Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Rescat escudellaire

Un projecte de Tdk • Insereix-lo en una pàgina web

Ens adrecem a vosaltres perquè volem fer un campanya per recollir diners pel nostre projecte gastronòmic i social que ara està passant per un greu problema econòmic degut a la pandèmia originada pel Covid 19 i les diferents mesures restrictives que s’han fet per tal d'aturar-lo i que ha afectat durament la restauració.

La nostra idea és que amb aquesta campanya puguem frenar el desgavell econòmic al que estem subjectes i poder continuar obertes durant molts anys més. Som un projecte arrelat al barri de Sants i al territori, amb una llarga trajectòria i on moltes de vosaltres potser heu passat grans moments. La nostra voluntat era la de recollir 8.000 euros per tal de fer front a les despeses acumulades des del mes de març passat. Per això vam ideat unes recompenses per tal de fer més atractives les vostres aportacions solidàries cap al nostre projecte cooperatiu i d'economia social. Després de 24 hores emotives en les que vam rebre el suport i l'escalf de moltíssima gent, l'objectiu es va acomplir. Tot i això, mantindrem la recollida d'aportacions, ja que malauradament el forat econòmic és més gran que la quantitat marcada. Al blog ho expliquem.

Les recompenses han estat possibles gràcies a l'Helena Olcina, l'Helga Ambak, la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua), Distibuïdora Vicalis, l'Olivera Cooperativa, Tastets, Ester Artajo, Cooperativa 3 Cadires, Embotits Obach, Mafriseu, Ametller Origen, SERHS, Quèviure, R115, Cervesa el Montseny, Vicalis, ANC Sants-Montuïc, La Burxa, Òmnium Cultural, Centre Social de Sants, Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, @graficas_zerocatorze, Agus Giralt, Castellers de Sants, Congelados Rojo, Cenas del Mundo, Cooperativa Arrossaires del Delta, Cooperativa Falset Marçà, Cooperativa Sant Josep Vins, Terres de Llum, Anna Andreu i Marina Arrufat.   


            
    
Per a més informació consulteu els nostres perfils a l'Instagram i Twitter.

 

Rescat escudellaire

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Tdk
Tdk
Barcelona
375
sumadors
20330 €
dels 8000 necessaris
finalitzat
el 10/04/2021
Assolit 254%

Aporta-hi 15 €

18 sumadors
TASTAOLLETES - Les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 20 €

120 sumadors
ROSSEGADORA - Una samarreta exclusiva dissenyada per l'Helena Olcina, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'escudella.

Aporta-hi 25 €

82 sumadors
PISCADORA - Un davantal exclusiu dissenyat per l'Helena Olcina, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 1 de 3 recompenses)
Recompensa Fent País. Caixa regal "Al Pot petit hi ha la bona confitura" amb 120 experiències que ens proposen la gent de la cooperativa Fent País

Aporta-hi 40 €

25 sumadors
ENDRAPADORA - Un davantal exclusiu dissenyat per l'Helena Olcina, una làmina exclusiva dissenyada per l'Helga Ambak, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 60 €

29 sumadors
MANDUCAIRE - Una samarreta exclusiva, un davantal exclusiu i una mascareta, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 80 €

30 sumadors
CRUSPIDORA - Un sopar per a dues persones al Terra d'escudella, una làmina exclusiva dissenyada per l'Helga Ambak, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'escudella.

Aporta-hi 80 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
QUEIXALADORA - Un lot de productes i experiències de col·lectius del barri de Sants: amb material d'Òmnium Cultural, la CAL, Secretariat d'Entitats (llibres Riera de Magòria), subscripció a la revista Carrer (gràcies al Centre Social de Sants), "Experiència Borinota" (un assaig amb la colla castellera i material), una caixa indepe amb material de l'ANC Sants-Montjuïc amb la possibilitat de participar en una de les seves paradetes a peu de carrer i una ruta històrica pel barri feta per l'historiador Agus Giralt), les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 110 €

41 sumadors
DEVORADORA - Un val per deu menús de migdia de dilluns a divendres, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 120 €

6 sumadors
(Queden 1 de 5 recompenses)
MOSSEGADORA - Un lot de productes i experiències dels nostres proveïdors. Visita i tast de 4 cerveses a la Fàbrica de la Companyia Cervesera del Montseny per a dues persones i un lot de productes Obach, una ampolla de vi de Vicalis i altres productes, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella

Aporta-hi 150 €

7 sumadors
BRINDADORA - Un val per deu menús de migdia de dilluns a divendres i bategem un plat amb el nom que tú ens diguis, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 150 €

7 sumadors
(Queden 0 de 5 recompenses)
GOLAFRE - Un lot de productes i experiències dels nostres proveïdors. Una visita i tast en un celler cooperatiu per a dues persones (L'Olivera, Falset-Marçà o Vins Sant Josep) i un lot de productes Obach, dues ampolles de vi i altres productes, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
TASTADORA - Un gran lot de productes gourmet a càrrec de Tastets i una garrafa de 3l. de licor de vi de nous de la Cooperativa 3 cadires, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 260 €

2 sumadors
(Queden -1 de 1 recompenses)
MENJAIRE - Un val per una persona que inclou durant un cap de setmana (quatre hores dissabte i quatre hores diumenge), dissenyar i realitzar la seva pròpia vaixella utilitària, màxim 9 peces. Inclou material i cuites a càrrec de la ceramista local Ester Artajo, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 600 €

2 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
ESCUDELLÒMETRO. 40l. (65 racions) de la nostra famosa escudella barrejada envasada i preparada pel seu consum quan us vingui més de gust o fer una àpat popular. Bon profit!!

Aporta-hi 1000 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
VIATGE GASTRONÒMIC EN EL TEMPS - Un dinar per deu persones un diumenge amb el local tancat per vosaltres. El menú i l'ambientació es basarà en les Fondes de Sisos de Barcelona del segle XIX, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
CONCERT ÍNTIM. Un concert exclusiu de l'Anna Andreu amb el bar tancat per vosaltres, unes birres, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.


Blog del projecte

Després d'un inici emotiu i impressionant, us donem les gràcies i seguirem recollint aportacions
Gràcies i moltíssimes gràcies. Encara estem paint l'excel·lent rebuda que ha tingut la campanya de finançament col·lectiu que estem fent amb Totsuma. Emoció, ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!