Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Operació Miniatura: Red Pèrill ataca de nou

Un projecte de redperill • Insereix-lo en una pàgina web

QUI SOM?

Arnau Tordera I dixit:

 
Sobre Suau, l'últim senzilll publicat: "Sona extraordinari. Realment la producció és fantàstica. Poques coses s'han fet a Catalunya amb una producció d'aquest nivell. Hi ha una dedicació, una subtilesa i una quantitat de recursos tímbrics extraordinaris."

Sobre Red Pèrill: "Hem d'evitar el declivi de Red Pèrill. És un dels artistes catalans que proposa una música més fresca, amb més caràcter i més personalitat. No pot abandonar el projecte. Seria una indecència per part seva.

RED PÈRILL és el nom d'un músic i personatge igualadí que comença a fer música pel seu compte l'any 2000, però que no va publicar el seu primer disc en solitari fins l'any 2014, després de passar per grups com Albatros, Dos Toievski o Bravadúnia. Sempre s'ha caracteritzat pel seu eclecticisme i la seva originalitat i per definir-se ha fet servir etiquetes com flow submarí, groove psicoanalític o nova cansoul. Les seves genuïnes lletres basculen entre l'absurd i l'angoixa i la seva música beu del jazz però també de la psicodèlia, el soul o el pop més heterodox.Amb una formació de directe formada per 6 músics i després d'un estiu 2021 amb molt bons concerts, comença el 2022 amb el suport del management d'El Sostingut, però amb l'etern dilema que arrosseguen tants i tants músics que és el de com finançar el material que es necessita per créixer sense recórrer a una cadena de favors que perpetuen l'amateurisme i sense comptar amb una discogràfica o una estructura que posi en perill la independència artística.QUÈ VOLEM FER?

Volem gravar un nou EP a MANRESA, als estudis LITEL.
 
En una primera sessió es gravaran dos temes en àudio i vídeo en diverses
preses (tocant tots alhora i en directe) i alguns afortunats podran assistir-hi en persona agafant un dels
packs d'aquest micromecenatge exprés.

La segona sessió es farà entre abril i
maig (dates a determinar)


QUI HO FARÀ?

VÍDEO: L'encarregat de filmar tan magne esdeveniment serà en Pol Fuentes, únic membre de l'equip que és nat a Barcelona ciutat.

ÀUDIO: La preproducció, mescla i masterització aniran a càrrec del sant sadurninenc (es diu així?) Magí Batalla, que treballarà a distància perquè fa uns anys que està establert a Sao Paulo.

GRAVACIÓ: La gravació a l'estudi anirà a càrrec de Sergi Torrecillas.

INTERIORISME/VESTUARI: s'ocuparà de la part visual la interiorista Marta Vilella.


PART GRÀFICA: portades i disseny: Mireia Moliné. Foto portada: Bernat Mateu.


QUAN ES PODRÀ GAUDIR?

Els dos primers temes i els seus respectius
vídeos seran els plats forts de l'OPERACIÓ MINIATURA i es podran veure en primícia el dijous 7 d'abril a LA MACA d'Igualada tot
fent una cervesa artesana de LA LENTA. (consumició inclosa)

La resta de Catalunya i de l'univers podrà gaudir-ne a partir de l'endemà en dues tongades. La primera cançó es penjarà a Youtube el dia 8 d'abril i la segona el dia 19.

La resta de l'EP, com hem dit,
es gravarà entre els mesos d'abril i maig en una data per determinar.

 

A QUÈ DESTINAREM LA RECAPTACIÓ?

Percentatges aproximats de les despeses previstes:
QUANT DURARÀ LA CAMPANYA?

Només vint dies, de l'1 al 21 de març. Les campanyes de 40 dies desgasten molt (opinió absolutament personal) i en aquest cas hem decidit fer una campanya més curta i de cara a barraca.

QUÈ OFERIM A PART DE LA MÚSICA?

Les cançons es podran escoltar a totes les plataformes i els vídeos seran a Youtube de manera gratuïta i universal, com és la tendència habitual avui en dia. Tot i així TOTHOM qui participi en el mecenatge tindrà el dret a la descàrrega de totes les cançons.

A més a més en aquesta OPERACIÓ MINIATURA us oferim diferents opcions de recompensa a canvi de les vostres aportacions que van des de bosses de El sostingut (totebags) o dessuadores de RP fins a l'assistència a la sessió de gravació dins de la cabina de control, una sessió de DJ Pèrill, o ofertes especials per a espònsors.

