Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Preparem la Campanya 2014: Sí a la independència

Un projecte de Veusxindependencia

Articles

Dijous, 28 de novembre

La Vanguardia: " Mas anunciarà la pregunta en tres setmanes"

Mas anunciará una pregunta sin tercera vía en tres semanas para el referéndum para Catalunya


Turull señala que le corresponde al president liderar el proceso y asegura que el enunciado de la pregunta "será claro para no tener que leerla dos veces"

Dentro de tres semanas sabremos cuál será lapregunta y la fecha de la consulta y la anunciará el president de la Generalitat, Artur MasEl portavoz del grupo parlamentario de CiU, Jordi Turullasí lo ha confirmado, pero ha evitado dar cuenta de su enunciado o la fecha exacta, aunque ha dejado entrever que en ella no habrá sitio para la llamada tercera vía porque "debe ser clara" para que la gente no se la tenga que leer dos veces". De esta forma, el president podría hacer el anuncio en el último pleno de la primera mitad de la legislatura, que se celebrará entre el martes 17 y el viernes 20 de diciembre, y dejar cerrada así esta cuestión antes de Navidad.

Més a: 
http://www.lavanguardia.com/politica/20131128/54394955074/mas-anunciara-pregunta-consulta-catalunya-tres-semanas.html



Dilluns, 18 de novembre

Directe.cat informa de l'acord sobre la pregunta de la consulta

Directe.cat informa de l'acord sobre la pregunta de la consulta



Mas i Junqueras ja tenen la pregunta

Ara treballen per donar el protagonisme necessari a Joan Herrera, comptem amb el suport de la CUP i d’entorns del PSC i d’ICV-EUiA, d’aquí els nervis de Duran i Lleida


Malgrat els intents de rebentar el procés endegat cap a l’exercici del dret d‘autodeterminació, el president Mas ho segueix tenint clar i juntament amb el líder republicà Oriol Junqueras van a per totes. Les comunicacions entre ells dos són evidents, més que mai saben que molts voldrien el fracàs d’aquest procés i cada dia han d’estar preparats per les inclemències diverses i atacs de tots aquells poders mediàtics, econòmics i polítics que no volen que els catalans votem. Mas i Junqueras tenen clara la pregunta, i des de fa dies,  amb discreció han augmentat els contactes amb la CUP, amb dirigents crítics del món socialistes, amb entorns d’ICV-EUiA i, sobretot, treballen per veure  com donar protagonisme a Joan Herrera i Dolors Camats per aconseguir l’acord.

Aconseguint el sí de Joan Herrera fa possible aconseguir el vist i plau de Duran

Aquesta és la voluntat de Mas i Junqueras i en silenci porten dies gestionant, malgrat els entrebancs, el procés i  tenen clar que ICV-EUiA té difícil desmarcar-se de l’acord. Mas i Junqueras saben que la pregunta pactada compta amb el suport de la majoria de la ciutadania i de la voluntat aclaparadora d’aquesta de voler votar, votar sí o sí.

Suport de socialistes a la pregunta clara i contundent

També diferents entorns del president Mas i Junqueras treballen per aconseguir el suport de socialistes catalans al procés, des d’Ernest Maragall, passant per Nadal i Tura han estat ja sondejats i ara el contacte s’ampliarà als diputats crítics del PSC

Tancar l’acord a mitjans de desembre i fer-ho públic amb tota solemnitat

Aquesta és la data aproximada per tenir tancat l’acord, abans de festes  i donar-li la solemnitat que és mereix un fet com aquest, pregunta i data i començar el compte enrere per fer-ho possible.

14-S, la data del referèndum? El que sembla segur que serà abans del referèndum escocès de 18-S

Queda descartat fer la consulta el mes d’octubre, la data ha de ser  abans del referèndum escocès i sembla que aquesta podria ser el 14-S.

Podeu comentar i visita l'article del directe.cat a: 
http://directe.cat/324629



12
sumadors
1070 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 25/12/2013
Assolit 107%

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
1 Carnet de membre col·laborador de Veus per La Independència + El teu nom a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 15 €

3 sumadors
1 Carnet de membre col·laborador de Veus per La Independència + 1 Estelada + El teu nom a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 18 €

0 sumadors
2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
3 estelades blaves grans de mida (150x90 cm) + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats..

Aporta-hi 28 €

0 sumadors
2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
(Queden 11 de 12 recompenses)
1 piulada diaria del teu producte o entitat independenstista durant 1 mes a escollir + 2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
(Queden 4 de 4 recompenses)
1 piulada diaria del teu producte o entitat independenstista durant tres meos a escollir + 2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats..

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
1 piulada diaria del teu producte o entitat independenstista durant 12 meos a escollir + 2 Carnets de membre col·laborador de Veus Per la independència + 2 Estelades + Els vostres noms a la nostra web. A més participes en el sorteig d'una samarreta de mercatalà.cat i un altre sorteig d'unes vambes VamCats.


Blog del projecte

La Vanguardia: " Mas anunciarà la pregunta en tres setmanes"
Mas anunciará una pregunta sin tercera vía en tres semanas para el referéndum para Catalunya Turull señala que le corresponde al president liderar el proceso y asegura ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!