Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

SmartLearn

Un projecte de asfaltics

Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
3
sumadors
40 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 31/07/2019
Assolit 2%

Aporta-hi 5 €

1 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic.

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 1 vídeo de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics

Aporta-hi 15 €

0 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 2 vídeos de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 3 vídeos de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics, així com 1sessió de treball individual amb un professor.

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 5 vídeos de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics, així com 2 sessions de treball individual amb un professor.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 5 vídeos de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics, així com 4 sessions de treball individual amb un professor.

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 5 vídeos de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics, així com 10 sessions de treball individual amb un professor.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!