Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Catalunya 2030, Espanya no t'estima

Un projecte de oscarx

Catalunya 2030, Espanya no t'estima
  • Insereix-lo en una pàgina web



QUE PASSARIA SI CATALUNYA FOS UN TERRITORI ECONOMICAMENT POBRE?
COM ENS TRACTARIA EL GOVERN ESPANYOL?


Un Sant Jordi tant especial com serà aquest 2014, no pot quedar-se sense aquesta vissió tan arriscada i diferent com la que es presenta a "Catalunya 2030, Espanya no t'estima"

Volem aconseguir 1.000 € per dedicar-los exclusivament a l'edició, publicació i distribució de la novela "Catalunya 2030, Espanya no t'estima". Volem que sigui un Sant Jordi 2014 molt especial i volem arribar a temps per aquesta data en un any tant assenyalat. No ens podem permetre no ser-hi. Volem fer pensar sobre el moment en el que estem i on ens pot portar el que fem avui. 

Demanem 1000 euros per l’edició de l'obra d'Oscar Colomés. Entre particulars i entitats, podem reunir-los fàcilment! Si hi esteu disposats, us haureu de registrar a totSuma i fer la vostra contribució. Evidentment, si no es reuneixen els diners (1000 euros), no se us cobrarà res. La contribució suposarà, a part d’una gran ajuda, una gran recompensa per part de l’autor.


 EL LLIBRE 

"Catalunya 2030, Espanya no t'estima" parteix a la Catalunya de l'any 2030, i explica la historia que es viura dins el Congrès dels diputats quan el president del govern espanyol anuncia que Espanya no vol que Catalunya segueixi formant part d'Espanya. Des de llavors tot es precipitarà, i un seguit de personatges buscaran el seu lloc dins aquest escenari imposat des de Madrid. Unes peripècies que provocaran fins i tot que el monarca espanyol sigui assassinat per un guardia civil d'origen català. Un relat àgil i ple d'aventures tenyides d'una ironia sempre inversemblant que poden donar a pensar fins a les persones que més clar tenen cap on hem de tirar en aquest any 2014 tant decisiu.


QUI SOC

Soc Oscar Colomés Santiberi, l'autor del llibre. Vaig estudiar Gestió i Administració Pública a la Universitat de Barcelona. Va ser llavors quan compagino els meus estudis amb la creació literària. El meu esperit aventurer em fa escriure la meva primera obra "Sicilia, amor meu"  on relato la historia d'una familia que regenta un bar a Partinico (Sicilia). Tot seguit escric relats curts carregats de ironia i absurd. Amb "Catalunya 2030, Espanya no t'estima" pretenc divertir i donar la volta a la visió sobre les relacions Catalunya-Espanya, alhora que perque no fer pensar i obrir els ulls sobre la situació actual que pot condicionar el futur dels catalans.








Busquem l'aportació per fer posible l'autoedició d'aquest llibre, qualsevol aportació de particulars o empreses será benvinguda. Cal dir també que amb el llibre donem uns regals del nostre logo CATALUNYA REPUBLIK que hem creat especialmente per aquesta ocasió. Son unes samarretes i uns adhesius amb molt d'estil que volem veure'ls també per Sant Jordi i aquest estiu. 



 

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

oscarx
oscarx
Barcelona
8
sumadors
185 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 27/03/2014
Assolit 18%

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre .. Exemplar del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu)

Aporta-hi 40 €

2 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre . Exemplar del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu) .. Samarreta exclusiva Catalunya Republik

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre . 2 Exemplars del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu)

Aporta-hi 60 €

0 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre . 3 Exemplars del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu)

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre . 5 Exemplars del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu)

Aporta-hi 140 €

0 sumadors
· Adhesiu Catalunya Republik . Agraiments al llibre . Exemplar del llibre (signat i dedicat per l'autor si es que ho desitgeu) · Samarreta exclusiva Catalunya Republik .. Sopar amb l'autor a un restaurant


Blog del projecte

GRACIES A TOTES I TOTS, ADEU a "CATALUNYA 2030, Espanya no t'estima"
En primer lloc volia deixar el meu agraïment a Albert i Roger de TOT SUMA, amb qui he tingut contacte via mail sobre el projecte que he posat a la seva pàgina. Ha estat una experiència ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!