Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Portem Espanya al Tribunal Europeu dels Drets Humans en defensa dels catalans

Un projecte de marcbel

Comentaris

Hola Marc, he trobat una manera força fàcil de compartir a moltes xarxes a través de "https://www.addthis.com/get/sharing?flag=registered&lb=1#.UYUgXUqTI9a" afegit l'htlm al format d'entrades o allí on plagui. Jo penso que pot ajudar a fer més virals les comunicacions.


roger
19 d'abril 22.55h

No hi ha cap botó per compartir a linkedin rapidament però es copiar i enganxar l'enllaç sense problemes


marcbel
18 d'abril 20.59h

Ni idea. No tenim experiència amb aquesta plataforma.


Com es pot compartir a linkedin de forma senzilla?


5 -10 -20 -tots
1



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
95
sumadors
3260 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 25/05/2013
Assolit 108%

Aporta-hi 10 €

40 sumadors
Rebreu un correu personal d'agraïment i un butlletí d'informació de seguiment del cas.

Aporta-hi 20 €

33 sumadors
Rebreu un correu personal d'agraïment, un butlletí d'informació de seguiment del cas i un diploma de sumador.

Aporta-hi 50 €

16 sumadors
Rebreu un correu personal d'agraïment, un butlletí d'informació de seguiment del cas, un diploma de sumador i un llibre a triar entre una selecció de l'editorial El Llamp.

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
Rebreu un correu personal d'agraïment, un butlletí d'informació de seguiment del cas, un diploma de sumador, un llibre a triar entre una selecció de l'editorial El Llamp i la participació en un cafè-tertúlia amb en Marc Belzunces a Barcelona per parlar del cas (despeses de transport i consumicions a càrrec del sumador).

Aporta-hi 300 €

2 sumadors
Rebreu un correu personal d'agraïment, un butlletí d'informació de seguiment del cas, un diploma de sumador, un llibre a triar entre una selecció de l'editorial El Llamp, participació en un cafè-tertúlia amb en Marc Belzunces per parlar del cas i lloc d'honor als actes públics que es facin (despeses transport i consumicions a càrrec del sumador).

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
ENTITATS: Reconeixement de l'entitat en la comunicació de la campanya i als actes públics; i acte de Marc Belzunces a les instal·lacions de l'entitat (si així ho vol l'entitat)

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Rebreu un correu personal d'agraïment, un butlletí d'informació de seguiment del cas, un diploma de sumador, un llibre a triar entre una selecció de l'editorial El Llamp, participació en un cafè-tertúlia amb en Marc Belzunces per parlar del cas i lloc d'honor als actes públics que es facin (despeses transport i consumicions a càrrec del sumador). Esment del sumador (si així ho vol) en la comunicació de la campanya, i reconeixement (si així ho vol) en els actes públics.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
ENTITATS: Reconeixement de l'entitat en la comunicació de la campanya i als actes públics; i acte de Marc Belzunces a les instal·lacions de l'entitat (si així ho vol l'entitat)


Blog del projecte

El Tribunal dels Drets Humans d'Estrasburg rebutja el cas d'un ciutadà discriminat pel Tribunal Suprem per una qüestió de llengua
Notícia apareguda a El Punt Avui: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/680204-un-jutge-contra-catalunya.html Un jutge contra Catalunya El Tribunal dels Drets Humans d'Estrasburg ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!