Ens adrecem a vosaltres perquè volem fer un campanya per recollir diners pel nostre projecte gastronòmic i social que ara està passant per un greu problema econòmic degut a la pandèmia originada pel Covid 19 i les diferents mesures restrictives que s’han fet per tal d'aturar-lo i que ha afectat durament la restauració.
La nostra idea és que amb aquesta campanya puguem frenar el desgavell econòmic al que estem subjectes i poder continuar obertes durant molts anys més. Som un projecte arrelat al barri de Sants i al territori, amb una llarga trajectòria i on moltes de vosaltres potser heu passat grans moments.
La nostra voluntat era la de recollir 8.000 euros per tal de fer front a les despeses acumulades des del mes de març passat. Per això vam ideat unes recompenses per tal de fer més atractives les vostres aportacions solidàries cap al nostre projecte cooperatiu i d'economia social. Després de 24 hores emotives en les que vam rebre el suport i l'escalf de moltíssima gent, l'objectiu es va acomplir. Tot i això, mantindrem la recollida d'aportacions, ja que malauradament el forat econòmic és més gran que la quantitat marcada. Al
blog ho expliquem.
Les recompenses han estat possibles gràcies a l'Helena Olcina, l'Helga Ambak, la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua), Distibuïdora Vicalis, l'Olivera Cooperativa, Tastets, Ester Artajo, Cooperativa 3 Cadires, Embotits Obach, Mafriseu, Ametller Origen, SERHS, Quèviure, R115, Cervesa el Montseny, Vicalis, ANC Sants-Montuïc, La Burxa, Òmnium Cultural, Centre Social de Sants, Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, @graficas_zerocatorze, Agus Giralt, Castellers de Sants, Congelados Rojo, Cenas del Mundo, Cooperativa Arrossaires del Delta, Cooperativa Falset Marçà, Cooperativa Sant Josep Vins, Terres de Llum, Anna Andreu i Marina Arrufat.
Per a més informació consulteu els nostres perfils a l'
Instagram i
Twitter.