Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

“En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu” - Conte il·lustrat

Un projecte de Olga_Nicolas

Articles

No hi ha cap article
36
sumadors
3560 €
dels 3500 necessaris
finalitzat
el 18/03/2021
Assolit 101%

Aporta-hi 5 €

0 sumadors
Moltíssimes gràcies per ajudar-nos a fer possible aquest projecte! Si aconseguim publicar aquest conte il·lustrat, t'informarem d'on el pots trobar i de la xerrada que farem sobre el gall fer per promocionar-lo.

Aporta-hi 15 €

6 sumadors
Imatge digital del conte il·lustrat “En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu”

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
Postal i punt de llibre dels principals personatges del conte il·lustrat “En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu”.

Aporta-hi 30 €

7 sumadors
Versió en paper del conte il·lustrat “En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu”.

Aporta-hi 50 €

10 sumadors
Versió en paper del conte il·lustrat “En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu” + 2 mapes del Pirineu de l'editorial Alpina (a escollir).

Aporta-hi 100 €

7 sumadors
El vostre nom en els agraïments del conte il·lustrat + versió en paper del conte “En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu” + 2 mapes del Pirineu de l'editorial Alpina (a escollir).

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
El vostre nom en els agraïments del conte il·lustrat “En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu” + versió en paper del conte +2 mapes del Pirineu de l'editorial Alpina (a escollir) + xerrada sobre l’espècie amb els resultats parcials obtinguts dels estudis del gall fer (presencial només per a l’àrea del Pirineu, virtual per la resta de territori; a programar a partir de la tardor del 2021).

Aporta-hi 500 €

4 sumadors
El vostre nom en els agraïments del conte il·lustrat “En Pui, el pollet de gall fer, té un missatge per a tu” + versió en paper del conte + 2 mapes del Pirineu de l'editorial Alpina (a escollir) + xerrada sobre l’espècie amb els resultats parcials obtinguts dels estudis del gall fer (presencial només per a l’àrea del Pirineu, virtual per la resta de territori; a programar a partir de la tardor del 2021) + 1 figura de ceràmica feta a mà, a triar (entre gall fer mascle, femella, o figura del Pui amb el seu amic mussol; la figura s'entregarà uns 3 mesos més tard, ja que es farà en funció dels sumadors)

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!