Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Rescat escudellaire

Un projecte de Tdk

Articles

Dissabte, 27 de febrer

Després d'un inici emotiu i impressionant, us donem les gràcies i seguirem recollint aportacions

Gràcies i moltíssimes gràcies. Encara estem paint l'excel·lent rebuda que ha tingut la campanya de finançament col·lectiu que estem fent amb Totsuma. Emoció, llàgrimes, pell de gallina... Costa molt descriure els que hem sentit aquestes darreres 48 hores. Durant aquests dotze mesos hem passat per mals moments, moments dolents i moments pitjors. Però també moments en què hem vist com la nostra clientela responia i ens donava un suport incondicional amb la seva presència. El que no esperàvem és això. O almenys no ens esperàvem la seva dimensió. La resposta a la crida que hem fet ha estat impressionant. Els quinze anys de Terra d'Escudella i també els cinc anys d'Arran s'han traduït en un tsunami solidari imprevist.

No us negarem que la xifra que vam posar com a límit al Totsuma era una aproximació al deute que hem estat acumulant aquests mesos. El cert és que havíem de posar una xifra d'acord amb les expectatives que teníem de la campanya de micromecenatge. Si no hi arribàvem, els havíem de tornar, i això ens treia el son. I la xifra de 8000€ s'apropava a la xifra que vam haver de pagar al novembre passat en concepte, només, d'impostos endarrerits. Aquesta situació ens va rematar. I sort vam tenir del nostre entorn que ens va avançar els calés sense necessitat d'endeutar-nos més del que estàvem. Ara bé, el forat en el que estem és més gran. Per aquest motiu, un cop assolida la xifra marcada al Totsuma, hem decidit seguir recollint aportacions.

Som conscients que aquesta situació per la que estem passant nosaltres és compartida, malauradament, per massa gent. És el moment d'estrènyer llaços, de crear comunitat, de no deixar ningú a l'estacada, de respondre pels que tenim a la vora i que no ho estan passant bé. Desenganyem-nos: el capitalisme és el contrari. El triomf del més fort, l'enfonsament del més dèbil. Així que aprofitem per fer una crida a tothom: d'aquesta ens en sortirem si actuem de manera col·lectiva i solidària.



375
sumadors
20330 €
dels 8000 necessaris
finalitzat
el 10/04/2021
Assolit 254%

Aporta-hi 15 €

18 sumadors
TASTAOLLETES - Les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 20 €

120 sumadors
ROSSEGADORA - Una samarreta exclusiva dissenyada per l'Helena Olcina, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'escudella.

Aporta-hi 25 €

82 sumadors
PISCADORA - Un davantal exclusiu dissenyat per l'Helena Olcina, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 1 de 3 recompenses)
Recompensa Fent País. Caixa regal "Al Pot petit hi ha la bona confitura" amb 120 experiències que ens proposen la gent de la cooperativa Fent País

Aporta-hi 40 €

25 sumadors
ENDRAPADORA - Un davantal exclusiu dissenyat per l'Helena Olcina, una làmina exclusiva dissenyada per l'Helga Ambak, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 60 €

29 sumadors
MANDUCAIRE - Una samarreta exclusiva, un davantal exclusiu i una mascareta, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 80 €

30 sumadors
CRUSPIDORA - Un sopar per a dues persones al Terra d'escudella, una làmina exclusiva dissenyada per l'Helga Ambak, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'escudella.

Aporta-hi 80 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
QUEIXALADORA - Un lot de productes i experiències de col·lectius del barri de Sants: amb material d'Òmnium Cultural, la CAL, Secretariat d'Entitats (llibres Riera de Magòria), subscripció a la revista Carrer (gràcies al Centre Social de Sants), "Experiència Borinota" (un assaig amb la colla castellera i material), una caixa indepe amb material de l'ANC Sants-Montjuïc amb la possibilitat de participar en una de les seves paradetes a peu de carrer i una ruta històrica pel barri feta per l'historiador Agus Giralt), les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 110 €

41 sumadors
DEVORADORA - Un val per deu menús de migdia de dilluns a divendres, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 120 €

6 sumadors
(Queden 1 de 5 recompenses)
MOSSEGADORA - Un lot de productes i experiències dels nostres proveïdors. Visita i tast de 4 cerveses a la Fàbrica de la Companyia Cervesera del Montseny per a dues persones i un lot de productes Obach, una ampolla de vi de Vicalis i altres productes, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella

Aporta-hi 150 €

7 sumadors
BRINDADORA - Un val per deu menús de migdia de dilluns a divendres i bategem un plat amb el nom que tú ens diguis, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 150 €

7 sumadors
(Queden 0 de 5 recompenses)
GOLAFRE - Un lot de productes i experiències dels nostres proveïdors. Una visita i tast en un celler cooperatiu per a dues persones (L'Olivera, Falset-Marçà o Vins Sant Josep) i un lot de productes Obach, dues ampolles de vi i altres productes, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
TASTADORA - Un gran lot de productes gourmet a càrrec de Tastets i una garrafa de 3l. de licor de vi de nous de la Cooperativa 3 cadires, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 260 €

2 sumadors
(Queden -1 de 1 recompenses)
MENJAIRE - Un val per una persona que inclou durant un cap de setmana (quatre hores dissabte i quatre hores diumenge), dissenyar i realitzar la seva pròpia vaixella utilitària, màxim 9 peces. Inclou material i cuites a càrrec de la ceramista local Ester Artajo, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 600 €

2 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
ESCUDELLÒMETRO. 40l. (65 racions) de la nostra famosa escudella barrejada envasada i preparada pel seu consum quan us vingui més de gust o fer una àpat popular. Bon profit!!

Aporta-hi 1000 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
VIATGE GASTRONÒMIC EN EL TEMPS - Un dinar per deu persones un diumenge amb el local tancat per vosaltres. El menú i l'ambientació es basarà en les Fondes de Sisos de Barcelona del segle XIX, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
CONCERT ÍNTIM. Un concert exclusiu de l'Anna Andreu amb el bar tancat per vosaltres, unes birres, les gràcies i el teu nom en un mural al Terra d'Escudella.


Blog del projecte

Després d'un inici emotiu i impressionant, us donem les gràcies i seguirem recollint aportacions
Gràcies i moltíssimes gràcies. Encara estem paint l'excel·lent rebuda que ha tingut la campanya de finançament col·lectiu que estem fent amb Totsuma. Emoció, ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!