Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Adopta un MWh

Un projecte de Adopta1MWh

Articles

No hi ha cap article
8
sumadors
423 €
dels 10000 necessaris
finalitzat
el 16/12/2021
Assolit 4%

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Carnet de membre d'Adopta'm 1MWh. La primera comercialitzadora de consum d'energia verda 100% real, 24/7, que et permetrà obtenir descomptes en serveis energètics, i la compra d'energia verda a preu de cost preferent, un cop la infraestructura estigui en funcionament.

Aporta-hi 29 €

2 sumadors
(Queden 98 de 100 recompenses)
Carnet de membre d'Adopta'm 1MWh. La primera comercialitzadora de consum d'energia verda 100% real, 24/7, que et permetrà obtenir descomptes en serveis energètics, i la compra d'energia verda a preu de cost preferent, un cop la infraestructura estigui en funcionament. A més, assistència a un curs d'energies renovables de 6h, sobre els ets i uts de l'autoconsum, la generació verda, l'estalvi, potencial i noves oportunitats de l'economia verda

Aporta-hi 75 €

3 sumadors
(Queden 397 de 400 recompenses)
No vols adoptar un 1MWh, però vols ajudar? Dona 75 euros al projecte i a canvi et fem un estudi complet residencial sobre el potencial d'energia solar, de l'adreça que tu ens proporcionis. El preu de mercat d'aquest estudi és generalment de 590 euros. Te l'oferim a preu de cost per donar-te les gràcies per ajudar, i per a contribuir a la generació solar.

Aporta-hi 120 €

1 sumadors
Adopta 1MWh d'energia verda que ara no s'aprofita. Compensate'l a la teva factura de la llum, quan tinguem la infraestructura de bateries operativa! (12 mesos) Tu pagues 1MWh a preu de cost (120 euros) i t'assegures de pagar un preu just per l'electricitat! La inversió de 120 euros, +3% d'interès de beneficis mínims està garantida.

Aporta-hi 1090 €

0 sumadors
(Queden 100 de 100 recompenses)
Adopta 10MWh d'energia verda que ara no s'aprofita. Compensate'l a la teva factura de la llum, quan tinguem la infraestructura de bateries operativa! (12 mesos) Tu pagues 10MWh a preu de cost (109 euros per cadascún) i t'assegures de pagar un preu just per l'electricitat! Seràs membre d'honor de la nostra comunitat, i tindràs 2 estudis de potencial fotovoltaic residencial a les adreces que tu vulguis. Visita guiada divulgativa VIP a una planta de generació renovable. La inversió de 1090 euros, +3% d'interès de beneficis mínim està garantida.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!