Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Operació Miniatura: Red Pèrill ataca de nou

Un projecte de redperill

Comentaris


No hi ha cap comentari



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
104
sumadors
3193 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 21/03/2022
Assolit 106%

Aporta-hi 9 €

5 sumadors
PACK "TSUNAMI DEMOCRÀTIC": Contribueixes a finançar la gravació a canvi de les gràcies... i una nota de veu personalitzada per whatsapp valorada en UN EURO.

Aporta-hi 10 €

18 sumadors
PACK "COLÒNIA GÜELL": Contribueixes a finançar la gravació i com que enyores l'època daurada del tèxtil català t'emportes una tote bag del Sostingut a escollir. (Punts de recollida: Igualada, Vilafranca, Barcelona o qualsevol concert)

Aporta-hi 12 €

19 sumadors
(Queden 23 de 40 recompenses)
PACK "ARTESÀ": Visualització en primícia dels dos videos de la gravació + una cervesa artesana al local de La Maca d'Igualada. Serà el dijous 7 d'abril i a comptarà amb una sessió de DJ Pèrill per acabar d'arrodonir la festa.

Aporta-hi 20 €

26 sumadors
PACK "AMIC": Aprecies la música i la vols valorar amb la teva aportació. [encaixada de mans]

Aporta-hi 30 €

6 sumadors
(Queden 0 de 4 recompenses)
PACK "CARRER TALLERS": contribueixes a finançar la gravació i t'enduus un pack amb els 3 cd's de RED PÈRILL. (Només queden 4 unitats d'Aquari/Safari)

Aporta-hi 40 €

12 sumadors
PACK "AMIC E AMAT": Dones sense rebre res més a canvi que veure el projecte consolidar-se. Segurament siguis família o parella d'algú de nosaltres o sinó simplement molt bona persona. Si formes part d'aquest l'últim grup rebràs una felicitació personalitzada per whatsapp el dia del teu aniversari.

Aporta-hi 45 €

8 sumadors
PACK "PENYA GUAI": Vols una dessuadora de Red Pèrill per anar de guais per la vida? (De la remesa grisa/negra amb el logo groc) Enviaments apart*

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
PACK "LLOTJA DEL CAMP NOU - MATÍ": Deu seran els elegits per assistir a la gravació en directe de dues cançons a l'estudi LITEL de Manresa el dissabte 26 de Març. El torn de matí serà de 12 a 13:30 aprox i inclou un dinar conjunt que es farà a partir de les 14 a fora l'estudi. El pack INCLOU també ASSISTÈNCIA GRATUÏTA A L'ACTE DE PRESENTACIÓ DEL 7 D'ABRIL A LA MACA D'IGUALADA (Carrer de Sant Antoni de Baix, 33, 08700 Igualada, Barcelona)

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
PACK "LLOTJA DEL CAMP NOU - TARDA": Deu seran els elegits per assistir a la gravació en directe de dues cançons a l'estudi LITEL de Manresa el dia 26 de Març. El torn de tarda serà de 16 a 18 hores. aprox. i inclou un dinar conjunt que es farà a partir de les 14 a fora l'estudi. El pack INCLOU també ASSISTÈNCIA GRATUÏTA A L'ACTE DE PRESENTACIÓ DEL 7 D'ABRIL A LA MACA D'IGUALADA (Carrer de Sant Antoni de Baix, 33, 08700 Igualada, Barcelona)

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
PACK "MIRA SI ES BUENA PERSONA". Hi ha gent que diu que vol participar amb 100 euros? Doncs no li direm que no!!

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
PACK "PIMES": vols esdevenir patrocinador i a canvi et fem publicitat per twitter (4.000 seguidors) i Instagram (1.500 seguidors) i el teu nom apareix als vídeos.

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
PACK "FÈLIX MILLET": Vols esdevenir un patrocinador PREMIUM per netejar la teva imatge i a canvi et fem un post dedicat i exclusiu per twitter (4.000 seguidors) i Instagram (1.500 seguidors) i el teu nom apareix als vídeos.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
PACK "DJ PÈRILL": Contribueixes a finançar la gravació contractant a DJ Pèrill per amenitzar algun dels teus actes/festa/bar/discoteca o similar. Sessió de només flow amb el millor del funki, soul i electrònica des dels 70 fins a l'actualitat. (Dietes i transport a part)

Aporta-hi 1500 €

0 sumadors
PACK "LA VERGE DE MONSTERRAT": Vols contractar a RED PÈRILL per una actuació amb la banda sencera. Et converteixes en un autèntic mite del flow submarí, la nova cansoul i la nació catalana.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!