Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Espai Sopa de Lletres

Un projecte de Sopa_de_Lletres

Articles

Dijous, 3 de setembre

L'Espai al bloc de l'Escola de Llibreria!

L'Espai al bloc de l'Escola de Llibreria!

La bona gent de l'Escola de Llibreria es fa ressò al seu bloc del nostre projecte i d'aquesta campanya! Els en donem les gràcies. Perquè, a més, ho fan en aquests termes positius:


Sopa de Lletres, la continuació
Enviat per nuvibo el Dj, 03/09/2015 - 10:33

El passat 4 de novembre de 2014 en aquest blog donàvem notícia de Sopa de Lletres. Feia gairebé un any que la Dolors Borau i l'Oriol Izquierdo (professor de l’Escola de Llibreria) havien obert aquesta botiga, un lloc on gastronomia i cultura es fonien. Plats cuinats bons i saludables amb literatura sana i memorable. Començava a ser tradició les presentacions mensuals a l'aire lliure, es feien, es fan just al costat de la botiga, unes quantes cadires i la sala d'actes és a punt. - See more at: http://bd.ub.edu/edl/ca/sopa-de-lletres-la-continuacio#sthash.Mu39erqj.dpuf

La intenció era consolidar i ampliar aquestes presentacions i promocionar més activitats culturals. La sort, l'atzar de vegades fa acte de presència. Just al costat de Sopa de Lletres hi havia un local disponible, amb dimensions adequades i lloguer raonable. No ho van dubtar, se'l van fer seu. Ara estan enllestint les obres de condicionament i adaptació, serà la continuació de Sopa de Lletres, L'Espai, on es serviran tota mena menges i begudes (sanes) i s'hi presentaran una colla d'activitats culturals. Els cal una mica d'ajuda financera. Per enllestir el projecte necessiten aconseguir 4.400 euros. Han endegat un projectes de micromecenatge a totSuma per poder obtenir aquests calerons. Qui s'hi apunta?

Marcel Albet




152
sumadors
7620 €
dels 4400 necessaris
finalitzat
el 03/10/2015
Assolit 173%

Aporta-hi 5 €

6 sumadors
Una canya ben tirada o un cafè especial de L'Espai, i una xapa de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 10 €

11 sumadors
Una canya ben tirada amb una tapa o un cafè especial de L'Espai amb una pasta, i una xapa de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 20 €

33 sumadors
Una canya ben tirada amb una tapa o un cafè especial de L'Espai amb una pasta, per a dues persones, i dues xapes de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 35 €

22 sumadors
Un aperitiu tradicional per a dues persones. Un dels nostres llibres dedicats. Dues xapes de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 50 €

53 sumadors
Degustació de platillos de L'Espai per a dues persones amb beguda. Una samarreta amb els nostres lemes: "som el que mengem" o "som el que llegim". Tres xapes de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 100 €

23 sumadors
Degustació de platillos de L'Espai per a dues persones amb beguda. Un dels nostres llibres dedicats. Dues samarreta amb els nostres lemes: "som el que mengem" o "som el que llegim". Quatre xapes de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 200 €

3 sumadors
Degustació de platillos de L'Espai per a dues persones amb beguda. Tast de postres de la casa. Un dels nostres llibres dedicats. Un dels jocs Verbàlia de Màrius Serra i Oriol Comas. Dues samarretes amb els nostres lemes: "som el que mengem" o "som el que llegim". Sis xapes de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Assistència per a dues persones a una sessió de tast de productes de la terra (formatge, oli, vi, etc). Degustació de platillos de L'Espai amb beguda per a dues persones. Tast de postres de la casa. Dos dels nostres llibres dedicats. Un dels jocs Verbàlia de Màrius Serra i Oriol Comas. Dues samarretes amb els nostres lemes: "som el que mengem" o "som el que llegim". Deu xapes de Sopa de Lletres.


Blog del projecte

Espai Sopa de Lletres obre les portes
Ens ha costat, perquè una obra pots arribar a saber quan la comences però difícilment quan i com l'acabes. Ens ha costat, sí, però finalment l'Espai Sopa de Lletres ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!