Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

T-Roures, El Document Rourenc d'identitat i Molt més!

Un projecte de TROURES

Articles

No hi ha cap article
13
sumadors
128 €
dels 1600 necessaris
finalitzat
el 08/11/2018
Assolit 8%

Aporta-hi 6 €

8 sumadors
1 T-Roures 1 Targeta Numerada (Personalitzada per a Resident o Turista) 1 Certificat/Carta d’Expedició El vostre nom (o Compte de Twitter) sortirà a la web de la T-Roures a una secció nova per Sumadors. Despeses d’enviament Incloses (Peninsula i Balears)

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
Pack Duo T-Roures. Aconsegueix 2 T-Roures (Modalitat Resident o Turista) i estalvia't 2 Euros! (Despeses d’enviament Incloses (Peninsula i Balears)

Aporta-hi 25 €

2 sumadors
Pack Familiar/Amics de 5 Tarjetes. Amb aquest pack trobarás 5 Tarjetes (a Tirar entre modalitat Resident o Turista) amb la modalitat normal 5 tarjetes et costarien a 30€ Aprofita aquesta recompensa i que tot el teu núcli familiar i/o amics (Despeses d’enviament Incloses (Peninsula i Balears)

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Sponsor T-Roures Turista Sigues el patrocinador de la part posterior de Sols per a Negocis . 1 Targeta Resident (Per a l'Sponsor) 9 Targetes Turista a Regalar a amics o familiars. 10 Certificats/Cartes d’Expedició. 10 Carta d’agraïment. Secció dedicada com a “Partner Publicitari” a la Pàgina d’inici de T-Roures.tk i el vostre nom (o del comerç) sortirà a una secció nova per a Sumadors. Despeses d’enviament Incloses (Peninsula i Balears)

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma cada setmana.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!