Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

S'ALTRA MÚSICA, LA REVISTA DE L'ESCENA MUSICAL BALEAR

Un projecte de saltramusica



  • Insereix-lo en una pàgina web

Avui dia, ens trobam a un escenari on la cultura és relegada a una posició que no mereix. Fins i tot, sembla que en alguns casos està sent malmenada. Malgrat això, però, la força de la creativitat i de la màgia pròpia que sustenta segueix més viva que mai. Per part nostra, posam el focus a l’escena musical, i ens fixam en el fet que fa anys que a Mallorca no hi ha un referent del periodisme escrit, i menys en català, per a la gent a qui li interessa allò que passa a la nostra escena. Des que 40putes, molt tristament, va decidir acabar amb la seva activitat, podríem estar parlant d’un buit informatiu de grans dimensions. És cert que certes publicacions que dediquen una petita part del seu temps a parlar del que passa a l’illa, però mai amb la profunditat que mereix casa nostra, un lloc on la música prolifera de manera abundant i preciosa, i només se’n coneix una punta de l’iceberg. Així doncs, aquesta revista tendrà la missió d’omplir aquest buit explicant totes les coses que passen a les Illes Balears, musicalment parlant, que no en són poques. Pretenem recuperar aquesta preciosa tradició, recuperar els valors de la nostra terra, de la proximitat i d’estimar el fruit que dona. Això vol ser S’Altra Música
 

I per què en paper? Perquè S'Altra Música no només serà un recull d'actualitat musical. Arribarà cada tres mesos a les nostres cases i serà una forma de veure en perspectiva com s'ha mogut la música balear durant aquest període de temps. Per connectar-nos al panorama illenc, però desconnectant d'internet i de les pantalles. Per poder fer una lectura pausada i conscient del que ha passat, passa o passarà. Per conèixer amb detall aquella artista que fins ara desconeixiem o gaudir descobrint les infinites relacions de la música amb temes diversos de la mà dels nostres col·laboradors i col·laboradores.
 

S'Altra Música, aquest conjunt de persones fent tasques de redacció, disseny i maquetació, correcció, fotografia i col·laboracions, hi serem. Creim en aquesta idea amb total convicció. Per això ara mateix ens estau llegint. Hem fet la primera passa, però sense la vostra ajuda, aquest projecte no podrà tenir recorregut més enllà d'aquest prototip que hem anomenat "número 0". Necessitam assegurar-nos que cobrirem els costos d'impressió i distribució de la revista com a mínim durant el primer any. I encara més important: necessitam que algú confiï en aquest projecte per tal que tot plegat tengui sentit. Amb la vostra subscripció, contribuireu a fer que S'Altra Música sigui una realitat. Suma't-hi!

 

Aquí podeu veure a què es destinaran les vostres aportacions:



(*) Informació per a promotores d'esdeveniments, teatres o auditoris:

En cas que estigueu interessades a utilitzar S'Altra Música per anunciar i donar conèixer la vostra programació de forma puntual o per una data concreta, contacteu amb nosaltres a saltramusica@gmail.com. Oferim difusió en format físic (la revista) i/o per xarxes socials.

Als següents enllaços pots visualitzar el número 0:
- Lectura digital:

https://www.yumpu.com/es/document/read/65209829/saltra-musica-num0

-Descàrrega:

https://drive.google.com/file/d/10LIHEkPNcD9HC_NaF6HfDA-oll4UvfmN/view

S'ALTRA MÚSICA, LA REVISTA DE L'ESCENA MUSICAL BALEAR

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

saltramusica
270
sumadors
8409 €
dels 7600 necessaris
finalitzat
el 28/02/2021
Assolit 110%

Aporta-hi 18 €

68 sumadors
Amb aquesta aportació tendràs la subscripció anual a la revista i rebràs a casa la publicació trimestralment. Ajudaràs a que el projecte sigui realitat i, per tant, a difondre la cultura musical de les Illes.

Aporta-hi 25 €

161 sumadors
Amb aquesta aportació tendràs la subscripció anual a la revista i rebràs a casa la publicació trimestralment. Ajudaràs a que el projecte sigui realitat i, per tant, a difondre la cultura musical de les Illes. A més, podràs bravejar de tenir un agraïment especial amb el teu nom a l'interior de la revista. Sí, et surt més a compte escollir la subscripció de 18€, però així ens ajudes més ;)

Aporta-hi 50 €

32 sumadors
Amb aquesta aportació tendràs dues subscripcions anuals a la revista i rebràs a casa la publicació trimestralment. Ajudaràs a que el projecte sigui realitat i, per tant, a difondre la cultura musical de les Illes. A més, podràs bravejar de tenir un agraïment especial amb el teu nom a l'interior de la revista. Sí, et surt més a compte escollir dues subscripcions de 18€, però així ens ajudes més ;)

Aporta-hi 120 €

5 sumadors
Disponible per a anunciants i/o filantrops culturals. Disposaràs de l'espai d'1/8 de pàgina per anunciar-te a cada número de la revista i disposaràs d'un espai publicitari a les nostres xarxes socials. A més, rebràs dos exemplars a on tu desitgis.

Aporta-hi 240 €

4 sumadors
Disponible per a anunciants i/o filántropo culturals. Disposaràs de l'espai d'1/4 de pàgina per anunciar-te a cada número de la revista i disposaràs d'un espai publicitari a les nostres xarxes socials. A més, rebràs dos exemplars a on tu desitgis.

Aporta-hi 600 €

0 sumadors
Disponible per a anunciants i/o fliantrops culturals. Disposaràs de l'espai d'1/2 de pàgina completa per anunciar-te a cada número de la revista i disposaràs d'un espai publicitari a les nostres xarxes socials. A més, rebràs dos exemplars a on tu desitgis.

Aporta-hi 1200 €

0 sumadors
Disponible per a anunciants i/o filantrops culturals. Disposaràs de l'espai d'una pàgina completa per anunciar-te a cada número de la revista i disposaràs d'un espai publicitari a les nostres xarxes socials. A més, rebràs dos exemplars a on tu desitgis.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!