Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

ALATAC - Treball de fi de grau sobre la no-oficialitat del català a la Unió Europea

Un projecte de catala_tfg

Articles

Divendres, 31 de maig

El projecte s'acaba!

Bona tarda!

Com ja sabeu gràcies a les vostres aportacions, el passat mes de març, vam viatjar fins a Brussel·les. Al Parlament Europeu, vam poder entrevistar a diversos eurodiputats i eurodiputades d'arreu d'Europa. Sens dubte, va ser una experiència d'allò més enriquidora i gratificant.

Des d'aleshores, hem seguit fent entrevistes per Barcelona i Tarragona. Ara com ara ja estem finalitzant l'edició del documental. També ha estat una edició intensa, ja que hem estat mes i mig a les cabines d'edició. Ara ja podem dir que el projecte s'acaba. Tenim moltes ganes que ho pugueu veure i saber què n'opineu!

Esteu convidats el pròxim dia 17 de juny a les 19 h a la sala de juntes de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. 

Clàudia Calduch, Denise Ortega, Neus Reverté.
Equip Alatac.


 



48
sumadors
845 €
dels 800 necessaris
finalitzat
el 24/02/2019
Assolit 105%

Aporta-hi 5 €

11 sumadors
T'enviarem una postal d'agraïment i apareixeràs als crèdits del documental.

Aporta-hi 10 €

9 sumadors
T'enviarem una postal d'agraïment, apareixeràs als crèdits del documental i et reservarem un lloc privilegiat el dia de la presentació del documental. (Data i hora per definir, localitat: Tarragona)

Aporta-hi 20 €

14 sumadors
T'enviarem una postal d'agraïment, apareixeràs als crèdits del documental, et reservarem un lloc privilegiat el dia de la presentació del documental (data i hora per definir, localitat: Tarragona) i t'enviarem una còpia del documental.

Aporta-hi 30 €

14 sumadors
(Queden 3 de 15 recompenses)
T'enviarem una postal d'agraïment, apareixeràs als crèdits del documental, et reservarem un lloc privilegiat el dia de la presentació del documental, (data i hora per definir, localitat: Tarragona), t'enviarem una còpia del documental i t'enviarem una samarreta amb un disseny exclusiu d'alatac.


Blog del projecte

El projecte s'acaba!
Bona tarda! Com ja sabeu gràcies a les vostres aportacions, el passat mes de març, vam viatjar fins a Brussel·les. Al Parlament Europeu, vam poder entrevistar a diversos eurodiputats ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!