Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Homenatge Popular a Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Marià Villangómez


Articles

Dimecres, 25 de desembre

L'Homenatge ja és una realitat. Gràcies!

L'Homenatge ja és una realitat. Gràcies!

Dia 13 de novembre engegàrem, amb moltes ganes i il·lusió, la campanya que serviria per finançar l'acte en homenatge a Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Marià Villangómez a la ciutat de Barcelona. Després de 38 intensos dies, el passat dijous dia 19 varem assolir l'objectiu econòmic necessari per a fer-ho possible. Dilluns 23 va cloure la campanya, en la que un total de 179 sumadors ens feien arribar al 109% de la quantitat necessària.

Des d'aquí, volem agrair a tots els que heu estat amb nosaltres aquests dies d'una manera o altra: donant-nos suport, difonent el projecte, animant-nos i compartint alegries a mesura que l'objectiu estava més a tocar.
Gràcies a tots els convidats a l'acte, com són els poetes i músics, gràcies als amics de TotSuma, a tots i cadascun dels amics que han col·laborat en diferents tasques de disseny i difusió de la campanya, i a totes aquelles entitats i col·lectius que, en la mesura que els ha estat possible, han difós el missatge o bé han col·laborat econòmicament en el projecte, la qual cosa valoram força, som conscients de l'esforç que això suposa en aquests difícils temps per al món cultural i associatiu.
Gràcies als restaurants col·laboradors en les recompenses dels sopars: Ca Na Mindona, Bar Siset, S'Ametller i Can Paciències.
També el nostre agraïment a l'Institut d'Estudis Eivissencs, Comissió de Festes de Santa Maria i Obra Cultural Balear, sense la seva col·laboració els nostres mecenes no podrien gaudir de la fantàstica recompensa consistent en un lot de llibres.
I finalment, agrair especialment a tots i totes les mecenes que de forma individual han volgut aportar el seu granet d'arena, i així, granet a granet, fer-nos arribar a la quantitat necessària per a fer possible la celebració de l'acte.

A dia d'avui ja hem contactat amb tots els mecenes a l'adreça de correu electrònic que ens vareu facilitar. En aquest missatge, entre d'altres coses, us demanam alguna dada complementària que necessitam per a gestionar les recompenses. Si no heu rebut el correu o bé teniu qualsevol altre dubte, ens ho podeu consultar a: acte.brp.mv@gmail.com.

Així mateix, fer-vos saber que en breu posarem a la venda més entrades, a 10 euros anticipada i 12 euros el dia de l'esdeveniment. Estigueu atents i atentes a les xarxes, ja que properament us informarem de quan les podreu adquirir i a on.


Ara sí, podem dir que ens veim dia 1 de febrer al Centre Artesà Tradicionàrius, envoltats de música, poesia i moltes ganes de conèixer una mica més als dos poetes homenatjats. Per la nostra banda, seguirem treballant amb molta il·lusió en la preparació de l'acte per a què sigui un dia inoblidable.179
sumadors
4380 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 23/12/2013
Assolit 109%

Aporta-hi 5 €

11 sumadors
Agraïments

Aporta-hi 10 €

60 sumadors
(Queden 61 de 120 recompenses)
Entrada per l'acte + Agraïments

Aporta-hi 10 €

13 sumadors
(Queden 17 de 30 recompenses)
Bossa + Agraïments

Aporta-hi 12 €

16 sumadors
(Queden 35 de 50 recompenses)
Samarreta + Agraïments

Aporta-hi 16 €

13 sumadors
(Queden 7 de 20 recompenses)
Entrada per l'acte + Bossa + Agraïments

Aporta-hi 20 €

10 sumadors
(Queden 6 de 15 recompenses)
Lot de llibres + Agraïments

Aporta-hi 25 €

14 sumadors
(Queden 1 de 15 recompenses)
Entrada per l'acte + Lot de llibres + Agraïments

Aporta-hi 25 €

15 sumadors
(Queden 37 de 50 recompenses)
Entrada per l'acte + Samarreta + Agraïments

Aporta-hi 40 €

6 sumadors
Sopar per a dues persones + Agraïments

Aporta-hi 60 €

11 sumadors
(Queden 0 de 10 recompenses)
Dues entrades per l'acte + Sopar per a dues persones + Agraïments

Aporta-hi 70 €

5 sumadors
(Queden 1 de 5 recompenses)
Sopar per a dues persones + Lot de llibres + Samarreta + Agraïments

Aporta-hi 90 €

3 sumadors
(Queden 2 de 5 recompenses)
Dues entrades per l'acte + Sopar per a dues persones + Lot de llibres + Samarreta + Agraïments

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
QUOTA SOLIDÀRIA PER A ENTITATS, COL·LECTIUS I INDIVIDUALS: Diploma especial d'agraïment

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
QUOTA SOLIDÀRIA PER A ENTITATS, COL·LECTIUS I INDIVIDUALS: Diploma especial d'agraïment

Aporta-hi 600 €

1 sumadors
Concert del grup mallorquí TAVERNERS (inclou el catxet complet del grup)

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Concert del grup maresmenc EBRIKNIGHT Més informació: - En una data a pactar amb el grup, tot l'any excepte el període entre el 23 de juny i el 15 de setembre. - A tot el territori dels Països Catalans. - L'organització assumeix les despeses de desplaçaments i l'estada del grup a banda de la recompensa. - En cas de ser fora del Principat, el grup assumirà una part de despesa de desplaçaments i l'organització una altra. - L'organització haurà de vetllar per a complir les necessitats tècniques que el grup necessita segons el rider tècnic.


Blog del projecte

Des de l'Homenatge també deim NO

Si hi ha una cosa que ha donat unanimitat a la societat eivissenca i formenterera, aquesta ha estat el seu NO rotund al projecte d’exploració i extracció d’hidrocarburs davant ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!