Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

QUADERNS DE CONVERSA: Ep, veïns i veïnes! Ens ajudeu a parlar català?:


Articles

No hi ha cap article
184
sumadors
9240 €
dels 8000 necessaris
finalitzat
el 23/02/2023
Assolit 115%

Aporta-hi 10 €

33 sumadors
Picada d’ullet per a qui diu “Vinga, un cop de mà, que la idea s’ho val”. Moltíssimes gràcies!

Aporta-hi 20 €

43 sumadors
Encantats amb l’obsequi! T’obrim la porta perquè puguis veure digitalment l’obra que volem editar, unes eines pràctiques de suport a nous parlants de català. Segur que et plaurà.

Aporta-hi 35 €

30 sumadors
Mercès per l’ajut! Fixa-t’hi: amb aquesta ajuda, una persona voluntària disposaria de tres dossiers per conduir grups durant molt de temps. Nosaltres hi volem correspondre amb dos llibres lúdics, un d’endevinalles modernes i un altre de jeroglífics, perquè en gaudeixis amb els qui t’envolten

Aporta-hi 50 €

42 sumadors
Tira peixet! Quina sort tenim de tanta generositat! Amb aquesta recompensa, t'oferim el primer volum dels quatre que conformen l'edició de "Xerrem. Quaderns de conversa".

Aporta-hi 75 €

8 sumadors
Bravo! Saps que amb aquests diners una entitat tindria el material necessari perquè una persona voluntària i sis o vuit aprenents de català fessin conversa en grup durant anys? A més dels obsequis anteriors, t’oferim una presentació digital per fer sessions amb enigmes, jeroglífics i endevinalles catalanes.

Aporta-hi 100 €

19 sumadors
Estem de festa! Dones un suport ben sòlid a una iniciativa per fer créixer l’ús social del català. T’ho volem agrair, a més a més de les recompenses anteriors, amb material i suggeriments per a organitzar activitats relacionades amb la llengua i cultura catalanes al teu barri, poble o entitat.

Aporta-hi 200 €

7 sumadors
Paraules majors! Quin gran suport! Quants nous parlants de català t’ho agrairan! Hi volem correspondre amb un exemplar de cadascun dels quatre volums "Xerrem. Quaderns de conversa" i, si s’ajusta al teu entorn d’acció, amb una conferència sobre la història de les nostres paraules.

Aporta-hi 500 €

2 sumadors
Extraordinari! Una empenta decisiva a l’ús social del català. Tens a punt tres exemplars dels quatre volums de l’edició. Oferim amb molt de gust un taller pràctic de creació i conducció d’espais de col·loquialitat catalana on creguis que pot ser de profit.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Meravellós! Per aquest suport extraordinari, el logo de la teva entitat o empresa col·laboradora apareixerà als agraïments del llibre. A més, us oferim poder presentar "Xerrem. Quaderns de conversa" a la vostra llibreria, escola o entitat amb la presència de l'autor, Jordi Esteban.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!