Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Fem Ramat a Mas Serrabou

Un projecte de Mas Serrabou



  • Insereix-lo en una pàgina web

La matinada de dissabte 6 de febrer, uns gossos no identificats van entrar al tancat dels xais de Mas Serrabou i van matar 221 xais. Si cada xai (en pes viu) estava valorat en 95 €, això suposa unes pèrdues de 20.995 € que una empresa de les seves característiques no pot assumir.

Per quin motiu us demanem que participeu en aquest projecte?

Perquè el teixit rural català que gestiona els nostres camps, el nostre paisatge, que omple les escoles del pobles petits com Tavèrnoles, està format per aquesta mena d'empreses, que per desgràcia van desapareixent a causa de les dificultats que suposa el sector. Els darrers anys hem vist com el 50% dels pastors han anat desapareixent, en detriment de les grans indústries de producció de carn.
Cal que defensem aquest model productiu que dibuixa un futur més amable per a les generacions que venen.

Com podem defensar aquest model?

Consumint xai de pastor, consumint formatge de pastor i en aquesta ocasió, fent una aportació per provar de pal·liar els efectes de la matinada negra del 6 de febrer 2021 a Mas Serrabou.

Què farem amb els diners que recaptem?

Pagar les vostres recompenses en primer lloc, la resta dels diners aniran íntegrament a mans del pastor que ha perdut els 221 animals, per pal·liar la sotragada de la pèrdua del bestiar i mantenir la granja en funcionament. L’objectiu és que no hagi de plegar de la seva activitat.
 
Quines aportacions us proposem?

-Aporta 10 € i rebràs un correu electrònic d’agraïment per la teva aportació. Si ens dones les teves xarxes socials, serà un plaer mencionar-te públicament com a agraïment.
 
-Aporta 20€ i t’enviarem una samarreta de #Femramat a casa (recorda posar la talla a les observacions)
 
-Aporta 50€ i vine a esmorzar a Tavèrnoles amb la gent de Mas Serrabou i podràs veure com ha evolucionat la seva activitat a la granja, gràcies (també) a la teva aportació.

-Aporta 70€ i vine a esmorzar a Tavèrnoles amb la gent de Mas Serrabou, rebràs una samarreta de #Femramat com a obsequi i podràs veure com ha evolucionat la seva activitat a la granja, gràcies (també) a la teva aportació.

-Aporta 125€ i vine a esmorzar a Tavèrnoles amb un acompanyant amb la gent de Mas Serrabou, i rebreu dues samarreta de #Femramat com a obsequi. Podreu veure "in situ" com ha evolucionat la seva activitat a la granja, gràcies (també) a la teva aportació.
 
I amb qualsevol de les 5 aportacions, tindràs la satisfacció de haver contribuït a mantenir un model alimentari necessari per a preservar els nostres boscos, els nostres pobles petits i un model alimentari sostenible que ens ajuda a combatre el canvi climàtic.
Col·labora, comparteix o parla de nosaltres, perquè el territori i el seu futur és cosa de tots.
#NiUnaPagesaMenys
#NiUnPagesMenys
 
Gràcies pel teu suport.

Fem Ramat a Mas Serrabou

Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Mas Serrabou
747
sumadors
28045 €
dels 20995 necessaris
finalitzat
el 15/02/2021
Assolit 133%

Aporta-hi 10 €

78 sumadors
Rebràs un correu electrònic d’agraïment per la teva aportació. Si ens dones les teves xarxes socials, serà un plaer mencionar-te públicament com a agraïment.

Aporta-hi 20 €

447 sumadors
T’enviarem una samarreta de #Femramat a casa (recorda posar la talla a les observacions)

Aporta-hi 50 €

89 sumadors
Vine a esmorzar a Tavèrnoles amb la gent de Mas Serrabou i podràs veure com ha evolucionat la seva activitat a la granja, gràcies (també) a la teva aportació

Aporta-hi 70 €

50 sumadors
Vine a esmorzar a Tavèrnoles amb la gent de Mas Serrabou. Rebràs una samarreta de #Femramat com a obsequi i podràs veure com ha evolucionat la seva activitat a la granja, gràcies (també) a la teva aportació.

Aporta-hi 125 €

83 sumadors
Vine a esmorzar a Tavèrnoles amb un acompanyant amb la gent de Mas Serrabou, i rebreu dues samarreta de #Femramat com a obsequi. Podreu veure "in situ" com ha evolucionat la seva activitat a la granja, gràcies (també) a la teva aportació.


Blog del projecte

Ja hem assolit l’objectiu del projecte
24 hores després d'engegar, i ja ho tenim! Ara fa exactament 24 hores que vam obrir el projecte i tanta solidaritat ens ha desbordat, ja hem recaptat 23.620 € dels 20.995 € que demanàvem ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!