Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Preparem la Campanya 2014: Sí a la independència

Un projecte de Veusxindependencia

Articles

Dijous, 28 de novembre

La Vanguardia: " Mas anunciarà la pregunta en tres setmanes"

Mas anunciará una pregunta sin tercera vía en tres semanas para el referéndum para Catalunya


Turull señala que le corresponde al president liderar el proceso y asegura que el enunciado de la pregunta "será claro para no tener que leerla dos veces"

Dentro de tres semanas sabremos cuál será lapregunta y la fecha de la consulta y la anunciará el president de la Generalitat, Artur MasEl portavoz del grupo parlamentario de CiU, Jordi Turullasí lo ha confirmado, pero ha evitado dar cuenta de su enunciado o la fecha exacta, aunque ha dejado entrever que en ella no habrá sitio para la llamada tercera vía porque "debe ser clara" para que la gente no se la tenga que leer dos veces". De esta forma, el president podría hacer el anuncio en el último pleno de la primera mitad de la legislatura, que se celebrará entre el martes 17 y el viernes 20 de diciembre, y dejar cerrada así esta cuestión antes de Navidad.

Més a: 
http://www.lavanguardia.com/politica/20131128/54394955074/mas-anunciara-pregunta-consulta-catalunya-tres-semanas.html



12
sumadors
1070 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 25/12/2013
Assolit 107%

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
1 Carnet de membre col·laborador de Veus per La Independència + El teu nom a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 15 €

3 sumadors
1 Carnet de membre col·laborador de Veus per La Independència + 1 Estelada + El teu nom a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 18 €

0 sumadors
2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
3 estelades blaves grans de mida (150x90 cm) + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats..

Aporta-hi 28 €

0 sumadors
2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
(Queden 11 de 12 recompenses)
1 piulada diaria del teu producte o entitat independenstista durant 1 mes a escollir + 2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
(Queden 4 de 4 recompenses)
1 piulada diaria del teu producte o entitat independenstista durant tres meos a escollir + 2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats..

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
1 piulada diaria del teu producte o entitat independenstista durant 12 meos a escollir + 2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.


Blog del projecte

La Vanguardia: " Mas anunciarà la pregunta en tres setmanes"
Mas anunciará una pregunta sin tercera vía en tres semanas para el referéndum para Catalunya Turull señala que le corresponde al president liderar el proceso y asegura ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!