Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

El meu camí

Un projecte de PerePerpinya

El meu camí
  • Insereix-lo en una pàgina web

M'agradaria COMPARTIR amb vosaltres les meves experiències, algunes d'elles apassionants i fins i tot difícils de creure en quatre dels meus vuit Camins de Sant Jaume. 
En parlo dels realitzats els anys 2007, 2009, 2011 i 2023.

Us animo i encoratjo a participar, per fer realitat l'edició d'aquest llibre i creieu-me que us ho passareu bé. Els que ja l'heu realitzat us hi veureu reflexats en alguns aspectes del llibre, els que no de ben segur que en trobareu motius per fer-ho. Molt agraït i espero comptar i COMPARTIR amb Vosaltres aquestes vivències d'un Caminant, un Pelegrí, no només del Camí sinó també i sobretot de La Vida, d'Aquesta Vida.

El llibre comptarà amb el pròleg del periodista i escriptor Antoni Batista. Aquest llibre ha estat pensat i escrit en català, tot i que la meva idea és que a continuació es tradueixi al castellà i a l’anglès. 



*Castellà*

Me gustaría COMPARTIR contigo mis experiencias, algunas de ellas apasionantes e incluso difíciles de creer en cuatro de mis ocho Caminos de Santiago.
Hablo de los realizados en los años 2007, 2009, 2011 y 2023.

Os animo a participar, para hacer realidad la edición de este libro y créanme que se lo pasarán bien. Los que ya lo han realizado se verán reflejados en algunos aspectos del libro, los que no seguro que encontrarán motivos para hacerlo. Muy agradecido y espero contar y COMPARTIR con Vosotros estas vivencias de un Caminante, un Peregrino, no sólo del Camino sino también y sobre todo de La Vida, de Esta Vida.

El libro contará con el prólogo del periodista y escritor Antoni Batista. Este libro ha sido pensado y escrito en catalán, aunque mi idea es que a continuación se traduzca al castellano y al inglés.

 

Facebook    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

PerePerpinya
PerePerpinya
Palamós
Soc en Pere Perpinyà i Valero, nascut a Girona el 1965. Visc a Palamós, al Baix Empordà. Aquest és el meu segon llibre; després d'haver publicat, l'any 2014, "Operació Montserrat, atemptat al cor de Catalunya". Em defineixo com un home de Fe i un Cercador del què no sabem ni coneixem, però tanmateix, sí que ho intuïm.
69
sumadors
4100 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 23/02/2024
Assolit 102%

Aporta-hi 0 €

0 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 20 €

13 sumadors
El llibre signat per l'autor.
*El libro firmado por el autor.

Aporta-hi 30 €

20 sumadors
El llibre signat i agraïment personalitzat en el mateix llibre.
*El libro firmado y agradecimiento personalizado en el mismo libro.

Aporta-hi 50 €

20 sumadors
2 Llibres signats i agraïments personalitzats en el mateix llibre.
*2 libros firmados y agradecimiento personalizado en el mismo libro.

Aporta-hi 70 €

2 sumadors
3 Llibres signats per l'autor i agraïments personalitzats en el mateix llibre.
​*3 libros firmados y agradecimiento personalizado en el mismo libro.

Aporta-hi 100 €

6 sumadors
4 Llibres signats per l'autor i agraïment personalitzat en el mateix llibre. Fotografia del Camí realitzat per l'autor i signada amb dedicatòria pel mateix autor.
​​*4 libros firmados y agradecimiento personalizado en el mismo libro. Fotografia realizada per el autor con dedicatoria.

Aporta-hi 150 €

2 sumadors
6 Llibres signats i dedicats per l'autor amb agraïment personalitzat. 2 Fotografies de l'autor mentre realitza El Camí, signades i amb dedicatòria. Possibilitat de fer un café o similar amb l'autor per parlar de les seves experiències, si la persona que aporta hi està interessada.
​​*6 libros firmados y agradecimiento personalizado en el mismo libro. 2 Fotografias realizada per el autor con dedicatoria. Posibilidad de tomar un café con el autor para hablar de sus experiencias.

Aporta-hi 200 €

6 sumadors
8 Llibres signats per l'autor. Dedicatòria en el mateix llibre. 3 Fotografies de l'Autor tot realitzant El Camí, signades i amb dedicatòria. Possibilitat de fer una trobada amb l'autor per parlar de les seves experiències, si la persona que aporta hi està interessada. Agraïment en requadre i negreta al mateix llibre.
​​*8 libros firmados y agradecimiento personalizado en el mismo libro. 2 Fotografias realizada per el autor con dedicatoria. Posibilidad de tomar un café con el autor para hablar de sus experiencias. Agradecimiento en recuadro y negrita en el libro.

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
10 Llibres signats per l'autor. MANUSCRIT ORIGINAL del text, en format imprès i dedicat per l'autor. 5 Fotografies de l'autor tot realitzant el Camí, signades i amb dedicatòria. Possibilitat de tenir una trobada amb l'autor per parlar de les seves experiències sempre que la persona que hi aporta estigui interessada. Agraïment en requadre i negreta al mateix llibre.


Blog del projecte

Pròleg d'ANTONI BATISTA
Benvolguts, em sento molt agraït que el periodista, escriptor i musicòleg, Antoni Batista, hagi tingut l'immens detall de fer el pròleg del meu llibre, "El meu Camí". ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!