Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

TOSSUDAMENT...

Un projecte de ICONNA



  • Insereix-lo en una pàgina web

El nostre projecte és fer un llibre de fotografies del Concert per la Llibertat, que Òmnium Cultural va organitzar el dia 29 de juny del 2013 al Camp Nou. També volem fer-ne l'exposició fotogràfica, que de manera itinerant, volem que recorri el territori català.

Volem explicar amb les imatges els moments més importants del Concert, però sobretot volem mostrar tot allò que els espectadors no van poder veure des del seu seient ni des de casa per televisió.

La fotografia ens serveix per fixar la memòria gràfica de la realitat que ens envolta. Hem decidit utilitzar-la ara, per plasmar els principals fets nacionals que estant passant i que ens han de portar cap a la Independència. És per aquest motiu que farem servir la paraula Tossudament, com a icona de la manera de fer del poble català, de fet la cançó d'en Lluís Llach, Tossudament alçats, que va cantar al final del concert ens ha donat la idea

En aquest sentit el llibre de fotografies i l'exposició han de ser els primers projectes de molts altres que volem tirar endavant, i que el seu fil conductor serà Tossudament.

L'actualitat política catalana ens porta a pensar que el poble ha començat a caminar en una direcció clara, dret a decidir, autodeterminació i independència i nosaltres com a fotoperiodistes volem deixar constància dels diferents passos que farà el poble català per assolir aquests objectius.

Tot això és una idea d'ICONNA Serveis de Comunicació que  és una empresa nova, creada el març del 2012 , per gent emprenedora. Al capdavant hi ha en Joan Castro Folch i en Jordi Ribot Puntí, ambdós amb més de 20 anys d’experiència en el camp del fotoperiodisme, de l’art i de la formació en comunicació audiovisual,  a les comarques de Girona.

TOSSUDAMENT...

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

ICONNA
57
sumadors
2380 €
dels 6000 necessaris
finalitzat
el 20/08/2013
Assolit 39%

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública.

Aporta-hi 20 €

24 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública + Rebràs un exemplar del llibre

Aporta-hi 35 €

17 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública + Rebràs un exemplar del llibre, signat i numerat + rebràs 2 imatges digitals ( a alta resolució, a escollir entre 10 fotografies diferents)

Aporta-hi 75 €

5 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública + Rebràs dos exemplars del llibre, signats i numerats + rebràs 4 imatges digitals ( a alta resolució, a escollir entre 10 fotografies diferents)

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública + Rebràs dos exemplars del llibre, signats i numerats + rebràs deu imatges digitals ( a alta resolució, a escollir entre 10 fotografies diferents)

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre +Rebre informació de la data i lloc de les exposicions + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública + Rebràs dos exemplars del llibre, signats i numerats + rebràs deu imatges digitals ( a alta resolució, a escollir entre 10 fotografies diferents) + Podràs acompanyar a un dels autors mentre pren imatges de la cadena humana de la Diada 2013 i rebre el seu assessorament fotogràfic (el desplaçament fins al indret escollit serà a càrrec de l'interessat).

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
Rebre informació de la data i lloc de les exposicions. Apareixeràs als agraïments del llibre amb el logotip de l'entitat + Rebràs 10 exemplars del llibre, signats i numerats + rebràs les deu imatges digitals (alta resolució) + dret a una presentació del llibre a la seu de la vostra entitat + Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Rebre informació de la data i lloc de les exposicions. Apareixeràs als agraïments del llibre amb el logotip de l'entitat. Rebràs 15 exemplars del llibre, signats i numerats + rebràs les deu imatges digitals (alta resolució) + dret a una presentació del llibre a la seu de la vostra entitat i una jornada de formació fotogràfica sobre "Documentació fotogràfica d'esdeveniments, com explicar una una historia amb imatges". Seràs partícip d'un projecte de memòria col.lectiva i donaràs suport a la seva exposició pública.


Blog del projecte

TOSSUDAMENT...

Aquests dies anirem explicant pas a pas com vam pensar i portar a terme aquest projecte. 1. En primer lloc, després de que Òmnium fes saber a través dels mitjans de comunicació ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!