Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Clec Festival 2024

Un projecte de CJRiuprimer

Clec Festival 2024
  • Insereix-lo en una pàgina web

Els propers 12 i 13 de juliol celebrarem la quarta edició del Clec Festival, un esdeveniment de diversitat cultural per a tots els públics, organitzat i gestionat pel Consell de Joventut de Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona), amb la col·laboració de l'Ajuntament i diverses entitats i comerços del poble. Des del 2021, uneix a moltes persones de totes les edats del poble i de la comarca durant un cap de setmana. Al llarg de les edicions, hem comptat amb espectacles de música, teatre, circ, pintura, màgia i altres disciplines artístiques. El festival està pensat perquè els assistents puguin gaudir d'una experiència completa de cultura i art, a més de tenir una zona de jocs i activitats infantils, pintura en directe, artesania, foodtrucks i servei de bar.

Aquest any tenim menys recursos econòmics assegurats en comparació amb els altres, i necessitem buscar maneres col·laboratives de guanyar diners per cobrir els elevats costos que té fer un festival autogestionat. Un dels trets identitaris d'aquest festival és l'entrada gratuïta, perquè des de l'entitat creiem que tothom ha de poder gaudir de la cultura i l'experiència que és viure el Clec amb igualtat d'oportunitats.

Si arribem a l'objectiu econòmic que ens hem proposat, oferim un seguit de recompenses per cada opció de finançament, que s'hauran de venir a buscar els dos dies de festival a una parada que tindrem instal·lada amb merxandatge. Us agraïm molt la vostra col·laboració i esperem veure'ns aviat! 

Per més informació ens podeu seguir a les xarxes:
https://www.instagram.com/clecfestivalriuprimer/
https://www.instagram.com/cjriuprimer/
https://twitter.com/cjriuprimer?lang=ca

 

Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

CJRiuprimer
CJRiuprimer
Santa Eulàlia de Riuprimer
Som una entitat sense ànim de lucre, formada per persones joves d'entre 15 i 35 anys, que promou moltes activitats diverses al nostre poble.
106
sumadors
3165 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 24/03/2024
Assolit 105%

Aporta-hi 5 €

9 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 10 €

25 sumadors
Got del Clec Festival (recollir al festival)

Aporta-hi 20 €

41 sumadors
Got i totebag del Clec Festival (recollir al festival)

Aporta-hi 50 €

23 sumadors
Got i totebag del Clec Festival + samarreta antifeixista (recollir al festival)

Aporta-hi 100 €

7 sumadors
Got i totebag del Clec Festival + samarreta antifeixista + 10€ en consumicions a la barra del festival (edició 2024) (recollir al festival)

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
(Queden 2 de 3 recompenses)
Got i totebag del Clec Festival + samarreta antifeixista + 20€ en consumicions a la barra del festival (edició 2024) + Meet & Greet amb un artista del festival a escollir (recollir al festival)

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
(Queden 4 de 4 recompenses)
*Especial per empreses* Patrocini del festival. Aparició de la marca al cartell del festival, i possibilitat de posar-hi una pancarta. Important anotar el nom de l'empresa i un contacte al formulari.


Blog del projecte

Moltíssimes gràcies per fer possible el Clec!
Hola a tothom! Des del Consell de Joventut de Riuprimer volem agrair enormement la gran generositat de totes les persones que heu col·laborat amb la campanya de micromecenatge per fer realitat el ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!