Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

TOSSUDAMENT...

Un projecte de ICONNA

Comentaris

Eeei ! Feu-ho córrer a les vostres amistats, a tothom que pensi que la causa és bona. La fotografia és un mitjà fabulós per expressar les idees i, en aquests moments, la nostra causa ha de ser valorada arreu del món per les idees que expressa!


5 -10 -20 -tots
1



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
57
sumadors
2380 €
dels 6000 necessaris
finalitzat
el 20/08/2013
Assolit 39%

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública.

Aporta-hi 20 €

24 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública + Rebràs un exemplar del llibre

Aporta-hi 35 €

17 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública + Rebràs un exemplar del llibre, signat i numerat + rebràs 2 imatges digitals ( a alta resolució, a escollir entre 10 fotografies diferents)

Aporta-hi 75 €

5 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública + Rebràs dos exemplars del llibre, signats i numerats + rebràs 4 imatges digitals ( a alta resolució, a escollir entre 10 fotografies diferents)

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública + Rebràs dos exemplars del llibre, signats i numerats + rebràs deu imatges digitals ( a alta resolució, a escollir entre 10 fotografies diferents)

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública + Rebràs dos exemplars del llibre, signats i numerats + rebràs deu imatges digitals ( a alta resolució, a escollir entre 10 fotografies diferents) + Podràs acompanyar a un dels autors mentre pren imatges de la cadena humana de la Diada 2013 i rebre el seu assessorament fotogràfic (el desplaçament fins al indret escollit serà a càrrec de l'interessat).

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
Rebre informació de la data i lloc de les exposicions. Apareixeràs als agraïments del llibre amb el logotip de l'entitat + Rebràs 10 exemplars del llibre, signats i numerats + rebràs les deu imatges digitals (alta resolució) + dret a una presentació del llibre a la seu de la vostra entitat + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Rebre informació de la data i lloc de les exposicions. Apareixeràs als agraïments del llibre amb el logotip de l'entitat. Rebràs 15 exemplars del llibre, signats i numerats + rebràs les deu imatges digitals (alta resolució) + dret a una presentació del llibre a la seu de la vostra entitat i una jornada de formació fotogràfica sobre "Documentació fotogràfica d'esdeveniments, com explicar una una historia amb imatges". Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública.


Blog del projecte

TOSSUDAMENT...

Aquests dies anirem explicant pas a pas com vam pensar i portar a terme aquest projecte. 1. En primer lloc, després de que Òmnium fes saber a través dels mitjans de comunicació ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!