Dijous, 12 de desembre
Si entram en el cor del Raval, trobam un dels restaurants que col·laboren amb nosaltres per a què sigui possible fer l'Homenatge, Ca Na Mindona. La iniciativa de muntar aquest petit i acollidor restaurant va sorgir de na Xisca i en Dionís, una parella que fa pocs anys va deixar la seva illa natal per muntar a Barcelona un dels únics restaurants de cuina mallorquina a la ciutat. A Ca Na Mindona, a part de bon tracte i amabilitat, hi trobarem una carta amb exquisits plats i tapetes típiques de l' illa gran, preparats amb amor i dedicació, entre els que no falten el tumbet, el frit, la sobrassada amb mel, el trempó... que podrem acompanyar amb un vi de la terra i acabar amb unes delicioses postres.
La cuina mallorquina, com ho és la balear, és d'una preparació delicada i laboriosa, on s'hi conjuguen l'herència gastronòmica de diferents cultures (fenícia, romana, catalana, italiana...) amb una personalitat pròpia i local, adaptada a condicions climàtiques, geogràfiques i històriques, així com de supervivència.
Gràcies a la col·laboració de Ca Na Mindona, us oferim un sopar per a dues persones. Així, a part d'ajudar-nos econòmicament a organitzar l'acte, podreu gaudir d'un trosset de Mallorca... bon profit!