Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Adopta un MWh

Un projecte de Adopta1MWh



  • Insereix-lo en una pàgina web

Tens cap dubte? Avisa'ns a ipascual@tormesh.com amb la teva disponibilitat, i te'ls aclarim per videoconferència, o et truquem quan et vagi millor.

Volem crear una infraestructura elèctrica, per emmagatzemar energia elèctrica, i poder oferir energia verda a preu de cost. Tecnològicament és possible espigolar els MWh de les hores de menys ús, i tornar-los a posar en circulació quan n'és menester, a preus raonables. Qui guarda quan té, menja quan vol.

Aquesta infraestructura costa calers, i us volem oferir que a canvi de la vostra ajuda per crear-la, volem compartir l'energia aprofitada amb vosaltres. Com a recompensa, volem repartir-la entre tots vosaltres. Un cop tingueu els MWh d'energia verda, en sereu propietaris  per vendre-la, o per utilitzar-la quan la necessiteu.

#Adopta1MWh garanteix els diners aportats, amb garantia de retorn de la totalitat als 12 mesos, més un 3% d'interès mínim, assegurat. Si es retira abans, no hi ha penalitzacions del capital, i s'assegura la liquiditat mitjançant un contracte intel·ligent.

Però ja anem tard. Grans incendis de sisena generació, desgel dels pols, augment del nivell del mar; Augment de la temperatura, sequeres extremes i freqüents ones de calor en entorn urbà. El canvi climàtic és a hores d’ara un fet, i acabarà destruint el planeta si no hi fem res. La forma de vida que hem adoptat addictes a l’energia fòssil carbonitzada ha fet que contaminem molt més del que el Planeta pot absorbir, oblidant-nos que només en tenim un, i que n’hem de tenir cura.

Som enmig d’una emergència climàtica, i cada cop ens queda menys temps per entendre, que per tenir resultats diferents, necessitem canviar quelcom.

Però cada cop són més nombroses les veus que aposten per l’esperança. Però cada cop són més les veus que s’alcen per proposar un canvi. Però cada cop són més les veus que demanen, que treballen, que aposten i que dediquen tots els seus esforços  a ser part de la solució i no ser part del problema: tots aquells consumidors que empoderant-se, exigeixen poder disposar d’energia renovable, totalment descarbonizada. Totes aquestes iniciatives valentes ens permeten d’arribar a dia d’avui amb els percentatges més alts de consum d’energia verda. Però per desgràcia, la manca d’existència de sistemes d'emmagatzematge d’energia verda ens portaran a un límit màxim de consum d’energia renovable, si no hi fem quelcom.

És a dir, com que l’energia fotoelèctrica i eòlica ha de ser generada quan es disposa del recurs, si en aquell moment no es consumeix, aquest MWh es pot arribar a perdre. Si en Joan vol encendre el llum quan no hi ha Sol, ni hi ha vent, haurà de gastar obligatòriament electricitat d’una font que contamini.

Malgrat tots els esforços de les renovables, el seu gran problema és que no podem decidir quan la generem. Aquesta manca d'emmagatzematge es tradueix en la impossibilitat de tenir un consum 100% d’energia renovable. Mentres que ens horaris de baix consum, molts MWh de renovable no troben qui els vulgui, en hora punta cal engegar les energies contaminants, ja que les renovables no arriben per a tothom.

Nosaltres, amb la teva ajuda, volem capgirar-ho. Volem que tu ens ajudis a adoptar tots aquells MWh que ara no s’aprofiten, emmagatzemar-los a les nostres bateries, i oferir-los als consumidors quan ells vulguin, per tenir un  100% de consum sostenible, responsable i renovable. 

Gràcies a tu, adoptarem tots els MWh orfes, els posarem dins de les nostres bateries i  oferirem Energia Verda a preu de cost als consumidors durant aquella hora que més la necessitin. Adopta ara un MWh d’energia verda que no s’aprofita, i ajuda’ns a fer possible el repte de ser els primers en oferir un 100% d’energia renovable. 

 

L’emergència és real. Només tenim un planeta. Passa a l’acció: Adopta un MWh.


Adopta un MWh

Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Adopta1MWh
Adopta1MWh
Sondika
8
sumadors
423 €
dels 10000 necessaris
finalitzat
el 16/12/2021
Assolit 4%

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Carnet de membre d'Adopta'm 1MWh. La primera comercialitzadora de consum d'energia verda 100% real, 24/7, que et permetrà obtenir descomptes en serveis energètics, i la compra d'energia verda a preu de cost preferent, un cop la infraestructura estigui en funcionament.

Aporta-hi 29 €

2 sumadors
(Queden 98 de 100 recompenses)
Carnet de membre d'Adopta'm 1MWh. La primera comercialitzadora de consum d'energia verda 100% real, 24/7, que et permetrà obtenir descomptes en serveis energètics, i la compra d'energia verda a preu de cost preferent, un cop la infraestructura estigui en funcionament. A més, assistència a un curs d'energies renovables de 6h, sobre els ets i uts de l'autoconsum, la generació verda, l'estalvi, potencial i noves oportunitats de l'economia verda

Aporta-hi 75 €

3 sumadors
(Queden 397 de 400 recompenses)
No vols adoptar un 1MWh, però vols ajudar? Dona 75 euros al projecte i a canvi et fem un estudi complet residencial sobre el potencial d'energia solar, de l'adreça que tu ens proporcionis. El preu de mercat d'aquest estudi és generalment de 590 euros. Te l'oferim a preu de cost per donar-te les gràcies per ajudar, i per a contribuir a la generació solar.

Aporta-hi 120 €

1 sumadors
Adopta 1MWh d'energia verda que ara no s'aprofita. Compensate'l a la teva factura de la llum, quan tinguem la infraestructura de bateries operativa! (12 mesos) Tu pagues 1MWh a preu de cost (120 euros) i t'assegures de pagar un preu just per l'electricitat! La inversió de 120 euros, +3% d'interès de beneficis mínims està garantida.

Aporta-hi 1090 €

0 sumadors
(Queden 100 de 100 recompenses)
Adopta 10MWh d'energia verda que ara no s'aprofita. Compensate'l a la teva factura de la llum, quan tinguem la infraestructura de bateries operativa! (12 mesos) Tu pagues 10MWh a preu de cost (109 euros per cadascún) i t'assegures de pagar un preu just per l'electricitat! Seràs membre d'honor de la nostra comunitat, i tindràs 2 estudis de potencial fotovoltaic residencial a les adreces que tu vulguis. Visita guiada divulgativa VIP a una planta de generació renovable. La inversió de 1090 euros, +3% d'interès de beneficis mínim està garantida.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!