Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Clec Festival 2024

Un projecte de CJRiuprimer

Articles

Divendres, 15 de març

Moltíssimes gràcies per fer possible el Clec!

Hola a tothom! Des del Consell de Joventut de Riuprimer volem agrair enormement la gran generositat de totes les persones que heu col·laborat amb la campanya de micromecenatge per fer realitat el Clec Festival 2024. 

Hem aconseguit l'objectiu de 3.000€ nou dies abans d'esgotar el termini. Fent les vostres aportacions i ajudant a difondre el projecte heu fet possible que puguem celebrar amb garanties la quarta edició del festival els dies 12 i 13 de juliol, i això té un gran mèrit per part vostra.

Però això no s'ha acabat! Durant els dies que queden per acabar el projecte podem complementar-ho amb més donacions que serviran per millorar encara més el Clec. Tota ajuda és benvinguda i necessària, i no només aquests dies, sinó que podeu seguir contribuint amb el festival fent-lo arribar a més gent, comprant-nos merxandatge, col·laborant amb la Quina... i, el més important, venint a gaudir amb nosaltres de dues tardes i nits fantàstiques. Recordeu que les persones que heu contribuït al Tot Suma podreu recollir les recompenses al festival.

Altre cop, moltíssimes gràcies a totes les que heu col·laborat fins ara i per avançat a totes les que ens anireu donant el vostre suport. Sou imprescindibles!

Si voleu fer alguna aportació més ho podeu fer a través de https://www.totsuma.cat/projecte/2087/clec-festival-2024 o de bizum al telèfon 606565919 amb el concepte Clec Festival.

Fes CULTURA!
Fes ESTIU!
Fes RIUPRIMER!
Fes CLEC!



106
sumadors
3165 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 24/03/2024
Assolit 105%

Aporta-hi 5 €

9 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 10 €

25 sumadors
Got del Clec Festival (recollir al festival)

Aporta-hi 20 €

41 sumadors
Got i totebag del Clec Festival (recollir al festival)

Aporta-hi 50 €

23 sumadors
Got i totebag del Clec Festival + samarreta antifeixista (recollir al festival)

Aporta-hi 100 €

7 sumadors
Got i totebag del Clec Festival + samarreta antifeixista + 10€ en consumicions a la barra del festival (edició 2024) (recollir al festival)

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
(Queden 2 de 3 recompenses)
Got i totebag del Clec Festival + samarreta antifeixista + 20€ en consumicions a la barra del festival (edició 2024) + Meet & Greet amb un artista del festival a escollir (recollir al festival)

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
(Queden 4 de 4 recompenses)
*Especial per empreses* Patrocini del festival. Aparició de la marca al cartell del festival, i possibilitat de posar-hi una pancarta. Important anotar el nom de l'empresa i un contacte al formulari.


Blog del projecte

Moltíssimes gràcies per fer possible el Clec!
Hola a tothom! Des del Consell de Joventut de Riuprimer volem agrair enormement la gran generositat de totes les persones que heu col·laborat amb la campanya de micromecenatge per fer realitat el ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!