                

               

   

 

Operació Miniatura: Red Pèrill ataca de nou

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

redperill
redperill
Igualada
Músic de culte.
104
sumadors
3193 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 21/03/2022
Assolit 106%

Aporta-hi 9 €

5 sumadors
PACK "TSUNAMI DEMOCRÀTIC": Contribueixes a finançar la gravació a canvi de les gràcies... i una nota de veu personalitzada per whatsapp valorada en UN EURO.

Aporta-hi 10 €

18 sumadors
PACK "COLÒNIA GÜELL": Contribueixes a finançar la gravació i com que enyores l'època daurada del tèxtil català t'emportes una tote bag del Sostingut a escollir. (Punts de recollida: Igualada, Vilafranca, Barcelona o qualsevol concert)

Aporta-hi 12 €

19 sumadors
(Queden 23 de 40 recompenses)
PACK "ARTESÀ": Visualització en primícia dels dos videos de la gravació + una cervesa artesana al local de La Maca d'Igualada. Serà el dijous 7 d'abril i a comptarà amb una sessió de DJ Pèrill per acabar d'arrodonir la festa.

Aporta-hi 20 €

26 sumadors
PACK "AMIC": Aprecies la música i la vols valorar amb la teva aportació. [encaixada de mans]

Aporta-hi 30 €

6 sumadors
(Queden 0 de 4 recompenses)
PACK "CARRER TALLERS": contribueixes a finançar la gravació i t'enduus un pack amb els 3 cd's de RED PÈRILL. (Només queden 4 unitats d'Aquari/Safari)

Aporta-hi 40 €

12 sumadors
PACK "AMIC E AMAT": Dones sense rebre res més a canvi que veure el projecte consolidar-se. Segurament siguis família o parella d'algú de nosaltres o sinó simplement molt bona persona. Si formes part d'aquest l'últim grup rebràs una felicitació personalitzada per whatsapp el dia del teu aniversari.

Aporta-hi 45 €

8 sumadors
PACK "PENYA GUAI": Vols una dessuadora de Red Pèrill per anar de guais per la vida? (De la remesa grisa/negra amb el logo groc) Enviaments apart*

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
PACK "LLOTJA DEL CAMP NOU - MATÍ": Deu seran els elegits per assistir a la gravació en directe de dues cançons a l'estudi LITEL de Manresa el dissabte 26 de Març. El torn de matí serà de 12 a 13:30 aprox i inclou un dinar conjunt que es farà a partir de les 14 a fora l'estudi. El pack INCLOU també ASSISTÈNCIA GRATUÏTA A L'ACTE DE PRESENTACIÓ DEL 7 D'ABRIL A LA MACA D'IGUALADA (Carrer de Sant Antoni de Baix, 33, 08700 Igualada, Barcelona)

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
PACK "LLOTJA DEL CAMP NOU - TARDA": Deu seran els elegits per assistir a la gravació en directe de dues cançons a l'estudi LITEL de Manresa el dia 26 de Març. El torn de tarda serà de 16 a 18 hores. aprox. i inclou un dinar conjunt que es farà a partir de les 14 a fora l'estudi. El pack INCLOU també ASSISTÈNCIA GRATUÏTA A L'ACTE DE PRESENTACIÓ DEL 7 D'ABRIL A LA MACA D'IGUALADA (Carrer de Sant Antoni de Baix, 33, 08700 Igualada, Barcelona)

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
PACK "MIRA SI ES BUENA PERSONA". Hi ha gent que diu que vol participar amb 100 euros? Doncs no li direm que no!!

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
PACK "PIMES": vols esdevenir patrocinador i a canvi et fem publicitat per twitter (4.000 seguidors) i Instagram (1.500 seguidors) i el teu nom apareix als vídeos.

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
PACK "FÈLIX MILLET": Vols esdevenir un patrocinador PREMIUM per netejar la teva imatge i a canvi et fem un post dedicat i exclusiu per twitter (4.000 seguidors) i Instagram (1.500 seguidors) i el teu nom apareix als vídeos.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
PACK "DJ PÈRILL": Contribueixes a finançar la gravació contractant a DJ Pèrill per amenitzar algun dels teus actes/festa/bar/discoteca o similar. Sessió de només flow amb el millor del funki, soul i electrònica des dels 70 fins a l'actualitat. (Dietes i transport a part)

Aporta-hi 1500 €

0 sumadors
PACK "LA VERGE DE MONSTERRAT": Vols contractar a RED PÈRILL per una actuació amb la banda sencera. Et converteixes en un autèntic mite del flow submarí, la nova cansoul i la nació catalana.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!