Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

S'ALTRA MÚSICA, LA REVISTA DE L'ESCENA MUSICAL BALEAR

Un projecte de saltramusica

Articles

No hi ha cap article
270
sumadors
8409 €
dels 7600 necessaris
finalitzat
el 28/02/2021
Assolit 110%

Aporta-hi 18 €

68 sumadors
Amb aquesta aportació tendràs la subscripció anual a la revista i rebràs a casa la publicació trimestralment. Ajudaràs a que el projecte sigui realitat i, per tant, a difondre la cultura musical de les Illes.

Aporta-hi 25 €

161 sumadors
Amb aquesta aportació tendràs la subscripció anual a la revista i rebràs a casa la publicació trimestralment. Ajudaràs a que el projecte sigui realitat i, per tant, a difondre la cultura musical de les Illes. A més, podràs bravejar de tenir un agraïment especial amb el teu nom a l'interior de la revista. Sí, et surt més a compte escollir la subscripció de 18€, però així ens ajudes més ;)

Aporta-hi 50 €

32 sumadors
Amb aquesta aportació tendràs dues subscripcions anuals a la revista i rebràs a casa la publicació trimestralment. Ajudaràs a que el projecte sigui realitat i, per tant, a difondre la cultura musical de les Illes. A més, podràs bravejar de tenir un agraïment especial amb el teu nom a l'interior de la revista. Sí, et surt més a compte escollir dues subscripcions de 18€, però així ens ajudes més ;)

Aporta-hi 120 €

5 sumadors
Disponible per a anunciants i/o filantrops culturals. Disposaràs de l'espai d'1/8 de pàgina per anunciar-te a cada número de la revista i disposaràs d'un espai publicitari a les nostres xarxes socials. A més, rebràs dos exemplars a on tu desitgis.

Aporta-hi 240 €

4 sumadors
Disponible per a anunciants i/o filántropo culturals. Disposaràs de l'espai d'1/4 de pàgina per anunciar-te a cada número de la revista i disposaràs d'un espai publicitari a les nostres xarxes socials. A més, rebràs dos exemplars a on tu desitgis.

Aporta-hi 600 €

0 sumadors
Disponible per a anunciants i/o fliantrops culturals. Disposaràs de l'espai d'1/2 de pàgina completa per anunciar-te a cada número de la revista i disposaràs d'un espai publicitari a les nostres xarxes socials. A més, rebràs dos exemplars a on tu desitgis.

Aporta-hi 1200 €

0 sumadors
Disponible per a anunciants i/o filantrops culturals. Disposaràs de l'espai d'una pàgina completa per anunciar-te a cada número de la revista i disposaràs d'un espai publicitari a les nostres xarxes socials. A més, rebràs dos exemplars a on tu desitgis.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!