Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Preparem la Campanya 2014: Sí a la independència

Un projecte de Veusxindependencia

Preparem la Campanya 2014: Sí a la independència
  • Insereix-lo en una pàgina web


Catalunya ha ser cridada a les urnes l'any 2014. Volem ser presents fent precampanya i campanya en favor del Sí a la llibertat plena de Catalunya. És el dret de qualsevol poble.

Després d'una negociació on l'Estat Espanyol tancarà totes les portes, als catalans i les catalanes només ens quedarà una opció davant la comunitat internacional d'aconseguir la nostra independència: Aconseguir a les urne un Estat propi per a la nostra nació.

Volem, podem i està a les nostres mans. Des de la nostra pàgina Facebook, amb 60.000 seguidors, promocionem la independència i els avantatges evidents de l'Estat propi.

Periòdicament rebem peticions per fer publicitat, comparticions i concursos a la nostra pàgina al facebook. Ens hem proposat que la forma d'anunciar-se sigui oberta i en forma de micromecenatge a totSuma. La recaptació va destinada a publicitat al Facebook, per arribar a tots els usuaris d'aquesta xarxa social que volem la independència.

El primers 1.000 € de la recaptacació, es destinen a la renovació i ampliació d'espais webs, correus, dominis de les nostres webs i activitat de la nostra pàgina facebook.

Si arribem a 3.000 €, els destinarem a l'edició de cartelleria especial, que estaran a disposició vostra a la web, en pdf i en en impressió gràfica per als membres col·laboradors, i si s'escau, als mitjans digitals.

Si arribem a 6.000 €, obrirem una seu electoral els dies de la campanya de la #Consulta2014 des d'on treballar, organitzar-nos i realizar una campanya on el poble serem el protagonista. 

La Campanya de recaptació està destinada a empreses, entitats i particulars que ens han demanat establir una forma de col·laboració, però els particulars que vulgueu podeu participar amb aportacions des de 10 €. Tots els mecenes, a més participareu en el sorteig d'una sarrameta esportiva de mercatalà.cat i un altre sorteig d'un vambes VamCats model estelada.

Vambes VamCats




Samarreta



Ens podeu seguir a

http://www.facebook.com/VeusUnidesPerLaIndependencia

Gràcies com sempre, a tots i totes: Visca Catalunya Lliure.

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Veusxindependencia
Veusxindependencia
Cabrils (Barcelona)
12
sumadors
1070 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 25/12/2013
Assolit 107%

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
1 Carnet de membre col·laborador de Veus per La Independència + El teu nom a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 15 €

3 sumadors
1 Carnet de membre col·laborador de Veus per La Independència + 1 Estelada + El teu nom a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 18 €

0 sumadors
2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
3 estelades blaves grans de mida (150x90 cm) + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats..

Aporta-hi 28 €

0 sumadors
2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
(Queden 11 de 12 recompenses)
1 piulada diaria del teu producte o entitat independenstista durant 1 mes a escollir + 2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
(Queden 4 de 4 recompenses)
1 piulada diaria del teu producte o entitat independenstista durant tres meos a escollir + 2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats..

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
1 piulada diaria del teu producte o entitat independenstista durant 12 meos a escollir + 2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.


Blog del projecte

La Vanguardia: " Mas anunciarà la pregunta en tres setmanes"
Mas anunciará una pregunta sin tercera vía en tres semanas para el referéndum para Catalunya Turull señala que le corresponde al president liderar el proceso y asegura ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!