Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

AJUDA'NS A CONSTRUIR LA CERDANYOLA QUE VOLEM!

Un projecte de REFEM



  • Insereix-lo en una pàgina web

Què volem fer?

Presentem un Contenciós-administratiu, possiblement l'última possibilitat per canviar el PDU del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès,. No ens podem quedar amb els braços plegats, cal que tots aquells i aquelles que no volem aquest projecte hi posem el nostre gra de sorra.
El contenciós té uns costos judicials al voltant dels 15.000€, diverses entitats com REFEM i ADENC l'impulsen, però d'altres també s'hi han afegit, Plataforma Cerdanyola sense abocadors, Plataforma cívica en defensa de Collserola; també partits com Esquerra Republicana de Cerdanyola, Guanyem Cerdanyola, En Comú Podem Cerdanyola. Tots hem fet les primeres aportacions. Ara queda cobrir la resta.


Ens ajudes?

Vista aèria de la Plana i la Planificació urbanística
Vista aèria de la Plana i la Planificació urbanística.


Què representa el Pla Director Urbanístic del Centre Direccional de 408a?

Som conscients que malgrat els diversos recursos que han aturat provisionalment l’ocupació de la zona, una part ja està urbanitzada. Però hi ha d’altres possibles desenvolupaments on les necessitats d’habitatge, el desenvolupament tecnològic i la connectivitat, siguin el menys agressius possibles.

Però la voluntat metropolitana, els interessos de corporacions, bancs i particulars, persegueixen els tan sols els rèdits econòmics, sense valorar la sostenibilitat de l’espai de la Plana.
 
Representarà un creixement urbanístic de 5.400 nous habitatges, desmesurat per les necessitats de Cerdanyola del Vallès. A més es constata que una gran part d’aquestes construccions s’ubicaran al voltant de l’antic abocador incontrolat de Can Planas, representant un risc important per la salut dels que hi visquin.
 
La Cerdanyola que no volem 

També un pla desenvolupat al voltant d’abocadors alguns d’aquests encara produint gasos i lixiviats.
Antigues argileres al voltant del Castell
 
El Clots que es reompliren sense control 

Hi haurà un increment importantíssim de mobilitat amb poques previsions de transport públic, fent augmentar la contaminació atmosfèrica d’una zona ja amb uns nivells molt alts.
 
Es perdrà connectivitat de la Plana amb Collserola i amb el corredor de la Via Verda del Vallès, i quedarà amb molta feblesa.
 
Un altre Pla és possible. I si la ciutadania amb les entitats implicades aconseguim aturar-lo novament, representarà una nova oportunitat per fer-lo
 

Col·labora, comparteix i parla de nosaltres, perquè la ciutat de Cerdanyola i el seu futur és cosa de totes.


Gràcies pel teu suport.
#LaCerdanyolaQueVolem
 

Agraïm a Marutxi Beaumont la cessió dels drets de les làmines que signarà, i que obsequiarem, i també gràcies  a l'Edu per cedir-nos la vinyeta històrica de la Cerdanyola que volem.


 

AJUDA'NS A CONSTRUIR LA CERDANYOLA QUE VOLEM!

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

REFEM
REFEM
Cerdanyola del Vallès
174
sumadors
9700 €
dels 9000 necessaris
finalitzat
el 11/06/2021
Assolit 107%

Aporta-hi 25 €

96 sumadors
Can Planas net: Aportació 25€ Postal de "La Plana del Castell que no volem" de Marutxi Beaumont, una xapa i la revista ECOADENC sobre la Via Verda del Vallès

Aporta-hi 50 €

42 sumadors
Per una Plana del Castell amb biodiversitat: Aportació 50€ Làmina de "La Plana del Castell que no volem" (75x35) signada per Marutxi Beaumont, una xapa i la revista ECOADENC sobre la Via Verda del Vallès.

Aporta-hi 100 €

26 sumadors
Defensem la Via Verda Collserola-Sant Llorenç: Aportació 100€ Làmina de "La Plana del Castell que no volem" (75x35) signada per Marutxi Beaumont, una ampolla tèrmica amb la vinyeta d'Edu Català, una xapa i la revista ECOADENC sobre la Via Verda del Vallès.

Aporta-hi 200 €

8 sumadors
Fem la Cerdanyola sostenible que volem: Aportació 200€ Làmina de "La Plana del Castell que no volem" (75x35) signada per Marutxi Beaumont, 1 bossa i 2 ampolles tèrmiques amb la vinyeta d'Edu Català, una xapa i la revista ECOADENC sobre la Via Verda del Vallès.

Aporta-hi 500 €

2 sumadors
Refem una Plana saludable: Aportació 500€ Làmina de "La Plana del Castell que no volem" (75x35) signada per Marutxi Beaumont, 1 bossa i 2 ampolles tèrmiques amb la vinyeta d'Edu Català, una xapa i la revista ECOADENC sobre la Via Verda del Vallès

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!