Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Espai Sopa de Lletres

Un projecte de Sopa_de_Lletres

Articles

Dimarts, 8 de desembre

Espai Sopa de Lletres obre les portes

Ens ha costat, perquè una obra pots arribar a saber quan la comences però difícilment quan i com l'acabes. Ens ha costat, sí, però finalment l'Espai Sopa de Lletres ha obert les portes.

Hem aprofitat aquest cap de setmana llarg per engegar màquines, parar les taules i començar a servir entrepans, aperitius simples i pastes. Avui hi hem anat incorporant tapes i durant la setmana que ve, i les que vénen, provarem diversos plats calents i combinats de tota mena per als qui vulguin fer un mos complet. 

Finalment, estem en ple rodatge! Un d'aquests dies els sumadors rebran un missatge personal per convidar-los a la inauguració formal del local i organitzar el lliurament de recompenses. Aquesta inauguració, reservada als més pròxims i als sumadors, la farem després de festes, un cop hàgim servit, des de la botiga, totes les comandes d'escudella i carn d'olla, canelons i pollastres farcits que ens hi solen arribar.

Mentrestant, tothom qui s'hi arribi hi serà ben acollit i, no caldria sinó, ben alimentat...

I, per anar fent boca, trobareu aquí un petit reportatge fotogràfic de l'Espai a punt d'obrir.
 



152
sumadors
7620 €
dels 4400 necessaris
finalitzat
el 03/10/2015
Assolit 173%

Aporta-hi 5 €

6 sumadors
Una canya ben tirada o un cafè especial de L'Espai, i una xapa de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 10 €

11 sumadors
Una canya ben tirada amb una tapa o un cafè especial de L'Espai amb una pasta, i una xapa de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 20 €

33 sumadors
Una canya ben tirada amb una tapa o un cafè especial de L'Espai amb una pasta, per a dues persones, i dues xapes de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 35 €

22 sumadors
Un aperitiu tradicional per a dues persones. Un dels nostres llibres dedicats. Dues xapes de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 50 €

53 sumadors
Degustació de platillos de L'Espai per a dues persones amb beguda. Una samarreta amb els nostres lemes: "som el que mengem" o "som el que llegim". Tres xapes de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 100 €

23 sumadors
Degustació de platillos de L'Espai per a dues persones amb beguda. Un dels nostres llibres dedicats. Dues samarreta amb els nostres lemes: "som el que mengem" o "som el que llegim". Quatre xapes de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 200 €

3 sumadors
Degustació de platillos de L'Espai per a dues persones amb beguda. Tast de postres de la casa. Un dels nostres llibres dedicats. Un dels jocs Verbàlia de Màrius Serra i Oriol Comas. Dues samarretes amb els nostres lemes: "som el que mengem" o "som el que llegim". Sis xapes de Sopa de Lletres.

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Assistència per a dues persones a una sessió de tast de productes de la terra (formatge, oli, vi, etc). Degustació de platillos de L'Espai amb beguda per a dues persones. Tast de postres de la casa. Dos dels nostres llibres dedicats. Un dels jocs Verbàlia de Màrius Serra i Oriol Comas. Dues samarretes amb els nostres lemes: "som el que mengem" o "som el que llegim". Deu xapes de Sopa de Lletres.


Blog del projecte

Espai Sopa de Lletres obre les portes
Ens ha costat, perquè una obra pots arribar a saber quan la comences però difícilment quan i com l'acabes. Ens ha costat, sí, però finalment l'Espai Sopa de Lletres ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!