostrin interés en un llibre de les característiques que jo promociono. Ara seria l'hora de fer-ho. I no esperem que ningú ho faci per nosaltres. Som a l'any 2014, l'any tan important en la nostra historia, però pel que veig el que plantejo al meu llibre sobre la Catalunya de l'any 2030 cada cop tinc més clar que pot ocorrer si no ens espavilem.
Allò del seny esta molt i molt bé, però catalans, un grau de rauxa més no estaría pas malament.  
 



8
sumadors
185 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 27/03/2014
Assolit 18%

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre .. Exemplar del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu)

Aporta-hi 40 €

2 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre . Exemplar del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu) .. Samarreta exclusiva Catalunya Republik

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre . 2 Exemplars del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu)

Aporta-hi 60 €

0 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre . 3 Exemplars del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu)

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre . 5 Exemplars del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu)

Aporta-hi 140 €

0 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre . Exemplar del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu) · Samarreta exclusiva Catalunya Republik .. Sopar amb l'autor a un restaurant


Blog del projecte

GRACIES A TOTES I TOTS, ADEU a "CATALUNYA 2030, Espanya no t'estima"
En primer lloc volia deixar el meu agraïment a Albert i Roger de TOT SUMA, amb qui he tingut contacte via mail sobre el projecte que he posat a la seva pàgina. Ha estat una experiència ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!