Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Fem Ramat a Mas Serrabou

Un projecte de Mas Serrabou

Articles

Dimarts, 9 de febrer

Ja hem assolit l’objectiu del projecte

24 hores després d'engegar, i ja ho tenim!

Ara fa exactament 24 hores que vam obrir el projecte i tanta solidaritat ens ha desbordat, ja hem recaptat 23.620 € dels 20.995 € que demanàvem inicialment.
Ja tenim diners per a cobrir les baixes que van generar els gossos durant la matinada de dissabte i no podem expressar l’agraïment que tanta solidaritat ens ha generat: Milers de gràcies.

El vostre suport ens empeny a engegar nous projectes
 
La matinada de dissabte va ser un cop, no només per la pèrdua econòmica sinó per la sensació que et produeix que una cosa així passi a casa teva, i en aquell moment era complicat pensar fredament, però ja han passat 3 dies i han estat 3 dies molt intensos que ens han dut a plantejar moltes qüestions que abans no teníem sobre la taula o que si que les teníem però no teníem múscul econòmic o recursos a xarxes per plantejar:
-Posarem un tancat a tot el contorn de la granja amb una part dels diners d’aquest projecte. Un tancat que impedeixi que un fet com aquest ens torni a passar. Serà una tanca de 520 metres lineals.
-Engegarem un projecte per a produir xai ecològic i venda directa de la nostra carn, gràcies a les xarxes socials creades per aquest projecte i al domini que hem comprat.
 
Volem que l’esforç econòmic que heu fet per ajudar-nos sigui un esforç ben invertit, i que la nostra empresa, un cop garantida la seva viabilitat, sigui un projecte de futur, de sostenibilitat i de compromís amb el territori.

Mantenir el territori viu ens beneficia a tots

Entre tots, hem demostrat que podem garantir que no segueixin plegant pagesos del nostre territori, i que no se'ns buidin els pobles petits.

Una gran abraçada a tots, i moltíssimes gràcies per la vostra participació. El sector agrari i ramader hem d’estar ben orgullosos de la rebuda que ha tingut aquesta iniciativa entre tota la societat.
Salut i territori!
 



747
sumadors
28045 €
dels 20995 necessaris
finalitzat
el 15/02/2021
Assolit 133%

Aporta-hi 10 €

78 sumadors
Rebràs un correu electrònic d’agraïment per la teva aportació. Si ens dones les teves xarxes socials, serà un plaer mencionar-te públicament com a agraïment.

Aporta-hi 20 €

447 sumadors
T’enviarem una samarreta de #Femramat a casa (recorda posar la talla a les observacions)

Aporta-hi 50 €

89 sumadors
Vine a esmorzar a Tavèrnoles amb la gent de Mas Serrabou i podràs veure com ha evolucionat la seva activitat a la granja, gràcies (també) a la teva aportació

Aporta-hi 70 €

50 sumadors
Vine a esmorzar a Tavèrnoles amb la gent de Mas Serrabou. Rebràs una samarreta de #Femramat com a obsequi i podràs veure com ha evolucionat la seva activitat a la granja, gràcies (també) a la teva aportació.

Aporta-hi 125 €

83 sumadors
Vine a esmorzar a Tavèrnoles amb un acompanyant amb la gent de Mas Serrabou, i rebreu dues samarreta de #Femramat com a obsequi. Podreu veure "in situ" com ha evolucionat la seva activitat a la granja, gràcies (també) a la teva aportació.


Blog del projecte

Ja hem assolit l’objectiu del projecte
24 hores després d'engegar, i ja ho tenim! Ara fa exactament 24 hores que vam obrir el projecte i tanta solidaritat ens ha desbordat, ja hem recaptat 23.620 € dels 20.995 € que demanàvem ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!