Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

AJUDA'NS A CONSTRUIR LA CERDANYOLA QUE VOLEM!

Un projecte de REFEM

Articles

No hi ha cap article
55
sumadors
2650 €
dels 9000 necessaris
30
dies per acabar
Assolit 29%

Aporta-hi 25 €

28 sumadors
Can Planas net: Aportació 25€ Postal de "La Plana del Castell que no volem" de Marutxi Beaumont, una xapa i la revista ECOADENC sobre la Via Verda del Vallès

Aporta-hi 50 €

17 sumadors
Per una Plana del Castell amb biodiversitat: Aportació 50€ Làmina de "La Plana del Castell que no volem" (75x35) signada per Marutxi Beaumont, una xapa i la revista ECOADENC sobre la Via Verda del Vallès.

Aporta-hi 100 €

9 sumadors
Defensem la Via Verda Collserola-Sant Llorenç: Aportació 100€ Làmina de "La Plana del Castell que no volem" (75x35) signada per Marutxi Beaumont, una ampolla tèrmica amb la vinyeta d'Edu Català, una xapa i la revista ECOADENC sobre la Via Verda del Vallès.

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
Fem la Cerdanyola sostenible que volem: Aportació 200€ Làmina de "La Plana del Castell que no volem" (75x35) signada per Marutxi Beaumont, 1 bossa i 2 ampolles tèrmiques amb la vinyeta d'Edu Català, una xapa i la revista ECOADENC sobre la Via Verda del Vallès.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Refem una Plana saludable: Aportació 500€ Làmina de "La Plana del Castell que no volem" (75x35) signada per Marutxi Beaumont, 1 bossa i 2 ampolles tèrmiques amb la vinyeta d'Edu Català, una xapa i la revista ECOADENC sobre la Via Verda del Vallès

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!